pontosnews.gr
Κυριακή, 28/06/2026
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
pontosnews.gr
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων

Ο καιρός μέχρι την Καθαρά Δευτέρα 2015

19/02/2015 - 7:00πμ
Τι καιρό θα κάνει το τριήμερο της Καθαρής Δευτέρας 3
Κοινοποίηση στο FacebookΜοιράσου το στο TwitterΜοιράσου το στο Whatsapp
Στηρίξτε το Pontos News Επιλέξτε μας ως προτιμώμενη πηγή στην Αναζήτηση Google
Προσθήκη πηγής

Ασθενείς χιονοπτώσεις στην ανατολική ηπειρωτική και νησιωτική χώρα οι οποίες από το απόγευμα θα περιοριστούν στην Κρήτη προβλέπει για σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι άνεμοι 7 τοπικά 8 μποφόρ στο Αιγαίο ενώ παγετός θα σημειωθεί στα κεντρικά και βόρεια τις πρωινές και νυχτερινές ώρες. Η θερμοκρασία σε άνοδο κυρίως ως προς τις μέγιστες.

Αναλυτικά:

Στην Αττική θα εκδηλωθούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις πρωινές ώρες με χιονόνερο ή ασθενείς χιονοπτώσεις κυρίως στα βόρεια. Μετά το μεσημέρι ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και πρόσκαιρα στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 1 έως 7°C, ενώ στα βόρεια και στα ανατολικά θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε γενικά αίθριο καιρό. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από -2 έως 6°C.

Σε Μακεδονία και Θράκη θα έχουμε ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 5 και τοπικά στα ανατολικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -3 έως 7°C, ενώ στη δυτική Μακεδονία και τη Θράκη η ελάχιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Αίθριος καιρός και στα νησιά του Ιονίου, τη δυτική Στερεά, την Ήπειρο και τη δυτική Πελοπόννησο. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και πρόσκαιρα στο Ιόνιο μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 13°C, ενώ στην περιοχή της Ηπείρου κατά τόπους θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησο θα σημειωθούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με χιονόνερο ή ασθενείς χιονοπτώσεις κυρίως στην ανατολική Στερεά και την Εύβοια. Μετά το μεσημέρι ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα ανατολικά και νότια τοπικά 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 8°C, ενώ στα βόρεια η ελάχιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Κυκλάδες και Κρήτη αναμένονται νεφώσεις με χιονόνερο ή ασθενείς χιονοπτώσεις που από το απόγευμα θα περιοριστούν στην Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 7 με 8 μποφόρ με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 2 έως 10°C.
 
Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα περιμένουμε λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με χιονόνερο ή ασθενείς χιονοπτώσεις. Βαθμιαία ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 6 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 5 έως 10°C, ενώ στα βόρεια θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Παρασκευή 20-02-2015

Καιρός: γενικά αίθριος και μόνο τις πρωινές ώρες προβλέπονται τοπικές νεφώσεις στην Κρήτη με ασθενείς χιονοπτώσεις.

Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο 7 τοπικά 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.

Θερμοκρασία: σε μικρή άνοδο. Παγετός στα βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες.

Σάββατο 21-02-2015

Καιρός: λίγες νεφώσεις οι οποίες στα δυτικά βαθμιαία θα αυξηθούν και τη νύχτα θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές στο Ιόνιο.

Άνεμοι: στα δυτικά από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ ενισχυμένοι από το βράδυ. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και από το βράδυ σταδιακά νότιοι 3 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: σε μικρή περαιτέρω άνοδο.

Κυριακή 22-02-2015

Καιρός: αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις με βροχές και κυρίως στα θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα καταιγίδες οι οποίες πιθανώς πρόσκαιρα να είναι ισχυρές. Χιόνια στα κεντρικά και βόρεια ορεινά καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της δυτικής Μακεδονίας και της Ηπείρου.

Άνεμοι: νότιοι νοτιοανατολικοί 5 με 6 και στα πελάγη 7 τοπικά 8 μποφόρ.

Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Καθαρά Δευτέρα 23-02-2015

Καιρός: νεφώσεις τοπικά αυξημένες με βροχές και καταιγίδες πιθανώς κατά τόπους ισχυρές κυρίως στις θαλάσσιες και παραθαλάσσιες περιοχές.

Χιόνια στα βόρεια ορεινά. Εξασθένηση των φαινόμενων το βράδυ στα δυτικά και στα βόρεια.

Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Το βράδυ στα δυτικά και στα βόρεια θα στραφούν σε βόρειους βορειοδυτικούς και θα ασθενήσουν.

θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Τρίτη 24-02-2015

Καιρός: στα δυτικά και βόρεια παροδικές νεφώσεις. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες.

