- Ανακατεύουμε τα υλικά για τις κρέπες και τις ετοιμάζουμε στο τηγάνι ή χρησιμοποιούμε τις έτοιμες αφού τις ξεπαγώσουμε.
 - Βάζουμε στο τηγάνι το βούτυρο και σοτάρουμε τα μανιτάρια.
 - Αναμιγνύουμε την κρέμα γάλακτος με τα τυριά και ρίχνουμε πιπέρι.
 - Τοποθετούμε σε κάθε κρέπα μία φέτα ζαμπόν, δύο κουταλιές από το μίγμα τυριών και λίγα μανιτάρια.
 - Τυλίγουμε και τοποθετούμε σε βουτυρωμένο ταψί. Πασπαλίζουμε με λίγο τυρί και ψήνουμε για 30΄στους 200°.
 
Καλή σας όρεξη!
			















