pontosnews.gr
Τρίτη, 19/05/2026
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
pontosnews.gr
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων

ΝΔ κατά Τσίπρα με φόντο την ΔΕΘ

24/08/2016 - 2:57μμ
Έτοιμη δηλώνει η Αθήνα για τις προκλήσεις από τα τουρκικά παράλια εν μέσω πανδημίας
Κοινοποίηση στο FacebookΜοιράσου το στο TwitterΜοιράσου το στο Whatsapp

Εγκαίνια στα νέα γραφεία της ΝΔ με επίθεση εφ όλης της ύλης στην κυβέρνηση έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος. Στην πρώτη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, μετά την επιστροφή από τις θερινές διακοπές, ο Γιώργος Κουμουτσάκος κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ότι «έχει βαρύ παρελθόν αναξιοπιστίας και ασυνέπειας και για αυτό, ό,τι και να πει ουδείς θα το πιστέψει, γιατί ότι και να πει δεν θα το κάνει» και επιβεβαίωσε έτσι τη συνέχιση του σκληρού ροκ μεταξύ ΝΔ-κυβέρνησης εν όψει της ΔΕΘ. 

Ο εκπρόσωπος της ΝΔ αναφερόμενος στην άνοδο του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη είπε ότι επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος χωρίς να μπορεί να απαντήσει τι έχει γίνει από το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης και το παράλληλο πρόγραμμα, με τις υποσχέσεις που έδωσε στους πολίτες αλλά δεν τις κράτησε.

Για γερμανικές οφειλές
Για το θέμα των γερμανικών οφειλών ο εκπρόσωπος της ΝΔ είπε ότι «οι διεκδικήσεις της Ελλάδας είναι ενεργές και ισχυρές και δεν έχουν παραγραφεί». Επίσης, σημείωσε ότι η ΝΔ έχει δείξει ότι βασική αρχή της είναι να μείνουμε μακριά από παιχνίδια εντυπωσιασμού. Είναι διακριτή η υπόθεση αυτή, από την οικονομική συγκυρία που περνά η χώρα. Όποιος τα συνδέει ευτελίζει το θέμα και κάνει ένα μεγάλο λάθος. Κατηγόρησε δε την κυβέρνηση ότι χειρίζεται το θέμα με κριτήρια επικοινωνιακά και εντυπωσιασμού.

Για τη συμφωνία ΕΕ- Τουρκίας
Η ΝΔ είχε τοποθετηθεί για την συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας, είπε ο Γιώργος Κουμουτσάκος. Είχαμε πει ότι ήταν ένα απαραίτητο βήμα να συνεργαστεί η Τουρκία για την αντιμετώπιση του προσφυγικού. Είχαμε όμως πει επιπλέον, ότι ήταν μία συμφωνία ασταθούς βάσης, που όμως λειτούργησε.

Θα ήταν αρνητική εξέλιξη και οπισθοδρόμηση αν η συμφωνία κατέρρεε, είπε ο εκπρόσωπος της ΝΔ.  Η ελληνική κυβέρνηση πρέπει να κάνει ότι μπορεί για να μην καταρρεύσει. Προς αυτή την κατεύθυνση θα κινηθεί και ο πρόεδρος του κόμματος στην συνάντησή του την Παρασκευή με τον επίτροπο, Δημήτρη Αβραμόπουλο.Η κυβέρνηση, συνέχισε, θα πρέπει να είναι προετοιμασμένη για κάθε ενδεχόμενο και να έχει εναλλακτικό σχέδιο.

Τέλος, ο εκπρόσωπος της ΝΔ έκανε αναφορά και στο δυστύχημα της Αίγινας αιτιολογώντας τους λόγους που η ΝΔ κατέθεσε ερώτηση ενώ αναφερόμενος στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών υποστήριξε πως η ΝΔ θα ακυρώσει το Νόμο Παππά χαρακτηρίζοντας παρωδία το διαγωνισμό.

ΚοινοποίησηTweetSend
google news

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο Διοικητής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών Θεμιστοκλής Δεμίρης και ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Κωνσταντίνος Τζαβέλλας (φωτ.: Γιώργος Κονταρίνης/Γιάννης Παναγόπουλος /EUROKINISSI)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βουλή: Στην Επιτροπή Θεσμών ο διοικητής της ΕΥΠ Θεμιστοκλής Δεμίρης και ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Κωνσταντίνος Τζαβέλλας

18/05/2026 - 3:03μμ
(Φωτ.: ertnews.gr)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέα πολιτική σελίδα για τον Αλέξη Τσίπρα – Στις 26 Μαΐου η επίσημη ανακοίνωση του νέου κόμματός του

18/05/2026 - 9:32πμ
Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης στο κλείσιμο των εργασιών του 16ου Τακτικού Συνέδριου της Νέας Δημοκρατίας που διεξάγεται στο Metropolitan Expo, στα Σπάτα (φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ Γιώργος Βιτσαράς)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κυριάκος Μητσοτάκης: Στόχος η τρίτη συνεχόμενη θητεία το 2027 – «Μεγάλα όχι» στην παροχολογία

