pontosnews.gr
Δευτέρα, 31/08/2026
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
pontosnews.gr
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων

Τσάρλτον Ίστον, ένας σταρ… επικών διαστάσεων – Από τους κοινωνικούς αγώνες στον Ρίγκαν

Στις 4 Οκτωβρίου 1923 γεννήθηκε ο ηθοποιός που ενσάρκωσε τον Μπεν Χουρ, αλλά στο τέλος έχασε το κοινό που τον αγάπησε στο σινεμά

4/10/2025 - 5:06μμ
O Τσάρλτον Ίστον στο Λονδίνο, 30 Ιουλίου 1999 (φωτ.: EPA / Matthew Fearn)

O Τσάρλτον Ίστον στο Λονδίνο, 30 Ιουλίου 1999 (φωτ.: EPA / Matthew Fearn)

Κοινοποίηση στο FacebookΜοιράσου το στο TwitterΜοιράσου το στο Whatsapp
Στηρίξτε το Pontos News Επιλέξτε μας ως προτιμώμενη πηγή στην Αναζήτηση Google
Προσθήκη πηγής

Αν και δεν υπήρξε ο μεγάλος ηθοποιός –είναι λιγοστές οι ερμηνείες του που πραγματικά αξίζουν–, ήταν ένας από τους θρύλους του αμερικάνικου σινεμά, ένας σταρ επικών διαστάσεων.

Ο Τσάρλτον Ίστον, μια αντιφατική προσωπικότητα που κατάφερε στα στερνά του να ισοπεδώσει το καλό όνομα που είχε δημιουργήσει με τους κοινωνικούς του αγώνες για τα δικαιώματα των μαύρων, τις κοινωνικές ελευθερίες, αλλά και ως μαχητικός συνδικαλιστής, σε εποχές –και πάλι– δύσκολες μεταμορφώθηκε σε έναν υπερσυντηρητικό άνθρωπο, υπέρμαχο της ελεύθερης οπλοκατοχής και ένθερμο υποστηρικτή του Ρίγκαν και του Μπους.

Συνυφασμένος με τον επικό κινηματογράφο, αναδείχθηκε σε έναν από τους πλέον αγαπητούς σταρ.

Πρωταγωνίστησε σε υπερπαραγωγές ιστορικού περιεχομένου, όπως το Μπεν Χουρ με το οποίο κέρδισε το Όσκαρ Α’ ανδρικού ρόλου, το Ελ Σιντ, τις Δέκα εντολές, την Ωραιότερη ιστορία του κόσμου, και αρκετές άλλες ρομαντικές περιπέτειες ή πολεμικές ταινίες, όπως τα: Όγδοο θαύμα, Πρίγκιψ και φτωχός, 55 μέρες στο Πεκίνο, Η ναυμαχία του Μίντγουεϊ.

Ο Τσάρλτον Ίστον σε γύρισμα για το φιλμ Ελ Σιντ, 10 Απριλίου 1961 (φωτ.: EPA / Jaime Pato)

Υπάρχει όμως και ο Τσάρλτον Ίστον του αριστουργηματικού φιλμ νουάρ Ο άρχων του κακού του Όρσον Ουελς, και των γουέστερν Ματωμένοι Ορίζοντες του Ουίλιαμ Ουάιλερ και Η ταξιαρχία των εκδικητών του Σαμ Πέκινπα, του φουτουριστικού και προφητικού θρίλερ Νέα Υόρκη – Έτος 2022 μ.Χ., αλλά και κάποιων καλών εμφανίσεων, ανάμεσα στις περίπου 100 ταινίες που έπαιξε.

Μοναχικός και συνεσταλμένος

Ο Τσάρλτον Ίστον (Charlton Heston) γεννήθηκε σαν σήμερα, 4 Οκτωβρίου 1923, λίγο πριν από το κραχ που συγκλόνισε την Αμερική.

Ο πατέρας του, Ράσελ Ουίτφορντ Κάρτερ (Κάρτερ ήταν το πραγματικό επώνυμο του ηθοποιού), γεννήθηκε στο Ουίλμετ, ένα εύπορο προάστιο του Σικάγου. Σκοτσέζικης και αγγλικής καταγωγής οι πρόγονοί του, ήταν μετανάστες που έφτασαν από την Αγγλία τη δεκαετία του 1600.

