- Χτυπάμε σε μια λεκάνη το λάδι με τη ζάχαρη μέχρι να ασπρίσει το μίγμα και να λιώσει η ζάχαρη.
 - Προσθέτουμε τους κρόκους έναν-έναν, την κανέλλα και το κονιάκ.
 - Ανακατεύουμε το αλεύρι με το μπέικιν και ρίχνουμε εναλλάξ στο μίγμα των κρόκων λίγο γάλα και λίγο αλεύρι.
 - Χτυπάμε τα ασπράδια σε μαρέγκα και την προσθέτουμε λίγη-λίγη στο μίγμα.
 - Αλείφουμε ενα ταψί με λάδι, πασπαλίζουμε με τη φρυγανιά και στρώνουμε το μίγμα.
 - Ψήνουμε την κανελλόπιτα σε προθεμασμένο φούρνο στους 180° για 50΄, την αφήνουμε να κρυώσει και την πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη και με λίγη κανέλλα.
 
Πηγή: sintagespareas.gr
			















