- Σε βαθύ πιάτο χτυπάμε τα αυγά, προσθέτουμε το αλεύρι, αλατοπίπερο, και μαϊντανό.
 - Παίρνουμε τα καθαρισμένα ψάρια και τα ρίχνουμε στο τηγάνι με το λάδι που έχει κάψει.
 - Πάνω στα ψάρια, που έχουν μισοτηγανιστεί ρίχνουμε και το μίγμα των αυγών.
 - Αν δεν χωράνε στο τηγάνι όλα τα ψάρια, μοιράζουμε ανάλογα ψάρια με μίγμα αυγών.
 - Ψήνουμε όπως ακριβώς την ομελέτα και από τις δύο πλευρές.
 - Σερβίρονται ζεστά και συνοδεύονται με ποντιακή λαχανοσαλάτα.
 
Καλή σας όρεξη!
Μοιραζόμαστε μαζί σας τις καλύτερες συνταγές από το προσωπικό μας συνταγολόγιο.
Η αναδημοσίευση επιτρέπεται μόνο με τοποθέτηση ενεργού link.
Τμήμα σύνταξης pontos-news.gr
			















