pontosnews.gr
Κυριακή, 8/11/2026
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
pontosnews.gr
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων

Super League: Ανατροπές για Παναθηναϊκό, ΑΕΚ – Ισοπαλίες σε Τρίπολη, Παγκρήτιο

Παναθηναϊκός και ΑΕΚ νίκησαν 2-1 Ηρακλή και Λεβαδειακό αντίστοιχα, στο 1-1 έμειναν Αστέρας και Καλαμάτα, ενώ όλα μηδέν στο ΟΦΗ-Ατρόμητος

8/11/2026 - 9:10μμ
(Φωτ.: EUROKINISSI / Νάσος Σιμόπουλος)

(Φωτ.: EUROKINISSI / Νάσος Σιμόπουλος)

Κοινοποίηση στο FacebookΜοιράσου το στο TwitterΜοιράσου το στο Whatsapp
Στηρίξτε το Pontos News Επιλέξτε μας ως προτιμώμενη πηγή στην Αναζήτηση Google
Προσθήκη πηγής

Ο Παναθηναϊκός πέρασε τα… πάνδεινα απ’ τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο, βρέθηκε πίσω στο σκορ με το γκολ του Μάρκες, όμως κατάφερε να «γυρίσει» το ματς στο δεύτερο ημίχρονο και να «αποδράσει» με τη νίκη (2-1), με τα γκολ από τον Ντέσερς και το πέναλτι του Καλάμπρια στις καθυστερήσεις.

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα και είχε την πρώτη καλή στιγμή μόλις στο 3΄, όταν ο Τεττέη έβγαλε κάθετη πάσα προς τον Ντέσερς που σούταρε από πλάγια αριστερά με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ.

Στο 12΄ ο Ταμπόρδα έκανε εξαιρετικό γύρισμα για τον Ντέσερς, όμως εκείνος δεν έκανε καλό τελείωμα υπό την πίεση του Βούρου και μπλόκαρε εύκολα ο Αθανασιάδης. Πέντε λεπτά μετά (17΄) ήρθε το γκολ για τον Ηρακλή. Σε εκτέλεση φάουλ του Λόπεθ προς το πίσω δοκάρι, ο Βούρος πρόλαβε τον Σαλάχ Εντίν και γύρισε την μπάλα προς τα μέσα, όπου καιροφυλαχτούσε ο Μάρκες που δεν δυσκολεύτηκε να πλασάρει και να κάνει από κοντά το 1-0. Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να πιέσει τον Ηρακλή για να βρει γκολ ισοφάρισης, με τους γηπεδούχους να παίρνουν μέτρα προς τα πίσω στο γήπεδο και να κλείνουν καλά τους χώρους. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του ημιχρόνου σε σέντρα του Καλάμπρια, ο Αθανασιάδης έδιωξε στον αέρα σε μία φάση διεκδικούμενη με τον Τεττέη κι ακολούθως ο Ταμπόρδα σούταρε άουτ.

Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού και οι «πράσινοι» διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι προς τον διαιτητή Ευαγγέλου και μάλιστα ο Τεττέη είχε κι ένα μικρό «επεισόδιο» με τον Αθανασιάδη. Εντέλει, μετά από έλεγχο και του VAR Τζήλου, ο Ευαγγέλου έδειξε να συνεχιστεί ο αγώνας και δευτερόλεπτα μετά έστειλε τους παίκτες στα αποδυτήρια για το ημίχρονο.

Οι «πράσινοι» μπήκαν με μεγαλύτερη ένταση στο δεύτερο ημίχρονο και στο 48΄ από γύρισμα του Λιβάι Γκαρσία, ο Λούζα έπιασε ένα καλό σουτ, αλλά ο Αθανασιάδης απέκρουσε στη γωνία του. Στο 56΄ ο Παναθηναϊκός έφερε το ματς στα ίσα, όταν από μπαλιά του Αντίνο, ο Ρος δεν έκανε καλό υπολογισμό με την μπάλα να περνάει προς τον Ντέσερς, ο οποίος απέφυγε και τον Αθανασιάδη και ισοφάρισε σε 1-1 από κοντά.

