- Σε μπεν μαρί λιώνουμε στο γάλα τη σοκολάτα με το μέλι και τη βανίλια. Αφήνουμε να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου.
 - Σε ένα μπολ βάζουμε τη φυτική κρέμα, το μίγμα της σοκολάτας και τη λιωμένη μπανάνα και χτυπάμε για λίγα λεπτά να αφρατέψει ελαφρώς.
 - Προσθέτουμε τα δημητριακά και τοποθετούμε σε ένα μπολ (αεροστεγώς κλεισμένο) στην κατάψυξη. Σε 45΄ το παγωτό θα είναι έτοιμο.
 
- Πηγή: Σάββας Καρίπογλου για το pontos-news.gr.
 
			















