Η διανομή Χριστουγεννιάτικων παιχνιδιών έφερε ζεστασιά και χαμόγελα στις οικογένειες που έχουν ανάγκη. Η πρωτοβουλία της ελληνορθόδοξης κοινότητας Kogarah στην Αυστραλία, με την αμέριστη υποστήριξη του επισκόπου Χριστόδουλου, του π. Αθανασίου, των μελών της φιλόπτωχου κοινότητας και της νεολαίας, για να μοιραστούν αγάπη και παιχνίδια στα παιδιά, προκάλεσε συγκίνηση αλλά και πολύ ευχάριστες στιγμές.
Πραγματοποιήθηκαν επισκέψεις σε δύο σημαντικούς προορισμούς: Στο St George School στο Kogarah όπου μαθητές με ειδικές ανάγκες έλαβαν παιχνίδια για να αποκτήσουν λίγη επιπλέον μαγεία οι γιορτινές αυτές μέρες.
Στο Cairnsfoot School στο Brighton-Le-Sands διανεμήθηκαν πάνω από 100 παιχνίδια σε μαθητές με αναπηρία, κάνοντάς τα για λίγο χαρούμενα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τα παιχνίδια που έχουν συγκεντρωθεί στην αποθήκη της ελληνορθόδοξης κοινότητας θα συμπεριληφθούν σε ειδικά χριστουγεννιάτικα δέματα για οικογένειες σε δυσχέρεια, εξασφαλίζοντάς τους αισιοδοξία και χαμόγελα αυτές τις γιορτινές μέρες.
Η πρωτοβουλία στηρίχθηκε στην υποστήριξη των χορηγών και δωρητών, των οποίων η γενναιοδωρία αποτυπώνει το αληθινό πνεύμα των Χριστουγέννων.
