Στο 70΄ από εξαιρετική συνεργασία ανάμεσα σε Λόπεθ και Πίνα ο τελευταίος επιασε ένα καλό σουτ από πλάγια θέση με τον Πένια να αποκρούει με δυσκολία με το δεξί πόδι σε κόρνερ. Στο 88΄ το σουτ του Κοντούρη πέρασε άουτ, ενώ στο 90+1΄ από γύρισμα του Ραστόντερ, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Ζούλεβιτς. Ο διαιτητής Ευαγγέλου κλήθηκε απ’ τον VAR Τζήλο να προχωρήσει σε on field review και ακολούθως έδωσε το πέναλτι. Ο Καλάμπρια ανέλαβε την εκτέλεση και δεν… λάθεψε κάνοντας στο 90+4΄ το 2-1 για τους «πράσινους» που έφυγαν με μία τεράστιας αξίας νίκη απ’ τη Θεσσαλονίκη.

Δια πυρός και… σιδήρου, η ΑΕΚ κατάφερε να «λυγίσει» τον Λεβαδειακό στη Νέα Φιλαδέλφεια, επικρατώντας με 2-1 (και μάλιστα με ανατροπή) στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής., συνεχίζοντας το «απόλυτο» σερί της στην έδρα της. Η ομάδα της Βοιωτίας προηγήθηκε με τον Κόμπναν στο 26΄, όμως οι «κιτρινόμαυροι» (που ολοκλήρωσαν τον αγώνα με δέκα παίκτες) κατάφεραν να «γυρίσουν» το σκορ σε 4 λεπτά στο δεύτερο μέρος με τα τέρματα των Γιόβιτς και Βάργκα.

Ο Λεβαδειακός έδειξε τις… διαθέσεις του από νωρίς, όταν μόλις στο 4΄ από απευθείας κόρνερ του Ποπέσκου η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι κι έφυγε προς τα πλάγια. Η ΑΕΚ άρχισε να ανεβάζει ακολούθως την πίεσή της και να χάνει αρκετές ευκαιρίες. Στο 9΄ με τον Κοϊτά (σουτ πάνω από τα δοκάρια), στο 19΄ με τον Βάργκα (άουτ) και στο 22΄ με τον Γιόβιτς (δεν βρήκε «γεμάτα την μπάλα). Στο ενδιάμεσο ακυρώθηκε γκολ του Βάργκα στο 11΄ με κεφαλιά, καθότι ο Ούγγρος φορ ήταν οφσάιντ, όπως επιβεβαίωσε και το VAR.

Στο 26΄ ο Λεβαδειακός «πάγωσε» την Allwyn Arena, όταν από ωραία κυκλοφορία της μπάλας, ο Παντέα «έσπασε» την μπάλα στον Κόμπναν, που έκανε το κοντρόλ, γύρισε το κορμί του και με το αριστερό έκανε το 0-1. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν, όμως οι προσπάθειές τους δεν έβρισκαν… δίχτυα. Στο 34΄ ο Ελιάσι απέκρουσε το σουτ του Κοϊτά, ενώ δύο λεπτά αργότερα σε εκτέλεση κόρνερ του Μαρίν, ο Γιόβιτς πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι, πήρε την κεφαλιά, όμως η μπάλα πέρασε λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι.

Στην εκκίνηση του δευτέρου ημιχρόνου η ΑΕΚ κέρδισε πέναλτι σε χέρι του πεσμένου Σουτ μέσα στην περιοχή, με τον διαιτητή Μόσχου να πηγαίνει σε on field review μετά από ειδοποίηση του VAR και να δείχνει την εσχάτη των ποινών. Ο Γιόβιτς ανέλαβε την εκτέλεση στο 51΄ και δεν λάθεψε φέρνοντας το ματς στα ίσα για το 1-1 της ΑΕΚ.