Ο πατέρας του αναγκάστηκε λόγω της εργασίας του (χειριστής πριονιστήριου) να μετακομίσει στο Μίσιγκαν, όπου ο Τσάρλτον ως παιδί είχε μια απομονωμένη αλλά ειδυλλιακή περίοδο, περνώντας τον περισσότερο χρόνο του κυνηγώντας και ψαρεύοντας στην παρθένα ακόμη περιοχή.

Όταν ήταν ετών οι γονείς του πήραν διαζύγιο, αφού είχαν αποκτήσει ακόμη τρία παιδιά. Η μητέρα του ξαναπαντρεύτηκε και πήρε μαζί της τα παιδιά στο Σικάγο. Εκεί ο πρωτότοκος ως έφηβος παρέμεινε μοναχικός, μακριά από τις παρέες των πλουσίων, ενώ και με τα κορίτσια ένιωθε μια συστολή.

Ο λοχίας Ίστον

Στην τελευταία χρονιά του στο γυμνάσιο μπήκε σε ένα πρόγραμμα υποκριτικής, παίζοντας σε μια ερασιτεχνική βουβή ταινία, ενώ από το τοπικό θέατρο κατάφερε να κερδίσει μια υποτροφία στο Northwestern University.

Παρακολούθησε το κολέγιο, όπου μεταξύ των δασκάλων του ήταν και η Αλβίνα Κράους. Το 1944 παντρεύτηκε τη συμφοιτήτριά του Λίντια Κλαρκ και την ίδια χρονιά κατετάγη στην Πολεμική Αεροπορία, για να υπηρετήσει δύο χρόνια ως χειριστής ασυρμάτου σε βομβαρδιστικό, φτάνοντας στο βαθμό του λοχία.

Ο Τσάρλτον Ίστον πάνω στο τανκ κατά τη διάρκεια του Πολέμου του Βιετνάμ (φωτ.: EPA / Mercury Group)

Για μια μόνο ταινία…

Μετά τον πόλεμο, ο Τσάρλτον Ίστον μετακόμισε στη Νέα Υόρκη, όπου εργάστηκε ως μοντέλο για ζωγράφους, ενώ το 1948 τού δόθηκε ένα ρολάκι σε μια παράσταση του Μπρόντγουεϊ, στο σαιξπηρικό Αντώνιος και Κλεοπάτρα.

Ακολούθησαν αρκετές εμφανίσεις σε τηλεοπτικές σειρές του δικτύου CBS, εξαργυρώνοντας την αρρενωπή εμφάνισή του.

Ο μεγάλος παραγωγός του Χόλιγουντ Χολ Ουόλις τον εντόπισε σε μια τηλεοπτική σειρά και του πρόσφερε συμβόλαιο. Ο ηθοποιός δίσταζε, αλλά τελικά απάντησε θετικά, λέγοντας: «Ίσως μόνο για μια ταινία, να δω πώς είναι»…

Με τη σύζυγό του Λίντια, το 1959 στα γυρίσματα της Ταξιαρχίας των εκδικητών (φωτ.: EPA / Mercury Group)

Το Όγδοο Θαύμα

Στον πρώτο πρωταγωνιστικό του ρόλο στάθηκε τυχερός. Τον πήρε το 1952, στο αξιόλογο φιλμ νουάρ Σκοτεινή πόλις του Ουίλιαμ Ντίτερλε, έχοντας δίπλα του την Ελίζαμπεθ Σκοτ.

Η καλή του εμφάνιση τον έφερε στην… αγκαλιά του φημισμένου εκείνη την εποχή σκηνοθέτη Σεσίλ Ντε Μιλ, ο οποίος του έδωσε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο Όγδοο θαύμα, μια τεράστια εμπορική επιτυχία που κέρδισε και το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας.

Η φήμη του Τσάρλτον Ίστον απογειώθηκε. Ακολούθησαν αρκετές ενδιαφέρουσες παραγωγές, με γνωστούς σκηνοθέτες, ενώ το 1956 μπήκε στη… λεωφόρο των επικών ταινιών με το θρησκευτικό δράμα Οι δέκα εντολές, του Ντε Μιλ, έχοντας δίπλα του τον Γιουλ Μπρίνερ και την Αν Μπάξτερ.