17/05/2026 - 3:49μμ
(Φωτ.: Eurokinissi/Βασίλης Ρεμπάπης)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Κόκκινη κάρτα» στην πώληση προϊόντων κάνναβης από περίπτερα και μίνι μάρκετ

16/05/2026 - 11:30μμ
Ο Γιώργος Γεραπετρίτης στη δεύτερη ημέρα εργασιών του 16ου Τακτικού Συνεδρίου της ΝΔ, Σάββατο 16  Μαΐου 2026 (φωτ.: EUROKINISSI / Γιώργος Κονταρίνης)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεραπετρίτης από το Συνέδριο ΝΔ: Η Ελλάδα δεν παρακολουθεί τις εξελίξεις, τις διαμορφώνει

16/05/2026 - 7:26μμ
Ο Παύλος Πολάκης στη Βουλή, Πέμπτη 14 Μαΐου 2026 (φωτ.: EUROKINISSI / Γιάννης Παναγόπουλος)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παύλος Πολάκης: Διεγράφη από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ

16/05/2026 - 7:09μμ
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη δεύτερη ημέρα εργασιών του 16ου Τακτικού Συνεδρίου της ΝΔ, Σάββατο 16  Μαΐου 2026 (φωτ.: EUROKINISSI / Γιώργος Κονταρίνης)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης και Δένδιας από το Συνέδριο της ΝΔ: Το βλέμμα στο 2027, τα μηνύματα αυτοκριτικής και η «ισχυρή Ελλάδα»

16/05/2026 - 4:32μμ
Ο Ν. Χριστοδουλίδης στο βήμα του 16ου Τακτικού Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας (φωτ.: EUROKINISSI / Γι'ωργος Κονταρίνης)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνέδριο ΝΔ – Νίκος Χριστοδουλίδης: «H οικονομία, η άμυνα και η ασφάλεια, το μέλλον των χωρών μας δεν προσφέρονται για πειραματισμούς»

16/05/2026 - 1:43μμ
(Φωτ.: EUROKINISSI / Γιάννης Παναγόπουλος)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης στο Συνέδριο ΝΔ: Τρίτη τετραετία για να μην γυρίσουμε τρεις τετραετίες πίσω

15/05/2026 - 7:40μμ
Ο Φερχάτ Οζγκιούρ μιλά στην Ολομέλεια της Βουλής, για την άρση ασυλίας του, Τρίτη 28 Απριλίου 2026 (φωτ.: EUROKINISSI / Γιώργος Κονταρίνης)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βουλή: Ανεξαρτητοποίηση του Φερχάτ Οζγκιούρ από τη Νέα Αριστερά – Στους 11 βουλευτές η ΚΟ

15/05/2026 - 6:32μμ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

(Φωτ.: ΠΑΕ ΑΕΚ)

ΑΕΚ: Δεν ξεχνάμε ποτέ τις 353.000 ψυχές που μαρτύρησαν και χάθηκαν

2 λεπτά πριν
(Φωτ.: Αλεξία Ιωαννίδου)

Θεσσαλονίκη, παραμονή 19ης Μαΐου: Με περηφάνια και συγκίνηση η ποντιακή νεολαία τίμησε τις 353.000 αδικοχαμένες ψυχές

29 λεπτά πριν
(Φωτ.: Facebook/Ακρίτες του Πόντου)

«Η μνήμη δεν σβήνει ποτέ»: Συγκίνηση στις εκδηλώσεις για τη Γενοκτονία από τους Ακρίτες του Πόντου Μελβούρνης

57 λεπτά πριν
Παραμονή 19ης Μαΐου 2026 στο Κιλκίς, όπου άναψε η «Φλόγα της Μνήμης» (φωτ.: Δήμος Κιλκίς)

«Η Φλόγα της Μνήμης» άναψε στο Κιλκίς – Λαμπαδηφορία για τη Γενοκτονία των Ποντίων με αίτημα τη δικαίωση

1 ώρα πριν
Τμήμα της αφίσας των εκδηλώσεων

19η Μαΐου: Οι Ποντιακοί Σύλλογοι Ν. Πιερίας ενώνουν τις δυνάμεις τους και τιμούν τα θύματα της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου

2 ώρες πριν

Στις 19 Μαΐου με τη Ναυτεμπορική: Ένα ξεχωριστό ένθετο-τεκμήριο για τη Γενοκτονία μέσα από ξένες πηγές

2 ώρες πριν
pontosnews.gr

Ειδήσεις και άρθρα για τον Πόντο και τη Μ. Ασία, αλλά και την επικαιρότητα στην Ελλάδα, τον Κόσμο και την Ομογένεια. Πλούσια θεματολογία ποικίλης ύλης με έμφαση σε πολιτιστικά δρώμενα.

Copyright © 2025 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

  • TAYTOTHTA
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • VIDEOS
  • ΚΥΠΡΟΣ
  • ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΠΙΣΤΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • PONTOS BLOG

Copyright © 2024 pontosnews.gr
Made by minoanDesign