- Βράζουμε τις πατάτες, τις ξεφλουδίζουμε και τις κόβουμε σε χοντρές φέτες. Τις στρώνουμε σε ταψάκι που έχουμε αλείψει με λάδι.
 - Σε τηγάνι ρίχνουμε λίγο λάδι και σοτάρουμε τα λουκάνικα (κομμένα) και τα μανιτάρια, προσθέτοντας το δενδρολίβανο.
 - Τα αδειάζουμε πάνω στις πατάτες και από πάνω ρίχνουμε το τυρί που έχουμε χοντροτρίψει με τη φλούδα του.
 - Περιχύνουμε με την κρέμα γάλακτος και πασπαλίζουμε με λίγη πάπρικα. Ψήνουμε στους 180° για 10′ περίπου, ή μέχρι να πάρει χρυσόξανθο χρώμα το τυρί.
 
Καλή σας όρεξη!
			















