Ποιος είπε ότι η νηστεία θα πρέπει να είναι… βαρετή, ή ότι δεν υπάρχουν συνταγές για νόστιμα και εύκολα γλυκά με ελάχιστα υλικά, που απαιτούν λίγο χρόνο;
Ο Σάββας Καρίπογλου για τους «Μαγειρικούς διαλόγους» πήρε τον έτοιμο χαλβά και τα μουστοκούλουρα έφτιαξε σοκολατένια τρουφάκια.
| 2 πλάκες σοκολάτας (400 γρ.) | 
| 1 πακέτο μουστοκούλουρα (350 γρ.) | 
| 500 γρ. χαλβά τύπου μακεδονικό | 
| 1 κούπα καρύδι (180 γρ.) | 
- Θρυμματίζουμε το χαλβά και τα μουστοκούλουρα με το χέρι μας. Αλέθουμε το καρύδι στο μπλέντερ και λιώνουμε τη σοκολάτα.
 - Ξεκινάμε ρίχνοντας τη ζέστη σοκολάτα στο χαλβά και ανακατεύουμε. Έπειτα ρίχνουμε τα μουστοκούλουρα, ομογενοποιούμε και ξεκουράζουμε το μίγμα για 10 λεπτά.
 - Πλάθουμε σε μπαλάκια και τα περνάμε από το καρύδι.
 
			















