Με ένα όμορφο γλέντι πέρασαν τη βραδιά της Τσικνοπέμπτης μέλη και φίλοι του Συλλόγου Ποντίων Αμαρουσίου «Νίκος Καπετανίδης», στη γειτονιά των Εργατικών Κατοικιών. Στην ζεστή εκδήλωση παραβρέθηκε ο δήμαρχος της πόλης Γιώργος Πατούλης. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Αμαρουσίου, με την ευκαιρία της παρουσίας του στη γιορτή, ο δήμαρχος και υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές ευχήθηκε σε όλους να περάσουν όμορφα τις ημέρες αυτές, ενώ συνεχάρη τον πρόεδρο του Συλλόγου Δημήτρη Κοσμίδη για τις πρωτοβουλίες και ενέργειες του Συλλόγου.
Επίσης, ευχαρίστησε τον Δ. Κοσμίδη για την «πολύ καλή συνεργασία κατά τα 12 χρόνια διοίκησής του στον Δήμο» και πρόσθεσε: «Η στήριξη στους συλλόγους που προάγουν πολιτισμό, παραδόσεις και τονώνουν τη συνείδηση και ενότητα μας ως έθνος αποτελεί σταθερό μέλημά μας και τα επόμενα χρόνια από όποια θέση και ιδιότητα». Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Συλλόγου Ποντίων Αμαρουσίου «Νίκος Καπετανίδης» εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον δήμαρχο Αμαρουσίου και τα λοιπά μέλη της διοίκησής, που «σταθερά όλα αυτά τα χρόνια βρίσκονται στο πλευρό του Συλλόγου στηρίζοντας το έργο του».
![]()
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο αντιδήμαρχος Βασίλης Κόκκαλης, η πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Ελένη Λέκκα, η αντιπρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Κατερίνα Ιωάννου και η δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης-Πεύκης και πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη.
- Φωτογραφίες: Δήμος Αμαρουσίου.
