Το έπος του Μπεν Χουρ

Το 1959 ήταν ίσως η πιο σημαντική χρονιά στη σταδιοδρομία του, όταν πήρε τον πρωταγωνιστικό ρόλο της μεγαλύτερης παραγωγής μέχρι τότε· δεν ήταν άλλο φιλμ από το θρησκευτικό έπος Μπεν Χουρ, που γύρισε ιδιοφυώς ο μέγας Ουίλιαμ Ουάιλερ.

Εντυπωσιακή υπερπαραγωγή, θαυμαστή σκηνοθεσία, υπέροχη μουσική, φωτογραφία καθηλωτική, άψογο σενάριο και φαραωνικά σκηνικά τα οποία γέμισαν χιλιάδες κομπάρσοι. Ο Τσάρλτον Ίστον, ταιριαστός στο ρόλο, τα πήγε περίφημα και κέρδισε το Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου, ένα από τα έντεκα που απονεμήθηκαν στη φημισμένη ταινία.

Το 2004 η ταινία χαρακτηρίστηκε από τη Βιβλιοθήκη του Κογκρέσου ως «πολιτιστικά, αισθητικά και ιστορικά σημαντική» και επιλέχθηκε να ενταχθεί στο Εθνικό Μητρώο Κινηματογράφου των ΗΠΑ.

Πέκινπα, Ουελς και Φλέισερ

Ο Τσάρλτον Ίστον, κορυφαίος σταρ μετά το Μπεν Χουρ, είχε την άνεση να επιλέξει τους ρόλους του, οι οποίοι τον ώθησαν σε μια θεαματική καριέρα.

Ωστόσο, ξεχωρίζουν οι ταινίες: Η ταξιαρχία των εκδικητών που γύρισε ο αντισυμβατικός Σαμ Πέκινπα, Νέα Υόρκη – Έτος 2022 μ.Χ. του Ρίτσαρντ Φλέισερ, ένα φουτουριστικό θρίλερ που βλέπει αρκετά μπροστά για το ζοφερό μέλλον της ανθρωπότητας, και Ο άρχων του τρόμου, το διάσημο φιλμ νουάρ του Ουελς.

Από τους κοινωνικούς αγώνες στον Ρίγκαν

Ο Τσάρλτον Ίστον είχε έντονη πολιτική και κοινωνική δράση τη δεκαετία του ‘60, διαδηλώνοντας υπέρ των δικαιωμάτων των μαύρων και των κοινωνικών ελευθεριών, ενώ υπήρξε και μαχητικός πρόεδρος του ισχυρού σωματείου των Αμερικάνων Ηθοποιών και του Αμερικάνικου Ινστιτούτου Κινηματογράφου.

Όταν άρχισε να απομακρύνεται από τα κινηματογραφικά πλατό, τη δεκαετία του ‘80, άλλαξε ρότα και μεταλλάχθηκε σε έναν ένθερμο υποστηρικτή του Ρίγκαν και των συντηρητικότερων απόψεων που κυκλοφορούσαν εκείνη την εποχή στις ΗΠΑ.

Παράλληλα, ήταν και υπέρμαχος της ελεύθερης οπλοκατοχής και των ιδιωτικών οπλοστασίων, καθώς και πρόεδρος της διαβόητης NRA, της Ένωσης για το δικαίωμα στην οπλοκατοχή.

Ο Τσάρλτον Ίστον, έπειτα από πολλά προβλήματα υγείας (είχε ανακοινώσει ότι πάσχει από Αλτσχάιμερ), αλλά και αλκοολισμού, άφησε την τελευταία του πνοή στις 5 Απριλίου του 2008 στο σπίτι του στο Μπέβερλι Χιλς, έχοντας δίπλα του τη σύζυγό του Λίντια και τα παιδιά του.

Στην τελετή της κηδείας του παρευρέθηκε η Νάνσι Ρίγκαν, αλλά όχι το πλήθος που τον αγάπησε στη μεγάλη οθόνη.

