pontosnews.gr
Πέμπτη, 23/07/2026
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
pontosnews.gr
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων

Γιώργος Γαβριηλίδης: Ο αριστοκράτης δευτεραγωνιστής του ελληνικού σινεμά είχε τις με ρίζες του στη Σμύρνη

Η πορεία, οι συνεργασίες και ο μεγάλος έρωτας – Γράφει ο Σπύρος Δευτεραίος

23/07/2026 - 6:36μμ
(Φωτ.: finosfilm.com)

(Φωτ.: finosfilm.com)

Κοινοποίηση στο FacebookΜοιράσου το στο TwitterΜοιράσου το στο Whatsapp
Στηρίξτε το Pontos News Επιλέξτε μας ως προτιμώμενη πηγή στην Αναζήτηση Google
Προσθήκη πηγής

Είναι ο Έλληνας πρόξενος στην Αφρική που ήθελε να παντρευτεί την καλή του Ρορώ στο Μια Ιταλίδα από την Κυψέλη· ο συνάδελφος βουλευτής του Μαυρογυαλούρου Λάμπρου Κωνσταντάρα στο Υπάρχει και φιλότιμο, αλλά και ο φίλος του που προσπαθούσε να τον φέρει στο δρόμο της λογικής στο Υιέ-υιέ μου. Είναι επίσης το αφεντικό της Ρένας Βλαχοπούλου στο Μια Ελληνίδα στο χαρέμι, και ο υποψήφιος –και κουφός– γαμπρός Τζώρτζης Χατζηθωμάς στο Μια τρελή-τρελή σαραντάρα.

Σ’ αυτές και σε άλλες κλασικές ταινίες, ο Γιώργος Γαβριηλίδης έγραψε ιστορία στον ελληνικό κινηματογράφο, σαν πλούσιος ή αριστοκράτης.

Ένας σπουδαίος δευτεραγωνιστής της μεγάλης οθόνης, που έχει περάσει στην αιωνιότητα με τις ερμηνείες του.

Στο θέατρο υπήρξε και πρωταγωνιστής και θιασάρχης, αλλά στο σινεμά μπήκε λίγο πριν από τα 50 του, γι’ αυτό και περιορίστηκε σε β’ ρόλους, τους οποίους όμως τους έκανε δικούς του και αγαπήθηκαν από το κοινό.

Ποιος ήταν όμως ο φινετσάτος Γιώργος Γαβριηλίδης που και αγαπημένος υπήρξε από τους συναδέλφους του και έζησε και μια μεγάλη ερωτική ιστορία στην ζωή του;

Οι περισσότεροι βιογράφοι του υποστηρίζουν ότι γεννήθηκε τον Απρίλιο του 1908 στην Αθήνα, αν και κάποιοι θέλουν να έχει γεννηθεί την ίδια χρονιά στη Σμύρνη. Αστειευόμενη η Μαρίκα Κρεβατά –που υπήρξε η γυναίκα της ζωής του– με την κόρη της Γκέλυ Μαυροπούλου, έλεγε σχετικά με την ηλικία του Γαβριηλίδη, παρουσία του: «Όλοι αυτοί με την Καταστροφή της Σμύρνης, φτάνοντας εδώ σαν πρόσφυγες, δεν είχαν τίποτα μαζί τους. Βγάλανε, λοιπόν, καινούργια χαρτιά, νέες ταυτότητες. Ε, όλο και κάτι θα ’κρύψε ο καθένας από την ηλικία του. Μου λέει ότι γεννήθηκε το 1908. Αλήθεια; Ψέματα; Ο Θεός και η ψυχή του».

«Υπάρχει και φιλότιμο»

Πάντως οι ρίζες του ήταν σίγουρα από τη Σμύρνη, και οι γονείς του ηθοποιοί: ο Περικλής και η Αγγελική Γαβριηλίδη. Η δε μητέρα του ήταν μια πληθωρική κωμικός με πολύ χιούμορ, και οι παλιοί ηθοποιοί λέγανε ότι από εκεί πήρε και αυτός. Από την άλλη, ο πατέρας του υπήρξε ζεν πρεμιέ στην εποχή του.

