- Πλένουμε το πλιγούρι και το αφήνουμε σε σουρωτήρι να στραγγίσει.
 - Κόβουμε το κοτόπουλο σε μερίδες και το ροδίζουμε σε κατσαρόλα με το ελαιόλαδο.
 - Ρίχνουμε και το πλιγούρι, αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε νερό, μέχρι να σκεπαστεί το φαγητό.
 - Αφήνουμε να βράσει και να απορροφήσει τα υγρά.
 - Σερβίρουμε και περιχύνουμε με το πασκιτάν, το οποίο αραιώνουμε με λίγο νερό.
 
Καλή σας όρεξη!
Μοιραζόμαστε μαζί σας τις καλύτερες συνταγές από το προσωπικό μας συνταγολόγιο.
Η αναδημοσίευση επιτρέπεται μόνο με τοποθέτηση ενεργού link.
Τμήμα σύνταξης pontos-news.gr
			