Η ισοφάριση έδωσε… φτερά στα πόδια των παικτών της Ένωσης, και τέσσερα λεπτά μετά (55΄) από σέντρα ακριβείας του Γκατσίνοβιτς, ο Βάργκα σηκώθηκε πιο ψηλά απ’ όλους και με κεφαλιά έκανε το 2-1 για τους «κιτρινόμαυρους».

Η ΑΕΚ έχοντας φέρει πλέον το παιχνίδι στα… μέτρα της συνέχισε να επιτίθεται προς την περιοχή του Ελιάσι και στο 62΄ είχε άλλη μία καλή στιγμή με σουτ του Μάριν που πέρασε λίγο άουτ. Στο 80΄ η ΑΕΚ έμεινε με δέκα παίκτες μετά την απευθείας αποβολή του Μαρίν για σκληρό μαρκάρισμα στον Κωστή, την οποία έδειξε ο διαιτητής Μόσχου με υπόδειξη και του VAR.

Η ΑΕΚ είχε άλλη μία πολύ καλή στιγμή με το σουτ του Βιτάλις στο 89΄ που έβγαλε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Ελιάσι, ενώ στο 90+5΄ ο Λεβαδειακός έχασε μεγάλη ευκαιρία για να «κλέψει» το βαθμό με ένα τρομερό σουτ του Ποπέσκου που πέρασε ελάχιστα άουτ

Ο ΟΦΗ σπατάλησε πάρα πολλές ευκαιρίες, αλλά γκολ δεν βρήκε απέναντι στον Ατρόμητο μένοντας στο 0-0 στο Παγκρήτιο. Ένα αποτέλεσμα που «φρέναρε» τους Κρητικούς μετά από δύο σερί νίκες και τους άφησε στην 6η θέση της βαθμολογίας, ενώ ο Ατρόμητος μετά τη νίκη του κόντρα στον Βόλο, πήρε έναν πολύτιμο βαθμό στο Ηράκλειο και ανέβηκε στη 12η θέση.

Ο ΟΦΗ μπήκε με διάθεση να απειλήσει και δημιούργησε τις πρώτες αξιόλογες στιγμές της αναμέτρησης. Στο 10΄, έπειτα από γύρισμα του Αθανασίου μέσα στην περιοχή, ο Κόντρο επιχείρησε να εκτελέσει στην κίνηση, αλλά δεν βρήκε στόχο. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Ντίκμαν γέμισε προς την περιοχή, με τον Κρίζμανιτς να παίρνει την κεφαλιά, χωρίς να καταφέρει να βρει ούτε την εστία ούτε τον Πούγγουρα, ο οποίος είχε κινηθεί στο δεύτερο δοκάρι.

Η πίεση των Κρητικών συνεχίστηκε και στο 20΄, όταν ο Ντίκμαν γύρισε ξανά την μπάλα στην περιοχή. Ο Φούντας δεν μπόρεσε να κοντρολάρει, ο Κόντρο επιχείρησε γυριστό σουτ, όμως ο Τσακμάκης παρενέβη σωτήρια. Ακόμη μεγαλύτερη ήταν η απειλή στο 33΄, με τον Ντίκμαν να δημιουργεί από τη δεξιά πλευρά και τον Φούντα να εκτελεί με τη μία, στέλνοντας την μπάλα λίγο πάνω από την εστία του Χουτεσιώτη.

Στο 62΄ ο ΟΦΗ έφτασε και στο γκολ, έπειτα από γρήγορη αντεπίθεση. Ο Αθανασίου τροφοδότησε τον Νους, εκείνος προχώρησε και έβγαλε την μπάλα στην περιοχή, όπου ο Κόντρο εκτέλεσε στην κίνηση και την έστειλε στα δίχτυα. Ωστόσο, έπειτα από παρέμβαση του VAR και on field review, ο διαιτητής υπέδειξε φάουλ του Μπουχαλάκη στον Καραμάνη στην αρχή της φάσης, ακυρώνοντας το τέρμα.

Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να αναζητούν το γκολ και μετά το 70΄. Στο 73΄ ο Χατζηγιοβάνης εξαπέλυσε ένα δυνατό σουτ, με τον Χουτεσιώτη να πραγματοποιεί εντυπωσιακή επέμβαση, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο ίδιος παίκτης βρέθηκε ξανά σε θέση εκτέλεσης, έπειτα από όμορφη πάσα του Αϊτόρ, αλλά το σουτ του σταμάτησε στα σώματα των αμυντικών.

Στο 79΄ ο Χατζηγιοβάνης έκανε το γέμισμα στην περιοχή, ο Φούντας πήρε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, αλλά αστόχησε από κοντά, ενώ στο 89΄ μία προσπάθεια του Τσαντίλα σταμάτησε πάνω στα σώματα των παικτών του ΟΦΗ, στην τελευταία καλή στιγμή του αγώνα.

Στο ισόπαλο 1-1 έμειναν ο Αστέρας Τρίπολης και η Καλαμάτα στο μεγάλο «ντέρμπι του Μοριά» που διεξήχθη στο «Θ. Κολοκοτρώνης». Στο ντεμπούτο του Γκονσάλο Φέιο στον πάγκο της αρκαδικής ομάδας ο Αστέρας προηγήθηκε με τον Μακέντα, όμως η Καλαμάτα έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας χάρις σε ένα απίθανο γκολ του Μπολιβάρ.

Ο Αστέρας είχε πολύ πιο πειστική εικόνα στο πρώτο ημίχρονο και μετά το 20λεπτο ανέβασε «στροφές», χάνοντας φοβερή ευκαιρία στο 31΄ με τον Κιμπιόκα ο οποίος άργησε να εκτελέσει κι ο Ροντρίγκεζ πρόλαβε και του έβαλε καθοριστική κόντρα στην μπάλα. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του ημιχρόνου, ο Ορόσκο έκανε πολύ ωραία κίνηση από τα δεξιά και σέντραρε γλυκά προς τον Μακέντα, ο οποίος πήρε την κεφαλιά κι έκανε το 1-0 για την ομάδα του Αστέρα λίγο πριν το ημίχρονο.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν καλύτερη εικόνα και στο δεύτερο ημίχρονο και στο 55΄ κατέγραψαν άλλη μία σπουδαία ευκαιρία με τον Κιμπιόκα, ο οποίος μπήκε στην περιοχή, αλλά νικήθηκε στο τετ-α-τετ από τον Γκέλιο. Στο 65΄ ο Ορόσκο έχασε άλλη μια σπουδαία ευκαιρία, καθώς το πλασέ του πέρασε ελάχιστα άουτ, ενώ στο 67΄ κόντρα στη ροή του αγώνα η Καλαμάτα έφερε το ματς στα ίσα με ένα καταπληκτικό σουτ του Μπολιβάρ από πολύ πλάγια θέση, κάνοντας το 1-1 με ένα γκολ για… χάι-λάιτ.

Στο 68΄ ο Παπαδόπουλος έκανε μεγάλη επέμβαση σε καρφωτή κεφαλιά του Χάμζα, ενώ η Καλαμάτα είχε άλλες δύο τεράστιες ευκαιρίες για να φύγει με το «διπλό» απ’ την Τρίπολη, όμως στο 90+1’ ο Μπολιβάρ κι ένα λεπτό μετά ο Καλουτσικίδης «σημάδεψαν» τα δοκάρια του Παπαδόπουλου.

ΚοινοποίησηTweetSend
google news

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

(Φωτ.: EUROKINISSI / Σωτήρης Δημητρόπουλος)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Greek Basketball League: Νίκησε την ΑΕΚ ο Παναθηναϊκός – Δύσκολα ο Ολυμπιακός το Μαρούσι

8/11/2026 - 8:33μμ
(Φωτ.: Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Cadet European Judo Cup: Χρυσή στην Ουγγαρία η Κομπορόζου

8/11/2026 - 1:03μμ
Ο Μάναζουτ Σιγιούμ Ταφέρι από την Αιθιοπία, τερματίζει πρώτος με νέο ρεκόρ  διαδρομής, στον 43ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας. Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2026  (φωτ.: EUROKINISSI / Γιώργος Ματθαίος)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μαραθώνιος Αθήνας: Ο Ταφέρι έσπασε το ρεκόρ της αυθεντικής διαδρομής

