- Τρίβουμε τα κολοκυθάκια, τα αλατίζουμε και τα αφήνουμε να στραγγίσουν για μία ώρα.
 - Σε τηγάνι βάζουμε το λάδι και ροδίζουμε τα κρεμμυδάκια και τα κολοκυθάκια, αφού πρώτα τα απαλλάξουμε από τα υγρά τους.
 - Προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε.
 - Σε βουτυρωμένο ταψί τοποθετούμε το ένα χειροποίητο φύλλο ή κουρού, ρίχνουμε το μίγμα και σκεπάζουμε με το άλλο φύλλο.
 - Χαράζουμε την επιφάνεια και αλείφουμε με λάδι.
 - Ψήνουμε στους 180-200°C μέχρι να ροδίσει.
 
Καλή σας όρεξη!
Μοιραζόμαστε μαζί σας τις καλύτερες συνταγές από το προσωπικό μας συνταγολόγιο.
Η αναδημοσίευση επιτρέπεται μόνο με τοποθέτηση ενεργού link.
Τμήμα σύνταξης pontos-news.gr
			















