Ο Ποντιακός Σύλλογος Κατερίνης «Παναγία Σουμελά» επιβεβαίωσε το κοινωνικό έργο που επιτελεί με τη διοργάνωση της δεύτερης εθελοντικής αιμοδοσίας για το έτος 2015 την Κυριακή 4 Οκτωβρίου, στην Πολιτιστική Στέγη του.
Η προσέλευση του κόσμου ήταν για μια ακόμη φορά απολύτως ικανοποιητική, με τους νέους να δίνουν δυναμικό παρών στην αιμοδοσία – γεγονός που συγκίνησε ιδιαίτερα το ΔΣ του συλλόγου. Στην εθελοντική αιμοδοσία του συλλόγου συμμετείχαν για πρώτη φορά και εθελοντές του Συλλόγου Προστασίας Ορφανών Παιδιών «Βενιαμίν», σε μια πράξη ένωσης των δυνάμεων δύο συλλόγων για τη βοήθεια στον συνάνθρωπο.
![]()
Σε αυτήν την κοινωνική δράση πολύ σημαντική ήταν η βοήθεια των στελεχών της αιμοδοτικής μονάδας του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης, που βοήθησαν στην άψογη διεξαγωγή της αιμοδοσίας.
















