pontosnews.gr
Τετάρτη, 3/12/2025
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
pontosnews.gr
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων

Νίκος Χαρδαλιάς: Διέγραψε από την παράταξη «Αττική Μπροστά» τον Μανώλη Σφακιανάκη

Λόγω των δηλώσεών του σχετικά με τη δολοφονία της Κυριακής Γρίβα έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων

4/04/2024 - 3:20μμ
Ο πρώην επικεφαλής της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ειδικός ερευνητής ηλεκτρονικών εγκλημάτων Μανώλης Σφακιανάκης μιλάει σε εκδήλωση για τα εγκαίνια του εγκληματολογικού εργαστηρίου «THE CRIME LAB» στην Αθήνα πριν από ένα χρόνο (φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ Γιώργος Βιτσαράς)

Ο πρώην επικεφαλής της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ειδικός ερευνητής ηλεκτρονικών εγκλημάτων Μανώλης Σφακιανάκης μιλάει σε εκδήλωση για τα εγκαίνια του εγκληματολογικού εργαστηρίου «THE CRIME LAB» στην Αθήνα πριν από ένα χρόνο (φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ Γιώργος Βιτσαράς)

Κοινοποίηση στο FacebookΜοιράσου το στο TwitterΜοιράσου το στο Whatsapp

Εκτός της παράταξης «Αττική Μπροστά» και της περιφερειακής ομάδας της πλειοψηφίας στο Περιφερειακό Συμβούλιο έθεσε ο περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς τον Μανώλη Σφακιανάκη μετά τις δηλώσεις του για τη γυναικοκτονία της άτυχης Κυριακής Γρίβα έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων.

Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, ο Μ. Σφακιανάκης είχε αναφέρει ότι «το έγκλημα το ώθησε η κοινωνική δικτύωση. Η κοπέλα ήταν χαρούμενη και ευτυχισμένη, το έβγαζε προς τα έξω», είπε, ενώ αναλύοντας το προφίλ του δράστη αναφέρθηκε στα ψυχιατρικά του προβλήματα λέγοντας πως «ο άλλος ήταν τρελός, ήταν σχιζοφρενής, ήταν stalker…».

«Εάν αυτά που λένε τα έχει γράψει, δυστυχώς έβγαζε προς τα έξω αυτό που ένιωθε. Τη γαλήνη. Η γαλήνη όμως αυτή, κάποιους ενοχλούσε. Όλα ήταν μηνύματα προς αυτόν», είπε για το θύμα.

Επίσης, σημείωσε ότι ακόμα και αν βρίσκονταν περισσότεροι αστυνομικοί στο ΑΤ Αγ. Αναργύρων, ο δράστης θα είχε προχωρήσει στη δολοφονία της ανυπεράσπιστης κοπέλας. «Εκατό άτομα να είχε το αστυνομικό τμήμα, θα την εκτελούσε, τέλος», σημείωσε ο Μ. Σφακιανάκης. «Το έγκλημα ήταν για μένα αναπόφευκτο», είπε χαρακτηριστικά.

Δήλωση του περιφερειάρχη Αττικής Νίκου Χαρδαλιά

«Το δικαίωμα στην κοινωνικότητα και στην ελεύθερη έκφραση της προσωπικότητας είναι αδιαπραγμάτευτα. Αλίμονο αν στην Ελλάδα του 2024 πρέπει να σκεφτόμαστε πώς και πότε θα εκφράσουμε δημόσια τη χαρά ή τη λύπη μας. Δηλώσεις και νοοτροπίες με έλλειμμα κοινωνικής ευαισθησίας και ενσυναίσθησης, που βρίσκονται έξω από κάθε πλαίσιο ηθικών αξιών και θεσμικής τάξης, θα με βρίσκουν πάντα απέναντι. Και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να γίνουν άλλοθι στην ευθύνη της πολιτείας να προστατεύει την ανθρώπινη ζωή.

»Η δημόσια τοποθέτηση του κ. Μανώλη Σφακιανάκη για τη δολοφονία της 28χρονης γυναίκας στους Αγίους Αναργύρους δεν συνάδει, σε καμία περίπτωση, με την ηθική μου, τις αρχές και τις αξίες μου, ούτε με τον τρόπο με τον οποίο οφείλουν να λειτουργούν όλοι οι εκπρόσωποι της περιφέρειας.

»Ως εκ τούτου, με τις δηλώσεις αυτές ο κ. Μανώλης Σφακιανάκης έθεσε εαυτόν εκτός της παράταξης “Αττική Μπροστά” και από σήμερα παύει να αποτελεί μέλος της Περιφερειακής ομάδας μας.

»Και κάτι ακόμα! Τα θύματα έμφυλης και ενδοοικογενειακής βίας να γνωρίζουν πως είμαστε δίπλα τους. Χωρίς περιστροφές, χωρίς “ναι μεν αλλά”, χωρίς αστερίσκους. Δέσμευσή μας να κάνουμε από πλευράς μας ό,τι είναι δυνατόν για να μην υπάρξει άλλη Κυριακή, άλλη Ελένη, άλλη Γεωργία, άλλη Ερατώ, άλλη Γαρυφαλλιά… Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους της Κυριακής Γρίβα».