Άνεμοι: στα δυτικά, στα κεντρικά και στα βόρεια από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Στις υπόλοιπες περιοχές από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

ΚοινοποίησηTweetSend
google news

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Δικαστική αίθουσα (φωτ.: EUROKINISSI / Δανάη Δαυλοπούλου)
ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία Άγγελου: Καταδίκη 10 ετών στον 16χρονο για τον θάνατο του 17χρονου

27/06/2026 - 8:48μμ
Καπνός από τη φωτιά στα Κρυονέρια του Δήμου Ναυπακτίας, Σάββατο 27 Ιουνίου 2026 (φωτ.: nafpaktianews.gr)
ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στη Ναυπακτία: Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής σε δύσβατη δασική περιοχή

27/06/2026 - 7:30μμ
Πυροσβέστες επιχειρούν στην Πέτρα Βοιωτίας, Σάββατο 27 Ιουνίου 2026 (φωτ.: EUROKINISSI)
ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιές σε Βοιωτία και Εύβοια: Σε ύφεση τα δύο μέτωπα μετά τη μεγάλη κινητοποίηση

27/06/2026 - 6:18μμ
Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών (φωτ.: EUROKINISSI / Σωτήρης Δημητρόπουλος)
ΕΛΛΑΔΑ

Καλλιθέα: Παραδόθηκε ακόμη ένας νεαρός για τη φονική συμπλοκή με θύμα τον 15χρονο

27/06/2026 - 4:27μμ
Άνδρες και γυναίκες της Πυροσβεστικής επιχειρούν στον Καλαμώνα Ρόδου, Σάββατο 27 Ιουνίου 2026 (φωτ.:  Χρ. Ευστρατίου)
ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στη Ρόδο: Συναγερμός στον Καλαμώνα καθώς καίει σε δύσβατη περιοχή

27/06/2026 - 4:03μμ
Πυροσβεστικό αεροσκάφος επιχειρεί στη Βοιωτία, Σάββατο 27 Ιουνίου 2026 (φωτ.: Facebook / E-sterea.gr)
ΕΛΛΑΔΑ

Νέα φωτιά στη Βοιωτία: Μήνυμα από το 112 για εκκένωση της Πέτρας Αλιάρτου – Απειλούνται σπίτια

27/06/2026 - 3:39μμ
Ασθενοφόρα στο «Βενιζέλειο» Νοσοκομείο Ηρακλείου (φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Νίκος Χαλκιαδάκης)
ΕΛΛΑΔΑ

Συναγερμός σε σκοπευτήριο στο Ηράκλειο: 43χρονη σε κρίσιμη κατάσταση μετά από πυροβολισμό

27/06/2026 - 2:03μμ
Δάσος καίει η φωτιά που ξέσπασε στον Άγιο Βασίλειο Θήβας. Σάββατο 27 Ιουνίου 2026 (φωτ.: Facebook / Εποχικοί Πυροσβέστες)
ΕΛΛΑΔΑ

Βοιωτία: Μεγάλη κινητοποίηση για φωτιά σε δασική έκταση στον Άγιο Βασίλειο Θήβας

27/06/2026 - 12:46μμ
(Φωτ.: EUROKINISSI/Γιώργος Κονταρίνης)
ΕΛΛΑΔΑ

Μετρό: Αλλαγές στα δρομολόγια της Γραμμής 3 από την Κυριακή

27/06/2026 - 12:05μμ
(Φωτ. αρχείου: ANEK Lines)
ΕΛΛΑΔΑ

«Πράσινο φως» του Λιμενικού στο «Κίσσαμος» να αποπλεύσει από Μήλο για Χανιά

27/06/2026 - 11:12πμ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

(Φωτ.: Ένωση Ποντίων Νίκαιας-Κορυδαλλού/Facebook)

Νέα διοίκηση στην Ένωση Ποντίων Νίκαιας-Κορυδαλλού – Συγκρότηση σε σώμα για τη διετία 2026–2028

3 ώρες πριν
(Φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Συμφωνία Ισραήλ–Λιβάνου: Ο Νετανιάχου μιλά για «πλήγμα στο Ιράν και τη Χεζμπολάχ», αντιδράσεις από τον υπουργό Εθνικής Ασφάλειας

4 ώρες πριν
(Φωτ.: Ένωση Ποντίων Αιγάλεω/Facebook)

70 χρόνια ιστορίας και μνήμης στο Αιγάλεω – Μια ανεπανάληπτη ποντιακή βραδιά στο θέατρο «Αλέξης Μινωτής»

4 ώρες πριν
(Φωτ.: ΚΟΕ)

Sette Colli: Πρώτος με ρεκόρ ο Χρήστου, τρίτη η Ντοντουνάκη

5 ώρες πριν
(Φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Βενεζουέλα: Πάνω από 1.400 νεκροί και χιλιάδες αγνοούμενοι μετά τους φονικούς σεισμούς – Συνεχίζονται οι διεθνείς επιχειρήσεις διάσωσης

5 ώρες πριν
(Φωτ.: Κολάζ - Πέννυ Παυλάκη απο SBS Greek και Μαρινέλλα από Eurokinissi)

Η Μαρινέλλα «ζωντανεύει» στο Σίδνεϊ μέσα από μια μεγάλη συμφωνική μουσική παράσταση

6 ώρες πριν
pontosnews.gr

Ειδήσεις και άρθρα για τον Πόντο και τη Μ. Ασία, αλλά και την επικαιρότητα στην Ελλάδα, τον Κόσμο και την Ομογένεια. Πλούσια θεματολογία ποικίλης ύλης με έμφαση σε πολιτιστικά δρώμενα.

Copyright © 2025 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

  • TAYTOTHTA
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • VIDEOS
  • ΚΥΠΡΟΣ
  • ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΠΙΣΤΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • PONTOS BLOG

Copyright © 2024 pontosnews.gr
Made by minoanDesign