pontosnews.gr
Τετάρτη, 28/01/2026
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
pontosnews.gr
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων

Όταν η Ζωή Λάσκαρη κατέκτησε ΚΑΙ το θεατρικό σανίδι (photo-video)

Άργησε αλλά τα κατάφερε. Γράφει ο Σπύρος Δευτεραίος

18/08/2021 - 10:13πμ
(Φωτ.: Facebook/ Θεατρική Σκηνή Ζωή Λάσκαρη)

(Φωτ.: Facebook/ Θεατρική Σκηνή Ζωή Λάσκαρη)

Κοινοποίηση στο FacebookΜοιράσου το στο TwitterΜοιράσου το στο Whatsapp

Μπορεί στον κινηματογράφο να επιβλήθηκε με την πρώτη της εμφάνιση, στον Κατήφορο, όμως στο θέατρο μέχρι να καθιερωθεί πέρασε πολλά. Ωστόσο η Ζωή Λάσκαρη, δεν το έβαλε κάτω και πάλεψε μέχρι να τα καταφέρει. Ταλέντο, πείσμα, σκληρή δουλειά και το ταμπεραμέντο της Σαλονικιάς με τις φαναριώτικες αλλά και τις κεφαλλονίτικες ρίζες, τη δικαίωσαν. 

Ποιοι ήταν οι σταθμοί της θεατρικής της πορείας και εξαιτίας ποιας ηθοποιού απογειώθηκε η καριέρα της;

Η ανορθόδοξη αρχή

Η υποκριτική μπήκε από αλλού στη ζωή της, όμως εκείνη την αγάπησε. Και δεν αρκέστηκε στα εξώφυλλα, στις πρωτιές και στους θαυμαστές. Έτσι αποφάσισε στην πορεία να σπουδάσει την τέχνη της υποκριτικής. Για αυτό και φοίτησε στη σχολή του Πέλου Κατσέλη.

Το 1966 κάνει και την πρώτη θεατρική της εμφάνιση σε επιτυχημένη περιοδεία στην Κύπρο με τα έργα Η παγίδα του Ρομπέρ Τομά, Βαθιά γαλάζια θάλασσα του Τέρενς Ράττιγκαν και Μιας πεντάρας νιάτα των Πρετεντέρη-Γιαλαμά. Πολύ καλά έργα, αν και λίγο ξενίζουν αρχικά ως επιλογές.

Για 4 χρόνια η θεατρική της πορεία μπαίνει στο… γύψο (λόγω εποχής). Να όμως που το καλοκαίρι του 1970 οι ουρές στη λεωφόρο Αλεξάνδρας έξω από τα θέατρο «Μπουρνέλη» είναι ασύλληπτες. Μέσα στο θέατρο έχει ανέβει το «Μαριχουάνα στοπ», η πρώτη θεατρική εμφάνιση της Ζωής Λάσκαρη στο ελληνικό κοινό, αλλά και το εκκολαπτόμενο ειδύλλιο με τον Τόλη Βοσκόπουλο. Και χωρίς το έργο να είναι στην μεταξύ τους σχέση, ο κόσμος γνωρίζει. Και τρέχει να δει από κοντά το νέο hot ζευγάρι.

Και δυο χρόνια αργότερα στο «Βέμπο», στους Εραστές του ονείρου θα γίνεται το αδιαχώρητο. Τόλης –Ζωίτσα είναι μαζί και όλα τα άλλα περισσεύουν.

Τα πρώτα δείγματα

Με επιθεωρήσεις και κωμωδίες τύπου Το σεξ και πώς να το αποκτήσετε, που μετά έγινε ταινία με τίτλο Ο μάγκας με το τρίκυκλο, συνεχίστηκε η θεατρική πορεία της. Μέχρι το 1977.

Τότε μαζί με τον Βασίλη Τσιβιλίκα, ανέβασαν ένα σπουδαίο έργο του Νιλ Σάιμον Η ξυπόλυτη στο πάρκο συστήνει εκ νέου την Ζωή Λάσκαρη στο θεατρικό κοινό που ομολογουμένως την αντιμετώπιζε με καχυποψία. Βρισκόμαστε στα late 70ς, που ο ελληνικός κινηματογράφος έχει καταρρεύσει και οι σταρ αντιμετωπίζονται με απαξίωση.

