- Βάζουμε το κρέας να βράσει και κόβουμε τα λαχανικά μας σε λεπτές λωρίδες ή κυβάκια.
 - Σε κατσαρόλα σοτάρουμε τα κρεμμύδια με λίγο ελαιόλαδο, ανακατεύοντας μέχρι να ροδίσουν.
 - Μόλις βράσει το κρέας το κόβουμε σε κύβους περίπου 3 εκ., αφαιρώντας τα κόκαλα αν υπάρχουν.
 - Προσθέτουμε τις πατάτες, τα καρότα, το λάχανο και τα σοταρισμένα κρεμμύδια, τοματοπελτέ, αλάτι και πιπέρι, και αφήνουμε να βράσουν.
 - Όταν το φαγητό κοντεύει να γίνει προσθέτουμε τα παντζάρια, τον άνηθο, το μαϊντανό, το σέλινο και το ελαιόλαδο και αφήνουμε να πάρουν μια-δυο βράσεις.
 - Στο σερβίρισμα μπορούμε να προσθέσουμε μία κουταλιά γιαούρτι στραγγιστό και μπούκοβο.
 
Καλή σας όρεξη.
Μοιραζόμαστε μαζί σας τις καλύτερες συνταγές από το προσωπικό μας συνταγολόγιο.
Η αναδημοσίευση επιτρέπεται μόνο με τοποθέτηση ενεργού link.
			