8/11/2026 - 12:40μμ
Στιγμιότυπο από τον αγώνα Άρης-Παναιτωλικός για τη 10η αγωνιστική της Super League. Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2026 
(φωτ.: EUROKINISSI / Ραφαήλ Γεωργιάδης)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Super League: Τριάρα του Άρη και ανατροπή της Κηφισιάς στον Βόλο

7/11/2026 - 10:00μμ
(Φωτ.: EUROKINISSI / Σωτήρης Τρυψάνης)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Greek Basketball League: Το 6×6 ο ΠΑΟΚ – Νίκες για Άρη, Ηρακλή

7/11/2026 - 8:21μμ
(Φωτ.: Singapore Tennis Open)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Εκτός τελικού του Χονγκ Κονγκ η Σάκκαρη

7/11/2026 - 2:57μμ
(Φωτ.: Χ / Gymnastics)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Παγκόσμιο πρωτάθλημα γυμναστικής: Χρυσό μετάλλιο για την Εφραίμογλου

7/11/2026 - 11:26πμ
(Φωτ.: EUROKINISSI / Klodian Lato)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Euroleague: Κακή εμφάνιση και τρίτη ήττα για τον Ολυμπιακό

6/11/2026 - 11:28μμ
(Φωτ.: EUROKINISSI / Στέλιος Στεφάνου)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στις «4» του τουρνουά του Χονγκ Κονγκ η Σάκκαρη

6/11/2026 - 3:44μμ
(Φωτ.: EUROKINISSI / Στέφανος Ραπάνης)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Europa League: Μπαλωθιές νίκης και στο Βουκουρέστι ο ΟΦΗ

6/11/2026 - 12:12πμ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ναυτεμπορική TV

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

(Φωτ.: EUROKINISSI / Νάσος Σιμόπουλος)

Super League: Ανατροπές για Παναθηναϊκό, ΑΕΚ – Ισοπαλίες σε Τρίπολη, Παγκρήτιο

34 δευτερόλεπτα πριν
(Φωτ.: Χριστίνα Κωνσταντάκη)

Φίλωνα Κτενίδη: «Ο Ύμνος των Ποντίων» – Ένα ξεχασμένο ποίημα του σπουδαίου Πόντιου λογίου

19 λεπτά πριν
(Φωτ.: EUROKINISSI / Σωτήρης Δημητρόπουλος)

Greek Basketball League: Νίκησε την ΑΕΚ ο Παναθηναϊκός – Δύσκολα ο Ολυμπιακός το Μαρούσι

38 λεπτά πριν
(Φωτ.: x.com / ferozwala)

Αίγυπτος: Τουλάχιστον 7 νεκροί και 112 τραυματίες από σύγκρουση επιβατικών τρένων

56 λεπτά πριν
(Φωτ.: Ένωση Ποντίων Πιερίας)

Ένωση Ποντίων Πιερίας: Με ποντιακή επιθεώρηση σκόρπισε το γέλιο στο Πολιτιστικό Κέντρο Σ.Σ. Μουριών Κιλκίς

1 ώρα πριν
(Φωτ.: EPA / Abir Sultan)

Ισραήλ: Ο Άιζενκοτ δηλώνει ότι το κόμμα του Νετανιάχου είναι ευπρόσδεκτο σε κυβερνητικό συνασπισμό

2 ώρες πριν
pontosnews.gr

Ειδήσεις και άρθρα για τον Πόντο και τη Μ. Ασία, αλλά και την επικαιρότητα στην Ελλάδα, τον Κόσμο και την Ομογένεια. Πλούσια θεματολογία ποικίλης ύλης με έμφαση σε πολιτιστικά δρώμενα.

Copyright © 2025 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

  • TAYTOTHTA
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • VIDEOS
  • ΚΥΠΡΟΣ
  • ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΠΙΣΤΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • PONTOS BLOG

Copyright © 2024 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

Ναυτεμπορική TV
Ναυτεμπορική TV