- Πλένουμε πολύ καλά τα σέλινα και τα κόβουμε στα τρία.
 - Τα βάζουμε σε κατσαρόλα σε χαμηλή φωτιά χωρίς καθόλου νερό.
 - Μόλις βγάλουν τα υγρά τους και μαλακώσουν τα σουρώνουμε.
 - Σοτάρουμε σε αρκετό λάδι τα κρεμμύδια (φρέσκο και ξερό) και κατόπιν το κρέας.
 - Όταν ροδίσει καλά προσθέτουμε και το σέλινο.
 - Βάζουμε νερό, αλάτι και πιπέρι και βράζουμε περίπου 20΄ στη χύτρα.
 - Όταν γίνει το φαγητό μας και έχει μείνει με λίγο ζουμάκι χτυπάμε το ασπράδι του αυγού καλά σε μαρέγκα με βαρύ πιρούνι, κατόπιν προσθέτουμε τον κρόκο και συνεχίζουμε το χτύπημα.
 - Τέλος ρίχνουμε το χυμό των λεμονιών και λίγο ζουμάκι από το φαγητό.
 - Ρίχνουμε το αυγολέμονο στο φαγητό, κουνάμε την κατσαρόλα μας να πάει παντού και σερβίρουμε αμέσως.
 
Μοιραζόμαστε μαζί σας τις καλύτερες συνταγές από το προσωπικό μας συνταγολόγιο.
Η αναδημοσίευση επιτρέπεται μόνο με τοποθέτηση ενεργού link.
Τμήμα σύνταξης pontos-news.gr
			