(Φωτ.:cosmpoliti.com)

Παρόλα αυτά η παράσταση πιστώνεται ως επιτυχία. Το 2011 που ο Βασίλης Τσιβιλίκας φεύγει από την ζωή, εκείνη έγραψε στα social:

«Αγαπημένε μου Βασίλη,

Ποτέ δεν θα ξεχάσω πως η θεατρική μου καριέρα ξεκίνησε ουσιαστικά μαζί σου. 1977. Ξυπόλητοι στο Πάρκο, στο θέατρο Ακάδημος. Δούλεψες σκληρά, με αξιοπρέπεια χαρίζοντας στο κοινό γέλιο και χαρά. Ήσουν ένας σπουδαίος κωμικός που δεν έμοιαζε με κανέναν, ένας καλός άνθρωπος. Θα σε θυμάμαι πάντα με σεβασμό και αγάπη. Καλό σου ταξίδι αγαπημένε μου».

Όμως τον Μάρτιο του 1978, αποχώρησε λόγω εγκυμοσύνης. Για την ιστορία την αντικατέστησε η Μαρία Αλιφέρη.

Η θεατρική της επιστροφή γίνεται το 1979 με μια επιτυχία: Την κυρία του Μαξίμ.

«Η κυρία του Μαξίμ» (φωτ.: Facebook/ Θεατρική Σκηνή Ζωή Λάσκαρη)

Αλλά μετά το σουξέ, έρχεται το ναυάγιο. Η Φρύνη του Γεωργίου Ρούσσου.

Φρύνη η εταίρα (φωτ.: Facebook/ Θεατρική Σκηνή Ζωή Λάσκαρη)

Στην τελευταία σκηνή του έργου απαιτείται από τη Ζωή να εμφανίζεται λίγα δευτερόλεπτα ολόγυμνη. Το κοινό εξοργίζεται.

Εκείνη θα απαντήσει σε συνέντευξη της στον Λευτέρη Παπαδόπουλο: «Δεν γδύνομαι για να γδυθώ. Το απαιτεί ο ρόλος. Δεν κάναμε με τον συγγραφέα ένα έργο για μπανιστιρτζήδες. Κάναμε ένα έργο που θα σατίριζε την ηθική των πολιτικών και των παπάδων». Το έργο είναι πανάκριβο και οι εισπράξεις στο ταμείο καθοδικές. Δέχεται συνεχώς κριτική για τη γυμνή της εμφάνιση και ανώνυμα τηλεφωνήματα στο θέατρο που τη βρίζουν. Ένα βράδυ που παίζει, ένας θεατής φωνάζει από την πλατεία «αίσχος» και εκείνη λιποθυμάει. Πηγαίνει στο νοσοκομείο με νευρικό κλονισμό και νοσηλεύεται για μια βδομάδα. Αναγκάζεται να αλλάξει έργο. Οικονομικά μιλάμε για καταστροφή.

Τα επόμενα χρόνια μέχρι το 1989, παίζει μπάλα με επιθεώρηση και κωμωδία, με κορυφαία της επιτυχία το Οι άντρες προτιμούν τις ξανθές το καλοκαίρι του 1983 στο Μίνωα.

Καινούργια σελίδα, όνομα και πράγμα

Το 1970 ο Γιάννης Δαλιανίδης ετοίμαζε την τρίτη κινηματογραφική ένωση Λάσκαρη-Κούρκουλου. Μετά τον Κατήφορο που άλλαξε τα πάντα στο ελληνικό σινεμά και το φιλόδοξο, αλλά άνισο Γυμνοί στο δρόμο, ο Δαλιανίδης ετοίμαζε στην Φίνος Φιλμ τους Αμαρτωλούς. Όμως το φιλμ δεν έγινε πότε με το ζευγάρι. Αντ’ αυτού το σενάριο αλλάζει προς το νεανικότερο ενώ τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, υποδύθηκαν ο Χρήστος Νομικός και η Μπέτυ Λιβανού.

Το 1989 η τελευταία, ετοιμάζεται για το θεατρικό της ντεμπούτο. Όμως ούτε τότε γίνεται, αφού λόγω εγκυμοσύνης αποχωρεί. Το έργο ήταν η Καινούργια σελίδα του Νιλ Σαιμον. Το ρόλο παίρνει η Ζωή Λάσκαρη δίπλα στον Γιάννη Φέρτη σε σκηνοθεσία Μίνου Βολανάκη. Και από εδώ στην ουσία ξεκινάνε όλα για τη νέα  θεατρική και ουσιαστικότερη όπως αποδείχτηκε καριέρα της ηθοποιού.

