- Αρχικά κόβουμε τα κρεμμύδια σε ροδέλες και τα βάζουμε στο τηγάνι να τσιγαριστούν με το λάδι και τη ζάχαρη.
 - Σε ένα δεύτερο τηγάνι με καπάκι τσιγαρίζουμε τους κύβους του αρνιού, και μόλις ροδίσουν τους σβήνουμε με κρασί.
 - Στρώνουμε πάνω στο κρέας τα καραμελωμένα κρεμμύδια, χωρίς να ανακατέψουμε.
 - Κλείνουμε το καπάκι του τηγανιού και τα αφήνουμε να πάρουν μια βράση – αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο ακόμη κρασί.
 - Μετά από 3-4΄ βάζουμε τα μανιτάρια κι άλλο κρασί, αλάτι, ρίγανη και μπόλικο πιπέρι.
 - Κλείνουμε το καπάκι και αφήνουμε το φαγητό να βράσει για 15΄ περίπου.
 - Σβήνουμε το μάτι και κατεβάζουμε τη γέμιση από τη φωτιά.
 - Ρίχνουμε την τριμμένη φέτα και το γιαούρτι. Ανακατεύουμε καλά το μίγμα.
 - Στη συνέχεια κόβουμε το φύλλο κρούστας στα τέσσερα και γεμίζουμε το κάθε κομμάτι με μία κουταλιά της σούπας γέμιση.
 - Τυλίγουμε τα ρολάκια και τα τοποθετούμε σε βουτυρωμένο ταψί.
 - Αλείφουμε τα μπουρεκάκια με βούτυρο για να μην καούν στο ψήσιμο, και τα βάζουμε στο φούρνο, στους 200°, για 15΄.
 
Καλή όρεξη!
Πηγή: toarkoudi.gr
			















