pontosnews.gr
Τρίτη, 28/10/2025
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
pontosnews.gr
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων

Η Σίσσυ Χρηστίδου στην Ελένη Μενεγάκη

20/11/2012 - 1:04μμ
Σίσσυ Χρηστίδου: Δείτε το βίντεο που την έκανε να… «λιώσει»!
Κοινοποίηση στο FacebookΜοιράσου το στο TwitterΜοιράσου το στο Whatsapp

Η Σίσσυ Χρηστίδου μιλάει στην Ελένη Μενεγάκη, για τη συνεργασία της με τον Χρήστο Φερεντίνο, την περιπέτεια του γιου της Ραφαήλ που της έφερε πολύ άγχος αλλά και η γυναίκα που της άλλαξε τη ζωή.

Λίγους μήνες μετά τη λήξη της συνεργασίας της με τον Χρήστο Φερεντίνο στο πρωινό του ANT1, η Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε για εκείνες τις μέρες αλλά και για τον λόγο που δεν πήγαν καλά στα νούμερα.

“Ήμασταν δυο διαφορετικοί άνθρωποι που αν μας έδιναν από δυο εκπομπές θα ήταν διαφορετικά. Προσπαθούσε ο ένας να προσαρμοστεί στον άλλο. Επίσης στην εκπομπή υπήρχε μεγάλη βαρύτητα στον λόγο μας και δεν το είχα συνηθίσει. Είχε σημασία τι πιστεύουμε εμείς για την εκπομπή. Μέχρι τώρα ήμουν εκπαιδευόμενη παρουσιάστρια, πιο εκτελεστικό όργανο, δηλαδή να είναι ο αρχισυντάκτης μου αυτός που αποφασίζει τα πάντα”, είπε αρχικά η παρουσιάστρια στην Ελένη Μενεγάκη και συνέχισε “και ο Παύλος και ο Νίκος είχαν να κάνουν με δυο διαφορετικούς ανθρώπους που έπρεπε να προσαρμοστεί ο ένας μες στον άλλο αλλά αυτό δεν έδεσε καλά και μάλλον χρεωθήκαμε την αποτυχία”.
“Δεν είχα εξοικειωθεί με το μιλάνε άσχημα για μένα”

Όσο για το αν θα τα κατάφερνε να παρουσίαζε μόνη της το πρωινό ψυχαγωγικό πρόγραμμα του ΑΝΤ1 πέρσι η ίδια δήλωσε ότι μόνη της δε θα μπορούσε. Επίσης, η ίδια εξήγησε πως η περίοδος στο “Πρωινό ΑΝΤ1” χωρίζεται σε δύο περιόδους.

“Άκουγα όλους μετά από σένα να λένε ότι ήταν δύσκολη χρονιά. ‘Μα καλά τι λένε; Γιατί είναι δύσκολο;’ σκεφτόμουν. Για μένα ήταν όνειρο ζωής να κάνω το πρωινό ΑΝΤ1. Μετά όταν μπήκα σ’αυτή την ιστορία κατάλαβα γιατί. Δεν είχα εξοικειωθεί με το μιλάνε άσχημα για μένα. Όποιος και να το κάνει αυτό είναι στο στόχαστρο, δέχεται έντονη κριτική και μεγάλη πίεση. Εγώ δεν είμαι φτιαγμένη από αυτά τα υλικά.

Με επηρέασε πολύ περισσότερο απ’όσο θα ‘πρεπε. Άφησα τον εαυτό μου να το πάθει αυτό. Η περσινή χρονιά χωρίζεται σε δύο περιόδους. Την πρώτη που συνέβαινε όλο αυτό και δεν μπορούσα να το χειριστώ και τη δεύτερη που έφτασε η στιγμή να πω “ως εδώ”. Συνέβαλαν και κάποια άλλα πράγματα. Όταν μπήκε αυτή η γραμμή, ήταν αλλιώς η δουλειά, δεν είχε τόσο μεγάλη σημασία και περνούσα καλά”.
“Η περσινή χρονιά χωρίζεται σε δύο περιόδους. Την πρώτη που συνέβαινε όλο αυτό και δεν μπορούσα να το χειριστώ και τη δεύτερη που έφτασε η στιγμή να πω ‘ως εδώ'”.