Ο Γιώργος Γαβριηλίδης είχε δυο αδέλφια, τον Απόλλωνα και τον Μιχάλη. Ο πρώτος –που ήταν και ο μεγαλύτερος– ξεκίνησε ως τζόκεϊ στον ιππόδρομο και ύστερα χορευτής, χορογράφος, ηθοποιός και σκηνοθέτης. Ο Μιχάλης Γαβριηλίδης έγινε βιρτουόζος του βιολιού. Δηλαδή φουλ καλλιτεχνική οικογένεια.

Στα γυρίσματα της ταινίας Στουρνάρα 288 (φωτ.: facebook / Παλιός κλασικός ελληνικός κινηματογράφος)

Άρχισε από πολύ μικρός να παίζει παιδικούς ρόλους στο θίασο των γονιών του και όχι μόνο. Σπούδασε στην Επαγγελματική Σχολή Θεάτρου, από όπου αποφοίτησε με έπαινο. Επαγγελματικά η πρώτη του δουλειά ήταν στο Θέατρο Κοτοπούλη με το έργο του Σπύρου Μελά Μια νύχτα, μια ζωή. Ήταν το 1932, και προς το τέλος της δεκαετίας είχε περάσει με επιτυχία στο μουσικό θέατρο. Εκεί έγραψε ιστορία.

Ο καλός άνθρωπος στα παρασκήνια

Μετά τον πόλεμο και τον Εμφύλιο, και έχοντας χτίσει ένα πολύ καλό όνομα στο μουσικό θέατρο, έγινε συν-θιασάρχης. Αρχικά το 1947 με τη Μαρίκα Κρεββατά και τη Μαρίκα Νέζερ, και από το 1955 έως το 1957 με τη Μαρίκα Κρεββατά, τις αδελφές Καλουτά και τη Ρένα Ντορ.

Το ζευγάρι με την Ρένα Ντορ (φωτ.: actors house)

«Στο μουσικό θέατρο, ένας ήταν ο συντονιστής της παράστασης: Ο Γιώργος Γαβριηλίδης», είχε πει σε συνέντευξή της η Άννα Καλουτά. Η μεγάλη ηθοποιός μιλούσε με τα καλύτερα λόγια για τον Γαβριηλίδη: «Ήταν ένας πολύ γλυκός άνθρωπος, με χιούμορ και φινέτσα. Πρόσεχε να μην σε προσβάλει και να μην σε παραμερίσει, ενώ είχε πάντα έναν καλό λόγο να πει στις κυρίες. Έχω μόνο καλές αναμνήσεις να θυμάμαι από τη συνεργασία μου με τον Γιώργο», είχε πει και η Μέλπω Ζαρόκωστα.

Πάνω: Πάμελα, Βρανά, Μπελίντα, Ντορ. Κάτω: Μοσχονά, Γαβριηλίδης, Κρεβατά (φωτ.: actors house)

Κατά την Άννα Καλουτά, το μεγάλο του πρόβλημα ήταν που δεν τόλμησε να ανοιχτεί σε διαφορετικούς ρόλους, ειδικά όταν τυποποιήθηκε μέσω των ταινιών που έπαιξε. «”Δεν μπορώ να παίξω ρόλους φτωχού”, μας έλεγε». Και «χάνω πολλές δουλειές γιατί δεν έχω τριμμένο κοστούμι», είχε πει με παράπονο στον φίλο του, συγγραφέα Λάκη Μιχαηλίδη.

To 1963 η Γκέλυ Μαυροπούλου ανέβασε σε περιοδεία Τα κόκκινα φανάρια σε σκηνοθεσία Λεωνίδα Τριβιζά. Εκεί ο Γαβριηλίδης υποδύθηκε τον ρακοσυλλέκτη, σύντροφο της Κατερίνας (στην ταινία το ρόλο τον υποδύθηκε ο Νότης Περγιάλης) και ήταν έκπληξη. Μόνο που στην πορεία δεν τόλμησε να κάνει άλλους τέτοιους ρόλους. Παρ’ όλα αυτά και στο μουσικό θέατρο και στην πρόζα ήταν πολύ καλός. Και κυρίως σε κωμωδίες.