(Φωτ.: zoelaskari.gr)

Γίνεται φειδωλή στις επιλογές της. Στα μέσα των 90ς η Σαλονικιά Ζωή Λάσκαρη ανεβαίνει στη γενέτειρα στο ΚΘΒΕ. Στις 24 Μαρτίου 1995 κάνει πρεμιέρα ο Ορφέας στον Άδη του Τένεσι Ουίλιαμς σε σκηνοθεσία Ανδρέα Βουτσινά.

«Ο Ορφέας στον Άδη» (φωτ.:Facebook/ Θεατρική σκηνή Ζωή Λάσκαρη)

Ο τελευταίος την σκηνοθέτησε και στο Ποιος φοβάται τη Βιρτζίνια Γουλφ, στην κατά πολλούς καλύτερη της ερμηνεία.

Ποιος φοβάται την Βιρτζίνια Γουλφ (φωτ.:Facebook/ Θεατρική σκηνή Ζωή Λάσκαρη)

Και το καλοκαίρι του 1996, υποδύθηκε την Ελένη. Στις Τρωάδες του Ευριπίδη σε σκηνοθεσία Μιχάλη Κακογιάννη. Ήρεμα, χωρίς κραυγές και τυμπανοκρουσίες.

Τρωαδες-υπόκλιση (Φωτ.:Facebook/ Θεατρική σκηνή Ζωή Λάσκαρη)

Με δύναμη από το Βοτανικό

Στον πολυχώρο Αθηναΐς στο Βοτανικό, η Ζωή Λάσκαρη κάνει το όνειρό της πραγματικότητα: Μια δική της θεατρική σκηνή. Εκεί που ξέχωρα από το κόστος ανεβάζει τα έργα που εκείνη θέλει. Και τι έργα!

Για παράδειγμα, στο μονόλογο Ρόουζ όλοι τρίβουν τα μάτια του.

(Φωτ.: Facebook/ Θεατρική σκηνή Ζωή Λάσκαρη)

Ναι, είναι η ίδια , το Crazy girl του 1967 που ωρίμασε και εξελίχτηκε.

Και μην αρχίσουμε τις συγκρίσεις. Άλλο ήταν Οι θαλασσιές οι χάντρες, άλλο η Ρόουζ, άλλο το Διαμάντια και μπλουζ. Το σπουδαίο έργο της Λούλας Αναγνωστάκη που ήταν το λαμπερό κύκνειο άσμα για την Τζένη Καρέζη και μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της Ζωής Λάσκαρη. Και εισπρακτική και προσωπική.

Όπως ήταν και η Ευαίσθητη ισορροπία που όπως δήλωσε μετά η ίδια, ήταν ένα έργο που την καταρράκωσε. Αλλά το λάτρεψε. Αλλά και η Άλμα Μάλλερ και τα Ωραία χρόνια. Ότι πόθησε η ηθοποιός να ερμηνεύσει, στην χρυσή της ωριμότητα το έκανε.

2015 και η Ζωή Λάσκαρη περνάει στην εξωστρέφεια. Αρχικά κάνει το mini comeback της στον κινηματογράφο με ένα πέρασμα στο Republic του Δημήτρη Τζέτζα. Και στο θέατρο με το Νύφη κουράγιο.

«Νύφη κουράγιο» (φωτ.:Facebook/ Θεατρική Σκηνή Ζωή Λάσκαρη)

Σε κείμενο και σκηνοθεσία Νίκου Μουτσινά. Και με την κόρη της Μαρία Ελένη Λυκουρέζου στο ρόλο της πολύπαθης νύφης.

Την πρώτη σεζόν, γιατί το έργο πήγε και δεύτερη.

Και η Λάσκαρη ετοιμαζόταν για το «Δουλειές με φούντες» Μόνο που στις 18 Αυγούστου, έκλεισαν για πάντα τα μάτια της. Και μάλιστα με τον τρόπο που επιθυμούσε: Στον ύπνο της.

«Δεν ανήκω σε κανέναν σας»

Δεν έκρυψε ποτέ τις πολιτικές πεποιθήσεις της. Όπως και ότι ήταν ενάντια στα «πολιτικά χαρακώματα» τύπου «ο δικός μας, ο δικός τους».

