Πενήντα χρόνια ζωής έκλεισε ο Σύλλογος Ποντίων Έδεσσας «Ο Άγιος Θεόδωρος Γαβράς», και το ΔΣ πραγματοποίησε για την επέτειο πανηγυρική εκδήλωση το απόγευμα το Σαββάτου 23 Φεβρουαρίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΠΕ Πέλλας.
Κατά τη διάρκεια της γιορτής έγινε εκτενής ιστορική αναδρομή σε όλα αυτά τα χρόνια που λειτουργεί ο Σύλλογος.
Ακολούθησε η απαγγελία του ποιήματος «Όνειρον» από τη Σοφία Μιμιλίδου, και αφιέρωμα στον Χρήστο Χρυσανθόπουλο. Το χορευτικό τμήμα παρουσίασε ποντιακούς χορούς και η παράσταση κορυφώθηκε με το χορό σέρρα.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο μητροπολίτης Έδεσσας, Πέλλας και Αλμωπίας Ιωήλ, ο δήμαρχος Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου καθώς και πολλοί εκπρόσωποι ποντιακών και άλλων πολιτιστικών συλλόγων.
