Ο «βετεράνος» της μεγάλης οθόνης

Η πρώτη κινηματογραφική συμμετοχή του έγινε το 1933, στην ελληνοτουρκική παραγωγή Ο κακός δρόμος, σε σκηνοθεσία Μουχσίν Ερτουγρούλ και σενάριο Γρηγόριου Ξενόπουλου. Ήταν η θρυλική ταινία που ένωσε για μια και μοναδική φορά Κυβέλη με Μαρίκα Κοτοπούλη, που όμως υπήρξε μεγάλη αποτυχία και εισπρακτική και κριτική. Πάντως στο φιλμ έπαιζε και ο πατέρας του Γαβριηλίδη, Περικλής.

Η κόμισα της φάμπρικας

Στην μεγάλη οθόνη επέστρεψε δύο δεκαετίες μετά, στο Λατέρνα, φτώχεια και γαρίφαλο, και από εκεί και πέρα, μέχρι το 1973 έπαιξε σε πάνω από 40 ταινίες.

Στις 21 από αυτές ήταν με την Μαρίκα Κρεβατά.

Στη…νεαρή τηλεόραση της εποχής έπαιξε σε τρεις σειρές, ξεχασμένες (και σβησμένες) σήμερα: «Το εικοσιτετράωρο ενός παλιατζή», «Ιστορίες της νύχτας», και «Τίτος Χαρίτος (Ένας απίθανος ντετέκτιβ)».

Μια Ιταλίδα από την Κυψέλη

Από το θέατρο έφυγε κοντά στα τέλη του ’60, και από το 1973 και μετά, λόγω προβλημάτων υγείας, αποσύρθηκε. Αλλά δεν ήταν μόνος του.

Ο μεγάλος έρωτας

Με τη Μαρίκα Κρεβατά γνωρίστηκαν στον οπερετικό θίασο του Παρασκευά Οικονόμου και κράτησαν για πολλά χρόνια τη σχέση τους κρυφή. Εκείνη είχε πάρει διαζύγιο από τον συνάδελφό της Άγγελο Μαυρόπουλο, με τον οποίο είχαν μια κόρη, την επίσης ηθοποιό Γκέλυ Μαυροπούλου. «Ο μόνος άντρας που μπήκε παρασκηνιακά στο σπίτι μας ήταν ο Γαβριηλίδης», είχε πει σε συνέντευξή της η Μαυροπούλου.

Όταν η τελευταία παντρεύτηκε τον Στέφανο Στρατηγό, τότε η μητέρα της ομολόγησε τον έρωτά που είχε με τον Γαβριηλίδη.

«Μια μέρα η Μαρίκα μού εξομολογήθηκε το δεσμό της με τον Γιώργο. Λες και δεν το είχα αντιληφθεί. Ως τότε παίζαμε το κρυφτούλι. “Συνάδελφοι από χρόνια, φίλοι”, ξεκινάει η Μαρίκα. “Συνδεθήκαμε ερωτικά πάλι για χρόνια. Ε, δεν είναι αστείο, τώρα, σ’ αυτή την ηλικία να ζούμε χώρια ο ένας από τον άλλο”;» είχε πει η Μαυροπούλου. Και συνέχισε: «”Θα παντρευτούμε, ναι. Μα όχι ακόμα. Ο Γιώργος έχει μια φοβία για τη στιγμή, τη μοναδική εκείνη στιγμή που θα στηθεί στην εκκλησία να πάρει την ευλογία του παπά”. Παντρεύτηκαν με κουμπάρα την Ηρώ Χαντά, στον Άγιο Γεώργιο Κυψέλης».

Με τη Μαρίκα Κρεβατά

Η Μαυροπούλου τον περιγράφει σαν ένα γλυκύτατο άνθρωπο, που όταν ήταν στις καλές του ήταν η χαρά της ζωής. Μάλιστα είχε διηγηθεί το παρακάτω περιστατικό: «Θυμάμαι μια φορά στο σπίτι, χτυπάει το τηλέφωνο. Η μητέρα μου είναι απασχολημένη στην κουζίνα, και σηκώνει το ακουστικό ο Γιώργος. Μιλάει κάμποσο… Η μητέρα μου εν τω μεταξύ έρχεται από την κουζίνα.