Ένας από τους πολιτικούς που εκτιμούσε ήταν ο Δημήτρης Κουτσούμπας. Δεν δίστασε να τον καλέσει, τον Ιανουάριο του 2016, στο Νύφη κουράγιο. Εκείνος ανταποκρίθηκε και οι δυο τους φωτογραφήθηκαν μετά το τέλος της παράστασης. Γεγονός που προκάλεσε πολλές αντιδράσεις από πολλές παρατάξεις. Η άμεση απάντηση της μέσω των social είναι χαρακτηριστική της μοναδικότητας της.

(Φωτ.: enikos.gr)

«Όταν εμφανίζομαι με φίλους μου από τη λεγόμενη Δεξιά, γράφουν πως είμαι ισχυρός παράγοντας της κεφαλαιοκρατίας. Όταν εμφανίζομαι με φίλους μου από την λεγόμενη Αριστερά, γράφουν πως προδίδω την μνήμη της οικογενειακής μου τραγωδίας στον Εμφύλιο. Όταν παίζω στο θέατρο ρόλο Εβραίας γράφουν πως είμαι Εβραία και ίσως και πράκτορας της Μοσάντ και όταν παίζω ρόλο αστής γράφουν πως ζω μες τον πλούτο. Όταν διατυπώνω μια άποψη για την σημασία του χριστιανισμού στην ελληνική ιστορία και παράδοση, γράφουν πως είμαι βαθύτατα συντηρητική και όταν διατυπώνω άποψη για το δικαίωμα του ανθρώπου να επιλέγει ελεύθερα την σεξουαλική του ζωή γράφουν πως θέλω να αποδομήσω τις ηθικές αξίες και την κοινωνική συνοχή. Όταν εκφράζω τη συμπάθεια μου για έναν πολιτικό είμαι συστημική και όταν εκφράζω την οργή μου για το δράμα των προσφύγων είμαι θεματοφύλακας της παγκοσμιοποίησης και υποστηρίκτρια της πολιτικής μιας δήθεν απάτριδος Αριστεράς. Δεν ανήκω σε κανέναν σας, παρά μόνο σε ό, τι μου υπαγορεύει η συνείδηση μου» έγραψε η Ζωή Λάσκαρη.

Σπύρος Δευτεραίος

ΚοινοποίησηTweetSend
google news

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος στο ψηφιδωτό των Πατέρων της Εκκλησίας στην Αγία Σοφία (πηγή: commons.wikimedia.org)
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ...ΣΤΟΝ ΠΟΝΤΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ

Σαν σήμερα: Ανακομιδή λειψάνων Ιωάννου Χρυσόστομου – Ο ιεράρχης από την Αντιόχεια που έγινε Αρχιεπίσκοπος Κωνσταντινούπολης και μαρτύρησε

27/01/2026 - 8:32πμ
Ο Σίμων Καράς στους Δελφούς, το 1988, στη Διεθνή Μουσικολογική Συνάντηση (πηγή: Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό Κέντρο Δελφών)
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ...ΣΤΟΝ ΠΟΝΤΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ

Σίμων Καρράς: Ο μουσικολόγος στον οποίο οφείλουμε τη διάσωση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς

26/01/2026 - 3:59μμ
Χαλκογραφία του Giovanni Battista de'Cavalieri (πηγή: Biblioteca comunale di Trento / commons.wikimedia.org)
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ...ΣΤΟΝ ΠΟΝΤΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ

Σαν σήμερα πέθανε ο Μαρκιανός, ο αυτοκράτορας που έβαλε τέλος στην υποτέλεια του Βυζαντίου και σφράγισε την εποχή του με οικονομική σταθερότητα

26/01/2026 - 1:40μμ
(Φωτ.: facebook / Argiris Kampouris)
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ...ΣΤΟΝ ΠΟΝΤΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ

Αργύρης Καμπούρης: Σαν σήμερα γεννήθηκε ο αιώνιος «τίμιος γίγαντας» του ελληνικού μπάσκετ

24/01/2026 - 6:13μμ
(Φωτ.: Μotionteam / Γιάννης Μωυσιάδης)
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ...ΣΤΟΝ ΠΟΝΤΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ

Η Νόρα Βαλσάμη γίνεται 78 ετών – Η φιλία με την Αλίκη, ο έρωτας της ζωής της και οι οικονομικές δοκιμασίες

24/01/2026 - 2:20μμ
(Φωτ.: Μ.Γ.Σ.Κ. "Ο Απόλλων")
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ...ΣΤΟΝ ΠΟΝΤΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ

Ένας αιώνας Απόλλων Καλαμαριάς: Η ομάδα του πόνου, της προσφυγιάς και του ξεριζωμού