Στην πορεία της κουβέντας, η παρουσιάστρια μίλησε και για τη συνάντηση που είχε με μια γυναίκα η οποία της άλλαξε τη ζωή. “Μου είπε μια κουβέντα ότι οι άνθρωποι που ενδιαφέρονται για το τι θα πει ο κόσμος είναι οι πιο φτωχοί του κόσμου. Συνειδητοποίησα ότι έκανα πολλά πράγματα για αυτό, ότι έπρεπε να μπαίνω σε έναν ρόλο όταν ήμουν στη δουλειά”.

Τέλος, αναφέρθηκε και στις δύσκολες στιγμές που πέρασε όταν ο γιος της νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο με υψηλό πυρετό και εκείνη δούλευε.

“Δεν έχω άγχος, είχα όμως  για πολύ καιρό. Πέρασα, πολύ δύσκολα πέρσι όταν νοσηλεύτηκε ο Φίλιππος για 10 ημέρες στο νοσοκομείο με υψηλό πυρετό. Έκλαιγα στο καμαρίνι και ετοιμαζόμουν για την εκπομπή.  Εκείνη ήταν η περίοδος που πήρα αποφάσεις για πολλά πράγματα. Βρήκα μια άλλη ισορροπία”, κατέληξε.

Πηγή: cosmo.gr

ΚοινοποίησηTweetSend
google news

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Συλληφθέντες για τις παράνομες επιδοτήσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ οδηγούνται στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία (φωτ.: EUROKINISSI / Μιχάλης Καραγιάννης)
ΕΛΛΑΔΑ

Υπόθεση ΟΠΕΚΕΠΕ: Προφυλακίστηκαν 13 κατηγορούμενοι, ελεύθερος ο λογιστής και ο πατέρας του φερόμενου ως αρχηγού

27/10/2025 - 11:19μμ
Ο πατέρας του Γιώργου Λυγγερίδη αγγίζει την προτομή του γιου του (φωτ.: ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/Βασίλης Βερβερίδης)
ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Συγκίνηση στα αποκαλυπτήρια της προτομής του Γιώργου Λυγγερίδη

27/10/2025 - 9:10μμ
Ο Online Acquisition Director του ΟΠΑΠ, Θάνος Πάτσης, και ο Responsible Gaming Expert του ΟΠΑΠ, Σάββας Ηλιόπουλος, παραλαμβάνουν το βραβείο «Global EGR Safer Gambling Operator of the Year 2025» (φωτ.: ΟΠΑΠ)
ΕΛΛΑΔΑ

Παγκόσμια διάκριση για τον ΟΠΑΠ και τις πολιτικές του για το Υπεύθυνο Παιχνίδι του στα EGR Awards 2025

27/10/2025 - 5:52μμ
Το γλέντι στο Έλος μετατράπηκε σε τραγωδία (φωτ.: glomex)
ΕΛΛΑΔΑ

Χανιά: Παραδόθηκε ο δράστης της εν ψυχρώ δολοφονίας στο χωριό της Κισσάμου

27/10/2025 - 4:54μμ
Αψηφώντας τη βροχή παρέλασαν, σήμερα, μαθήτριες και μαθητές στη Θεσσαλονίκη τιμώντας την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940  (φωτ.: Νάσος Σιμόπουλος/ EUROKINISSI)
ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Υπερήφανα νιάτα παρέλασαν στην πρωτεύουσα της Μακεδονίας αψηφώντας την καταρρακτώδη βροχή

27/10/2025 - 3:14μμ
Συλληφθέντες για τις παράνομες επιδοτήσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ οδηγούνται στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία (φωτ.: Τατιάνα Μπόλαρη/ EUROKINISSI)
ΕΛΛΑΔΑ

