- Ροδίζουμε το φιλέτο στη λιωμένη μαργαρίνη, αλατοπιπερώνουμε και σβήνουμε με το κρασί. Αφήνουμε το κρέας να ψηθεί για 15΄.
 - Απλώνουμε το φύλλο και τοποθετούμε κατά μήκος τις φέτες της γαλοπούλας, το φιλέτο, λίγη μουστάρδα και τα μανιτάρια.
 - Τυλίγουμε σφιχτά το ρολό και τοποθετούμε σε βουτυρωμένο ταψί.
 - Τρυπάμε την επιφάνεια με ένα πιρούνι σε διάφορα σημεία. Το αλείφουμε με αυγό και ψήνουμε στους 200° για 30΄.
 
Καλή επιτυχία!
			















