Στηρίξτε το Pontos News
Επιλέξτε μας ως προτιμώμενη πηγή στην Αναζήτηση Google
Προσθήκη πηγής
Με τη συνδιοργάνωση της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου και του Δήμου Ηρακλείου, το Παραδοσιακό Εργαστήρι Χορού οργανώνει μουσικές παραστάσεις την Τετάρτη 26 και την Πέμπτη 27 Ιουλίου, στις 21:30, στο κηποθέατρο «Νίκος Καζαντζάκης».
- Την Τετάρτη 26 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση «Θύμησες», μια βραδιά αφιερωμένη στη Μικρά Ασία, με 45 χορούς και τραγούδια. Μουσική θα παίξει το συγκρότημα των Βαγγέλη Δημούδη και Γιώργου Μαρινάκη.
- Την Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017 θα διεξαχθεί η εκδήλωση «Τση Κρήτης τα γυρίσματα», βραδιά αφιερωμένη στην παρουσίαση 21 κρητικών χορών και τραγουδιών. Μουσική: Βιολί Βαγγέλης Βαρδάκης βιολί, Δημήτρης Βερεράκης λύρα. Χοροδιδάσκαλοι: Γιώργος, Ειρήνη & Λευτέρης Κουγιουμουτζής.
Την παρουσίαση των χορών θα εμπλουτίσουν η θεατρική ομάδα και η χορωδία του συλλόγου.
- Είσοδος ελεύθερη.

