ΟΠΕΚΕΠΕ: 11ος κατηγορούμενος κρίθηκε προφυλακιστέος

27/10/2025 - 1:30μμ
Το πλαϊνό πλοίου που εκτελεί το δρομολόγιο Πειραιάς-Χανιά (φωτ.: EUROKINISSI)
ΕΛΛΑΔΑ

Άγριος ξυλοδαρμός 72χρονου σε γκαράζ πλοίου – ΕΔΕ για τον λιμενάρχη Χανίων

27/10/2025 - 12:09μμ
Στιγμιότυπο από το γλέντι στο Έλος Κισσάμου, στη Γιορτή Κάστανου (φωτ.: cretapost.gr)
ΕΛΛΑΔΑ

Το κρητικό γλέντι βάφτηκε με αίμα: Τον εκτέλεσε ενώ χόρευε για τη γιορτή του

27/10/2025 - 9:44πμ
Η έδρα της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας στην Ελλάδα βρίσκεται στο κτήριο του Πρωτοδικείου Αθηνών (φωτ.: Γεωργία Βορύλλα)
ΕΛΛΑΔΑ

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Τα έκαναν και άλλοι, την πληρώνω μόνο εγώ – Στη φυλακή ο φερόμενος αρχηγός

27/10/2025 - 9:20πμ
Τα απομεινάρια ναυαγίου στη θαλάσσια περιοχή της Λέσβου (φωτ.: αρχείο EUROKINISSI / Παναγιώτης Μπαλάσκας)
ΕΛΛΑΔΑ

Ναυάγιο στη Λέσβο: Νεκροί 4 μετανάστες – Επιχείρηση έρευνας και διάσωσης

27/10/2025 - 8:33πμ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

(Πηγή: youtube.com/@TODAY)

Ο κυκλώνας Melissa απειλεί την Τζαμάικα – Ίσως ο ισχυρότερος των τελευταίων 10ετιών

5 ώρες πριν
Συλληφθέντες για τις παράνομες επιδοτήσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ οδηγούνται στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία (φωτ.: EUROKINISSI / Μιχάλης Καραγιάννης)

Υπόθεση ΟΠΕΚΕΠΕ: Προφυλακίστηκαν 13 κατηγορούμενοι, ελεύθερος ο λογιστής και ο πατέρας του φερόμενου ως αρχηγού

6 ώρες πριν
Συντρίμμια οικήματος που κατέρρευσε μετά τον σεισμό (Φωτ.: Χ/Neden TT oldu?)

Σεισμός 6,1 Ρίχτερ στην Τουρκία – Έγινε αισθητός και στο Αιγαίο

6 ώρες πριν
Πρωτότυπη φωτογραφία από τα γυρίσματα της ταινίας «Μαγική πόλη» στο Δουργούτι (φωτ.: Αρχείο Νίκου Κούνδουρου)

Οι παραγκουπόλεις στο σινεμά – Οι Έλληνες και Αρμένιοι πρόσφυγες που οι κυβερνήσεις ήθελαν να κρύψουν

7 ώρες πριν
(Πηγή: facebook.com/poe.org)

ΣΠΟΣ Δυτικής Μακεδονίας & Ηπείρου: Νέο ΔΣ στην Περιφερειακή Επιτροπή Νεολαίας

7 ώρες πριν
Ο πατέρας του Γιώργου Λυγγερίδη αγγίζει την προτομή του γιου του (φωτ.: ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/Βασίλης Βερβερίδης)

Θεσσαλονίκη: Συγκίνηση στα αποκαλυπτήρια της προτομής του Γιώργου Λυγγερίδη

8 ώρες πριν
pontosnews.gr

Ειδήσεις και άρθρα για τον Πόντο και τη Μ. Ασία, αλλά και την επικαιρότητα στην Ελλάδα, τον Κόσμο και την Ομογένεια. Πλούσια θεματολογία ποικίλης ύλης με έμφαση σε πολιτιστικά δρώμενα.

Copyright © 2025 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

  • TAYTOTHTA
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • VIDEOS
  • ΚΥΠΡΟΣ
  • ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΠΙΣΤΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • PONTOS BLOG

Copyright © 2024 pontosnews.gr
Made by minoanDesign