Φωτιά εκδηλώθηκε γύρω στις 12:30 σε έκταση με ελαιόδεντρα στο Αδάμι Επιδαύρου (Αργολίδα), και στη συνέχεια επεκτάθηκε σε δασική έκταση. Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική η φωτιά εξελίσσεται μακριά από κατοικίες και υποδομές, αλλά σε δυσπρόσιτο σημείο – γεγονός που δυσχεραίνει την πρόσβαση των πυροσβεστικών οχημάτων.
Για την κατάσβεσή της επιχειρούν 88 πυροσβέστες με τέσσερις ομάδες πεζοπόρων τμημάτων της 9ης ΕΜΟΔΕ και 19 οχήματα, ενώ για την αεροπυρόσβεση έχουν διατεθεί 8 αεροπλάνα και 4 ελικόπτερα, εκ των οποίων το ένα για συντονισμό τους.
Συνδρομή στο έργο του Πυροσβεστικού Σώματος παρέχουν υδροφόρες και μηχανήματα έργου του Δήμου Επιδαύρου.
#Πυρκαγιά σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Αδάμι Αργολίδας. Κινητοποιήθηκαν 60 #πυροσβέστες με 3 ομάδες πεζοπόρων της 9ης ΕΜΟΔΕ, 16 οχήματα, 2 Α/Φ και 2 Ε/Π. Συνδρομή από υδροφόρες του δήμου Επιδαύρου.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) July 21, 2026
Όπως σημειώνεται από την Πυροσβεστική η περιοχή σήμερα βρίσκεται στην κατηγορία 3, δηλαδή σε υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς, ενώ στο σημείο έχει μεταβεί το Ανακριτικό Κλιμάκιο Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού Αργολίδας προκειμένου να διερευνήσει τα αίτια εκδήλωσης της πυρκαγιάς.

