— Ποιος ήτανε; τον ρωτά.
— Πού θες να ξέρω;
— Πώς δεν ξέρεις;
— Το σήκωσα και κάποιος μου μίλησε γερμανικά… Ε! του απάντησα κι εγώ γερμανικά. Μετά, μου ξανάπε κάτι, πάλι στα γερμανικά. Του απαντώ κι εγώ ξανά στα γερμανικά. Μου λέει: Τάγκεσεν, του λέω μπίτεσεν. Και το ’κλείσε….

»Μιλούσε καταπληκτικά αγγλικά, γαλλικά, ιταλικά. Όλες τις γλώσσες. Χωρίς να ξέρει λέξη από καμιά. Αλλά τις μιλούσε με άψογη προφορά».

Με την Γκέλυ Μαυροπούλου

Ο Γιώργος Γαβριηλίδης πέθανε σαν σήμερα το 1982 σε ηλικία 73 ετών, από πνευμονικό οίδημα. Η απώλειά του συγκλόνισε την Κρεβατά. Και τα τελευταία χρόνια της ζωής της, που είχε απώλεια μνήμης, ρωτούσε συνεχώς την κόρη της: «Πού είναι ο Γιώργος;». Η Μαρίκα «συνάντησε» τον Γιώργο της το 1994.

Σπύρος Δευτεραίος

ΚοινοποίησηTweetSend
google news

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

(Φωτ.: Κολάζ φωτογραφιών από alikivougiouklakiofficial/Instagram)
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ...ΣΤΟΝ ΠΟΝΤΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ

Είχε ένα μυστικό «κρυμμένο στης καρδιάς τα βάθη» – Η Αλίκη Βουγιουκλάκη που δεν γνώρισε ποτέ το κοινό

23/07/2026 - 12:20μμ
Διαδήλωση κατά του σουλτάνου Αμπντούλ Χαμίτ, το 1908, στο Ιπποδρόμιο της Κωνσταντινούπολης (πηγή: Dwight, Harry Griswold (1915) Constantinople, Old and New, New York & London: Harper Brothers, p. 465)
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ...ΣΤΟΝ ΠΟΝΤΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ

Θεσσαλονίκη: Η επανάσταση των Νεοτούρκων το 1908 και το μυστικό κίνημα

23/07/2026 - 9:56πμ
Ο Γ. Κατσάνης στα βουνά της Κύπρου, το 1966 (πηγή: Λίνα Κατσάνη / sigmalive.com)
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ...ΣΤΟΝ ΠΟΝΤΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ

Κύπρος, 21 Ιουλίου 1974: Ο Σερραίος ήρωας Γεώργιος Κατσάνης πέφτει νεκρός από σφαίρα Τούρκου ελεύθερου σκοπευτή

21/07/2026 - 4:33μμ
(Φωτ.: Instagram / tolis_voskopoulos)
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ...ΣΤΟΝ ΠΟΝΤΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ

Πέντε χρόνια χωρίς τον Τόλη Βοσκόπουλο: Η διαδρομή ενός μύθου από τη Μικρά Ασία έως την αθανασία

19/07/2026 - 4:33μμ
Η επιτύμβια πλάκα, και πορτρέτο του Γ. Διλβόη με το μετάλλιό του
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ...ΣΤΟΝ ΠΟΝΤΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ

Γεώργιος Διλβόης: Ο Μικρασιάτης που υπήρξε ο πρώτος Έλληνας αποδέκτης του Μεταλλίου Τιμής των ΗΠΑ

18/07/2026 - 6:40μμ
Η Ρένια Λουιζίδου στο ρόλο της Ελβίρας ντε Ιδάλγο, της σπουδαίας δασκάλας της Μαρίας Κάλλας
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ...ΣΤΟΝ ΠΟΝΤΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ

Ρένια Λουιζίδου: Αντί για εκπαιδευτικός, έγινε ηθοποιός. Και δεν το μετάνιωσε

18/07/2026 - 4:10μμ
Πρωτοσέλιδα εφημερίδων την επομένη της μεγάλης απόδρασης, και μια γελοιογραφία στην οποία εικονίζεται ο Κωνσταντίνος Καραμανλής (τότε υπουργός Δημοσίων Έργων) να αναζητά τους δραπέτες για να βοηθήσουν στην κατασκευή του σιδηροδρόμου της Κηφισιάς (εικ.: ΧΚ)
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ...ΣΤΟΝ ΠΟΝΤΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ

Σαν σήμερα, 1955: Με κουτάλια, πιρούνια, ακόμα και με τα νύχια τους, 27 πολιτικοί κρατούμενοι δραπετεύουν από τη φυλακή των Βούρλων, στη Δραπετσώνα

17/07/2026 - 5:56μμ
(Φωτ.: Αρχείο/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ/ EUROKINISSI)
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ...ΣΤΟΝ ΠΟΝΤΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ

Μάρω Κοντού: «Έπεσε η αυλαία» για μια σπουδαία κυρία του ελληνικού θεάτρου

15/07/2026 - 10:14πμ
Φωτογραφία ομάδας Ελλήνων στρατιωτών σε στιγμές ανάπαυσης (άγνωστη τοποθεσία, Μικρασιατική Εκστρατεία). Από το Ελληνικό Λογοτεχνικό και Ιστορικό Αρχείο του Μορφωτικού Ιδρύματος της Εθνικής Τραπέζης (Θεσσαλονίκη)
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ...ΣΤΟΝ ΠΟΝΤΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ

15 Ιουλίου 1921: Το πολεμικό συμβούλιο που έριξε το πρώτο ντόμινο προς τη Μικρασιατική Καταστροφή

15/07/2026 - 9:50πμ
(Φωτ.: facebook / Παλιός κλασικός ελληνικός κινηματογράφος)
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ...ΣΤΟΝ ΠΟΝΤΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ

Αθανασία Μουστάκα: Η θεατρίνα που γεννήθηκε πάνω στη σκηνή και έγινε η θρυλική γιαγιά της Αλίκης Βουγιουκλάκη

13/07/2026 - 6:23μμ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ναυτεμπορική TV

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παλαιότερο έργο της Σοφίας Αμπερίδου από την ενότητα «Το βλέμμα της προσφυγιάς»

2ο Αγγλόφωνο Θερινό Σχολείο για τις γενοκτονίες και τα ανθρώπινα δικαιώματα στο Ροδοχώρι Νάουσας

9 δευτερόλεπτα πριν
Στιγμιότυπο από τη δράση «Το βιβλίο-γνώση», Τετάρτη 22 Ιουλίου 2026 (φωτ.: Facebook / Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς)

«Το βιβλίο-γνώση»: Ποντιακά παραμύθια και παράδοση στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κιλκίς

23 λεπτά πριν
(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI / Βασίλης Παπαδόπουλος)

Χανιά: Έκρηξη σε βιοτεχνία κατασκευής σκαφών – Τραυματίστηκε εργαζόμενος

47 λεπτά πριν
Γιατρός έξω από μονάδα εντατικής θεραπείας (φωτ.: EUROKINISSI / Σωτήρης Δημητρόπουλος)

Ύποπτο κρούσμα λεπτοσπείρωσης στη Ζάκυνθο – Στη ΜΕΘ διασωληνωμένος 56χρονος

1 ώρα πριν
(Φωτ.: finosfilm.com)

Γιώργος Γαβριηλίδης: Ο αριστοκράτης δευτεραγωνιστής του ελληνικού σινεμά είχε τις με ρίζες του στη Σμύρνη

1 ώρα πριν
(Πηγή: en.wikipedia.org/
wiki/Caspian_Pipeline_Consortium#/media/File:Caspian-BlackSea-Tengiz-Nov.gif)

Νέα επίθεση με drones σε δεξαμενόπλοια στον Εύξεινο Πόντο: Σε απόγνωση οι εξαγωγές πετρελαίου του Καζακστάν

2 ώρες πριν
pontosnews.gr

Ειδήσεις και άρθρα για τον Πόντο και τη Μ. Ασία, αλλά και την επικαιρότητα στην Ελλάδα, τον Κόσμο και την Ομογένεια. Πλούσια θεματολογία ποικίλης ύλης με έμφαση σε πολιτιστικά δρώμενα.

Copyright © 2025 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

  • TAYTOTHTA
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • VIDEOS
  • ΚΥΠΡΟΣ
  • ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΠΙΣΤΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • PONTOS BLOG

Copyright © 2024 pontosnews.gr
Made by minoanDesign