- Βάζουμε τη γαλοπούλα ή το κοτόπουλο σε κατσαρόλα με νερό να βράσει μαζί με το αλάτι.
 - Όταν βράσει και είναι έτοιμη προσθέτουμε κάρι, πιπέρι και το λιωμένο σκόρδο και αφήνουμε 2΄.
 - Ρίχνουμε τα αλεσμένα καρύδια και συνεχίζουμε να βράζουμε μέχρι να χυλώσει η σάλτσα.
 - Την κάνουμε όσο αραιή μας αρέσει.
 - Προσθέτουμε και το μαϊντανό ή την κίντζα ψιλοκομμένα.
 - Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε το βούτυρο και γυρίζουμε ελαφρά το αλεύρι.
 - Το προσθέτουμε στο φαγητό και το αφήνουμε να πάρει μια βράση για να δέσει η σάλτσα.
 - Σερβίρουμε με ρύζι ή πατάτες.
 
Καλή σας όρεξη!
Μοιραζόμαστε μαζί σας τις καλύτερες συνταγές από το προσωπικό μας συνταγολόγιο.
Η αναδημοσίευση επιτρέπεται μόνο με τοποθέτηση ενεργού link.
Τμήμα σύνταξης pontos-news.gr
			












![Φωτιά έπειτα από την επίθεση του ουκρανικού drone στο σταθμό πετρελαίου στην πόλη Φεοντοσίγια [Θεοδοσία] της ανατολικής Κριμαίας (πηγή: Χ / Anton Gerashchenko)](https://www.pontosnews.gr/wp-content/uploads/2025/10/rosia-fotia-120x86.jpeg)