Αυτό είχε καταφέρει να το απομακρύνει με τη στάση του, αλλά ουδείς μπορεί να του αφαιρέσει τους ρόλους που τον κατέστησαν έναν από τους θρύλους του αμερικανικού σινεμά.

• Με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ / Χ. Αναγνωστάκης.

ΚοινοποίησηTweetSend
google news

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Πρόσφυγες στο κτήριο του Προνοητή στο Παλαιό Φρούριο Κέρκυρας, στις 9 Μαΐου 1923 (φωτ.: Ιδιωτικό Αρχείο Σπύρου Γαούτση)
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ...ΣΤΟΝ ΠΟΝΤΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ

Σαν σήμερα: Γλίτωσαν από τη Μικρασιατική Καταστροφή – Τα κανόνια του Μουσολίνι χτύπησαν το καταφύγιό τους στην Κέρκυρα

31/08/2026 - 9:57πμ
Η Σινώπη είναι χτισμένη πάνω σε χερσόνησο και περικλειόταν από αρχαίο τείχος με πύλη. Εδώ βλέπουμε τμήμα των παραθαλάσσιων τειχών που έχουν απομείνει (φωτ.: Θωμαΐς Κιζιρίδου)
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ...ΣΤΟΝ ΠΟΝΤΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ

Σαν σήμερα 30 Αυγούστου 1917 έγινε στάχτη η ελληνική συνοικία στη Σινώπη του Πόντου

30/08/2026 - 11:09πμ
(Φωτ.: Τατιάνα Μπόλαρη/Eurokinissi)
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ...ΣΤΟΝ ΠΟΝΤΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ

Στέλιος Καζαντζίδης: «Η ράτσα μου, η πιο πονεμένη της γης» – 95 χρόνια από τη γέννηση του παιδιού των προσφύγων που έκανε τον Πόντο τραγούδι

29/08/2026 - 1:05μμ
H Μαριάννα Κουράκου δίνει συνέντευξη στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ, 28 Οκτωβρίου 2025 (πηγή: Glomex)
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ...ΣΤΟΝ ΠΟΝΤΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ

Μαριάννα Κουράκου: Η «αρτίστα» που στην ακμή της τα άφησε όλα για την οικογένεια – Και δεν μετάνιωσε

28/08/2026 - 11:24πμ
Ο Αρχιεπίσκοπος Ιάκωβος δίπλα στον Μάρτιν Λούθερ Κινγκ στη Σέλμα, στις 15 Μαρτίου 1965 (πηγή: Greek Orthodox Archdiocese of America)
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ...ΣΤΟΝ ΠΟΝΤΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ

Σαν σήμερα: Η πορεία από την οποία απουσίασε ο Αρχιεπίσκοπος Ιάκωβος πριν σταθεί δίπλα στον Μάρτιν Λούθερ Κινγκ

28/08/2026 - 9:31πμ
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ...ΣΤΟΝ ΠΟΝΤΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ

Νίκος Τσιφόρος: Ο δημιουργός που πρώτα ζούσε και μετά έγραφε, γεννήθηκε σαν σήμερα το 1909

27/08/2026 - 3:21μμ
Ο Τζιν Κέλι στην εμβληματική σκηνή του «Τραγουδώντας στη βροχή», ψηφιακά επεξεργασμένη για διαφημιστική καμπάνια του Volkswagen Golf GTI, με τον σταρ του Χόλιγουντ να εμφανίζεται να χορεύει breakdance (φωτ.: EPA / Volkswagen Handout)
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ...ΣΤΟΝ ΠΟΝΤΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ

Σαν σήμερα γεννήθηκε ο Τζιν Κέλι, αυτός που έκανε το Χόλιγουντ να χορεύει στη βροχή

23/08/2026 - 4:28μμ
H Ζωή Λάσκαρη τον Ιούλιο του 2007 στο θέατρο Επιδαύρου όπου είχε παρακολουθήσει παράσταση (φωτ.: EUROKINISSI / Βαγγέλης Μπουγιώτης)
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ...ΣΤΟΝ ΠΟΝΤΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ

Ζωή Λάσκαρη: Η Ζωίτσα πίσω από τη σταρ – Οι ρίζες από το Φανάρι, οι απώλειες και μια ζωή γεμάτη φως