ΚοινοποίησηTweetSend
google news

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

(Φωτ. αρχείου: Ελληνική Αστυνομία)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βουλή: Εγκρίθηκαν οι αυστηρότερες διατάξεις για οπλοκατοχή και οπλοχρησία

2/12/2025 - 11:54μμ
Στιγμιότυπο από τις εργασίες της Εξεταστικής Επιτροπής για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, 2 Δεκεμβρίου 2025 (φωτ.: EUROKINISSI / Γιάννης Παναγόπουλος)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εξεταστική: Στη Δικαιοσύνη οι «υπερτυχεροί» του ΟΠΕΚΕΠΕ

2/12/2025 - 7:55μμ
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης (φωτ.: EUROKINISSI/Τατιάνα Μπόλαρη)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας και ενίσχυση των αγροτών στο κυριακάτικο μήνυμα Μητσοτάκη

30/11/2025 - 1:13μμ
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μέσα από τη φωτογραφική μηχανή, κατά τη διάρκεια υπουργικού συμβουλίου (φωτ.: EUROKINISSI / Γιώργος Κονταρίνης)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Αύριο η πρόσθετη ενίσχυση των 250 ευρώ στους χαμηλοσυνταξιούχους

23/11/2025 - 10:58πμ
Ο Αλέξης Τσίπρας εκφωνεί επικήδειο για τον Αλέκο Φλαμπουράρη (φωτ.: EUROKINISSI / Τατιάνα Μπόλαρη)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Αλέκο, είμαστε όλοι εδώ» – Η υπόσχεση Τσίπρα στην πολιτική κηδεία του Φλαμπουράρη

20/11/2025 - 5:08μμ
Τα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ (φωτ.: EUROKINISSI / Τατιάνα Μπόλαρη)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πικρός «Φραπές» στην Εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ – Άφαντος ο Ξυλούρης, έστειλε υπόμνημα

20/11/2025 - 12:46μμ
(Φωτ.: EUROKINISSI / Γιώργος Κονταρίνης)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Financial Times: Ο Κυριάκος Πιερρακάκης από τους βασικούς διεκδικητές της ηγεσίας του Eurogroup

19/11/2025 - 5:40μμ
Ο μέχρι σήμερα βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας Διαμαντής Καραναστάσης (φωτ.: Γιάννης Παναγόπουλος/EUROKINISSI)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πλεύση Ελευθερίας: Παραιτήθηκε ο βουλευτής Α’ Αθηνών Διαμαντής Καραναστάσης

19/11/2025 - 12:54μμ
(Φωτ.: EUROKINISSI / Τατιάνα Μπόλαρη)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στον απόηχο της επίσκεψης Ζελένσκι: Το ενεργειακό deal, τα μηνύματα, τα «ευχαριστώ» και το παρασκήνιο

16/11/2025 - 11:45μμ
Συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Κώστα Τασούλα με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντιμίρ Ζελένσκι, στο Προεδρικό Μέγαρο, Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2025. (Φωτ.: Κώστας Τζούμας/EUROKINISSI)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Όσα έγιναν στη συνάντηση Ζελένσκι-Τασούλα στο Προεδρικό Μέγαρο – Το «ευχαριστώ» του Ουκρανού προέδρου στον ελληνικό λαό

16/11/2025 - 2:59μμ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

(Φωτ. αρχείου: Ελληνική Αστυνομία)

Βουλή: Εγκρίθηκαν οι αυστηρότερες διατάξεις για οπλοκατοχή και οπλοχρησία

4 ώρες πριν
Η Εισαγγελία Χανίων (φωτ. αρχείου: EUROKINISSI)

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο επίσκοπος Δορυλαίου για την εκχώρηση μοναστηριακής περιουσίας

5 ώρες πριν
«Η Καστοριά μας» κοσμεί πλέον το δρομάκι του Coburg North στη Μελβούρνη. Στη φωτογραφία διακρίνεται ο καλλιτέχνης που το δημιούργησε, ο Αντώνης Δεσποτέλλης (φωτ.: TheGreekHerald.com.au)

Ομογένεια: Η Καστοριά απέκτησε τη δική της οδό και τοιχογραφία στο Κόμπουργκ Νορθ της Μελβούρνης

5 ώρες πριν
Ο Γιάννης Σμαραγδής ενώ παρουσιάζει την ταινία του (φωτ.: Hellenic DNA/Φώτης Καλιαμπάκος)

Οι Κρήτες όλου του κόσμου τίμησαν τον σκηνοθέτη Γιάννη Σμαραγδή – Παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας «Καποδίστριας» στη Νέα Υόρκη

6 ώρες πριν
Συγκεντρωμένα τρακτέρ στα Μάλγαρα, στο ύψος των διοδίων (φωτ.: ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/Βασίλης Βερβερίδης)

Αγροτικά μπλόκα: Άνοιξε το ρεύμα προς Θεσσαλονίκη στα Μάλγαρα, κλειστό το τελωνείο Ευζώνων

7 ώρες πριν
(Φωτ.: EUROKINISSI / Βασίλης Οικονόμου)

Κύπελλο Ελλάδας: «Εξάρα» του Βόλου κόντρα στο Αιγάλεω

7 ώρες πριν
pontosnews.gr

Ειδήσεις και άρθρα για τον Πόντο και τη Μ. Ασία, αλλά και την επικαιρότητα στην Ελλάδα, τον Κόσμο και την Ομογένεια. Πλούσια θεματολογία ποικίλης ύλης με έμφαση σε πολιτιστικά δρώμενα.

Copyright © 2025 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

  • TAYTOTHTA
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • VIDEOS
  • ΚΥΠΡΟΣ
  • ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΠΙΣΤΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • PONTOS BLOG

Copyright © 2024 pontosnews.gr
Made by minoanDesign