- Ρίχνουμε το αλεύρι σε μια λεκάνη με λίγο αλάτι.
 - Προσθέτουμε το λάδι, το γιαούρτι και λίγο-λίγο το νερό, και τα ζυμώνουμε μέχρι να γίνει μια ζύμη αρκετά σφιχτή.
 - Την αφήνουμε να ξεκουραστεί για 15΄ και μετά την χωρίζουμε σε μπάλες, τις οποίες ανοίγουμε σε μικρά στρόγγυλα πιτάκια.
 - Τα τοποθετούμε σε ταψί αλειμμένο με βούτυρο.
 - Βάζουμε τα υλικά για τον κιμά όλα μαζί σε μια λεκάνη και τα ζυμώνουμε.
 - Παίρνουμε μικρή ποσότητα από τον κιμά, τον στρώνουμε στα πιτάκια και σκεπάζουμε με μια φέτα ντομάτα.
 - Αλείφουμε τα πιτάκια με λίγο λάδι και ψήνουμε στους 180ο για 50΄ ή μέχρι να ροδίσουν από κάτω.
 
Πηγή: http://www.sintagespareas.gr/sintages/pontiaka-pitakia-me-kima.html
			