18/08/2026 - 1:53μμ
Ο καναπές «Mae West Lips Sofa» του Σαλβαντόρ Νταλί στη διεθνή έκθεσης τέχνης TEFAF, στο Μάαστριχτ της Ολλανδίας, στις 12 Μαρτίου 2015 (φωτ.: EPA / Marcel Van Hoorn)
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ...ΣΤΟΝ ΠΟΝΤΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ

Σαν σήμερα γεννήθηκε η Μέι Γουέστ, η «πιο επικίνδυνη γυναίκα των ΗΠΑ»

17/08/2026 - 6:26μμ
(Φωτ.: EUROKINISSI - ACTION IMAGES)
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ...ΣΤΟΝ ΠΟΝΤΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ

Νίκος Γκούμας: Σαν σήμερα πέθανε ο εμβληματικός πρόεδρος της ΑΕΚ

17/08/2026 - 12:23μμ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ναυτεμπορική TV

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μέλη του στρατού του Νεπάλ συμμετέχουν σε επιχειρήσεις έρευνας και ανάσυρσης σορών κατά μήκος του ποταμού Ναραγιάνι, στην περιοχή Τσιτβάν, στις 31 Αυγούστου 2026 (φωτ.: EPA / Narendra Shrestha)

Νεπάλ: «Τσουνάμι» πάγου και λάσπης κατάπιε χωριά – Σχεδόν 4.800 αγνοούμενοι

25 λεπτά πριν
Συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Ζοζέφ Αούν, στο Μέγαρο Μαξίμου.  Δευτέρα 31 Αυγούστου 2026   (φωτ.: EUROKINISSI / Γιώργος Κονταρίνης)

Ελλάδα-Λίβανος: Στρατηγική σχέση με φόντο το Ισραήλ – Το μήνυμα προς τη Χεζμπολάχ

48 λεπτά πριν
Δημοσιογράφοι έξω από την πολυκατοικία της οδού Θάσου στην Κυψέλη. Σε διαμέρισμα βραχυχρόνιας μίσθωσης βρέθηκε σορός βρέφους, κατεψυγμένη. Δευτέρα 31 Αυγούστου 2026  (φωτ.: EUROKINISSI / Γιάννης Παναγόπουλος)

Κυψέλη: Ένα κατεψυγμένο βρέφος, έξι ένοικοι και κάμερες – Τι συνέβαινε στο διαμέρισμα;

1 ώρα πριν
Συλληφθείς για το πολύνεκρο ναυάγιο του Filo Jet οδηγείται στο «δικαστήριο» της κατεχόμενης Κερύνειας (φωτ.: AA / Harun Özalp)

Ναυάγιο στην Κερύνεια: «Η πλώρη έσπασε από τα κύματα», κατέθεσε ο καπετάνιος του Filo Jet

2 ώρες πριν
(Φωτ.: Νίκος Παπαχρήστου)

Πατριάρχης Βαρθολομαίος: «Ο ανθρωποθεός» καταστρέφει τη Γη – Ηχηρό μήνυμα για την οικολογική κρίση

2 ώρες πριν
Ο Αθανάσιος «Σάκης» Ζαντίδης, ο Πόντιος εκπαιδευτικός, μεταφραστής και άνθρωπος του πολιτισμού που συνέδεσε τη ζωή του με την ελληνόγλωσση παιδεία στη Μελβούρνη (πηγή: Νέος Κόσμος)

Από τα Κάτω Πορόια στη Μελβούρνη: Ο Πόντιος που έμαθε αγγλικά στα 22 και δίδαξε ελληνικά σε γενιές ομογενών

2 ώρες πριν
pontosnews.gr

Ειδήσεις και άρθρα για τον Πόντο και τη Μ. Ασία, αλλά και την επικαιρότητα στην Ελλάδα, τον Κόσμο και την Ομογένεια. Πλούσια θεματολογία ποικίλης ύλης με έμφαση σε πολιτιστικά δρώμενα.

Copyright © 2025 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

  • TAYTOTHTA
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • VIDEOS
  • ΚΥΠΡΟΣ
  • ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΠΙΣΤΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • PONTOS BLOG

Copyright © 2024 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

Ναυτεμπορική TV
Ναυτεμπορική TV