- Σοτάρουμε στο λάδι τα κρεμμύδια, το σκόρδο και τον ντοματοπελτέ σε μεγάλο τηγάνι για 5΄.
- Προσθέτουμε την κανέλλα, τη δάφνη και τις πατάτες και ανακατεύουμε για λίγα λεπτά. Έπειτα, ρίχνουμε δύο ποτήρια ζεστό νερό και σιγοβράζουμε για 20΄, μέχρι να μαλακώσουν λίγο οι πατάτες.
- Προσθέτουμε τα δαμάσκηνα και τον μπακαλιάρο κομμένο σε μεγάλα κομμάτια.
- Αλατοπιπερώνουμε και μαγειρεύουμε για άλλα 10-15΄, μέχρι να μείνει το φαγητό με τη σάλτσα του.
- Πηγή: macedoniancuisine-pkm.gr.