24/01/2026 - 9:05πμ
(Φωτ.: pixabay.com)
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ...ΣΤΟΝ ΠΟΝΤΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ

Σαν σήμερα η Αγία Σοφία μετατράπηκε από τέμενος σε μουσείο – Οι μεγάλες αλλαγές και το ισχύον καθεστώς

24/01/2026 - 8:36πμ
Ο Αλέξανδρος Ωνάσης, το 1972, στο Οροπέδιο Μουσών στον Όλυμπο (πηγή: Αρχεία της Ολυμπιακής Αεροπορίας)
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ...ΣΤΟΝ ΠΟΝΤΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ

Αλέξανδρος Ωνάσης: Ο άνθρωπος που θα γινόταν ο συνεχιστής της αυτοκρατορίας

23/01/2026 - 12:26μμ
(Φωτ.: EUROKINISSI/Βασίλης Ρεμπάπης)
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ...ΣΤΟΝ ΠΟΝΤΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ

Δημήτρης Πουλικάκος: Ο ροκάς που δεν χωρούσε σε κανένα κελί και ζει 83 χρόνια στα άκρα

21/01/2026 - 10:10μμ
Η Καίτη Γκρέυ σε νεαρή ηλικία (φωτ.: facebook/Finos Film Official)
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ...ΣΤΟΝ ΠΟΝΤΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ

Καίτη Γκρέυ: Από τη φτώχεια και τον πόλεμο, στο μύθο και στη σκιά μιας διαθήκης

19/01/2026 - 2:32μμ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στη φωτογραφία απεικονίζεται μικρό ξύλινο εργαλείο, του οποίου η πιθανή χρήση δεν είναι γνωστή (φωτ.: N.Thompson. Copyright: Katerina Harvati)

Αρκαδία: Ξύλινα εργαλεία ηλικίας 430 χιλιάδων ετών ανακαλύφθηκαν στη Μεγαλόπολη – Είναι τα αρχαιότερα παγκοσμίως

26 λεπτά πριν
Νεκρές βρέθηκαν δύο γυναίκες που είχαν δηλωθεί ως αγνοούμενες, σε υπόγειο στην περιοχή της Μενεμένης στη Θεσσαλονίκη. Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2026 (φωτ.: MOTIONTEAM / EUROKINISSI / Βασίλης Βερβερίδης)

Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: Δύο γυναίκες νεκρές σε υπόγειο 52χρονου στη Μενεμένη

49 λεπτά πριν
Το κτήριο Τουρπάλη που θα στεγάσει το νέο μουσείο (φωτ.: Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας)

Μνήμες, κειμήλια, μαρτυρίες: Η Νάουσα σε ανοιχτό κάλεσμα για την Αργυρούπολη του Πόντου

1 ώρα πριν
Φωτογραφία με έξι άγνωστα μέχρι τώρα παράξενα αστρονομικά αντικείμενα που ανακαλύφθηκαν με τη βοήθεια του εργαλείου της ESA. [φωτ.: ESA/Hubble & NASA, D. O'Ryan, P. Gómez (European Space Agency), M. Zamani (ESA/Hubble)]

Διάστημα: Εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης εντόπισε σπάνια αστρονομικά αντικείμενα

2 ώρες πριν
(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI/Τατιάνα Μπόλαρη)

Πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού την Πέμπτη – Έρχονται ισχυρές βροχές, καταιγίδες και χαλάζι

2 ώρες πριν
(Φωτ. αρχείου: Eurokinissi / Βασίλης Παπαδόπουλος)

Αθήνα: Νεκρό βρέφος 7 ημερών διακομίστηκε στο Παίδων «Αγία Σοφία» – Αγοράκι 4 ετών έπαθε ανακοπή και διασωληνώθηκε λόγω γρίπης

3 ώρες πριν
pontosnews.gr

Ειδήσεις και άρθρα για τον Πόντο και τη Μ. Ασία, αλλά και την επικαιρότητα στην Ελλάδα, τον Κόσμο και την Ομογένεια. Πλούσια θεματολογία ποικίλης ύλης με έμφαση σε πολιτιστικά δρώμενα.

Copyright © 2025 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

  • TAYTOTHTA
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • VIDEOS
  • ΚΥΠΡΟΣ
  • ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΠΙΣΤΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • PONTOS BLOG

Copyright © 2024 pontosnews.gr
Made by minoanDesign