pontosnews.gr
Τρίτη, 16/09/2025
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
pontosnews.gr
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων

Χαστούκι στο σύστημα με αποχή

14/09/2015 - 11:10πμ
Κοινοποίηση στο FacebookΜοιράσου το στο TwitterΜοιράσου το στο Whatsapp

Οι γνωστοί «σωτήρες» θέλουν για μια ακόμη φορά να μας σώσουν. Από ποιους άραγε; Έχουν εξαπατήσει τόσες φορές τον ελληνικό λαό και αυτός ψάχνει πλέον να βρει κάποιους που θα τον σώσουν από τους «σωτήρες».

Το κλεπτοκρατικό σύστημα που διαχειρίζεται επί δεκαετίες σταθερά, με τα γνωστά αποτελέσματα, την εξουσία στην Ελλάδα, με κλίκες «ημετέρων» να λεηλατούν τον κρατικό πλούτο, κατάφερε να πετύχει παγκόσμιο ρεκόρ εξωτερικού χρέους ως ποσοστό του Ακαθάριστου Εγχώριου Προϊόντος, να αποβιομηχανοποιήσει πλήρως από άκρη σε άκρη τη χώρα δημιουργώντας στρατιές ανέργων, να οδηγήσει σε μαρασμό τη γεωργία και να περιορίσει συνειδητά τις δυνατότητες της ελληνικής κτηνοτροφίας προς όφελος των αντιστοίχων συμφερόντων των δανειστών μας, Γερμανών και Ολλανδών, που μας προμηθεύουν έναντι δισεκατομμυρίων ευρώ ετησίως μοσχαράκια γάλακτος, γάλα και γαλακτοκομικά προϊόντα.

Αντί να μπει ΦΠΑ 23% στο μοσχαράκι γάλακτος που εισάγεται σχεδόν αποκλειστικά από την Ολλανδία και την Γερμανία, προτιμήθηκε από τον τελικό «διαπραγματευτή», πανεπιστημιακό δάσκαλο και υπουργό Οικονομικών της Ελλάδος, να επιβαρυνθεί η ιδιωτική εκπαίδευση με 23%. Άλλο ένα κτύπημα με μπαλτά στη μάθηση.

Οι «σωτήρες» που θέλουν να μας ξανασώσουν οδήγησαν με εγκληματική αδράνεια σε δραματικό αδιέξοδο τις δημογραφικές προοπτικές της χώρας επιτρέποντας σε ανεξέλεγκτες ορδές μεταναστών να επιβάλλουν αλλοίωση των πληθυσμιακών χαρακτηριστικών της χώρας σε συνδυασμό με την αιμορραγούσα εξερχόμενη μετανάστευση του ανθού της ελληνικής νεολαίας αλλά και έμπειρου επιστημονικού δυναμικού.

Το επίπεδο του συστήματος υγείας βρίσκεται στο ναδίρ των τελευταίων δεκαετιών. Η ελληνική μάθηση τιμωρείται και όποιος επιθυμεί να αριστεύσει βρίσκεται πλέον υπό διωγμό. Οι αμυντικές δυνατότητες των ενόπλων δυνάμεων έχουν εξασθενίσει σοβαρά, ενώ το καζάνι στην ανατολική Μεσόγειο βράζει και ο άμεσος γεωγραφικός μας περίγυρος τρίζει.

Σε κάθε τομέα η πορεία που ακολούθησαν οι διαδοχικοί «σωτήρες» μας υπήρξε ισοπεδωτική και οι διεφθαρμένοι πολιτικοί μηχανισμοί συνεχίζουν να κρατούν δέσμιους τους Έλληνες ψηφοφόρους διότι το πελατειακό σύστημα δυστυχώς υπάρχει και δρα σε βάρος των υγιών προοπτικών της χώρας. Τα γνωστά κόμματα εξουσίας με «αναγκαστικά δάνεια» από τον ελληνικό λαό, τα οποία ουδέποτε επιστρέφουν, συνεχίζουν να αποσπούν με τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα, εναλλασσόμενα, τις πρωτιές στις εκλογές παίρνοντας και ως πρόσθετο τρόπαιο πενήντα βουλευτές «μπόνους» εξευτελίζοντας κάθε έννοια δημοκρατικής διαδικασίας.

Οι ίδιοι άνθρωποι, με παλιές και νέες παρέες και με άλλους τίτλους στα καπέλα τους, θέλουν να εξαπατήσουν ξανά τον ελληνικό λαό.

Οι πολιτικές ηγεσίες των κομμάτων της διαπλοκής επιλέγουν με ψηφοθηρικά κριτήρια άτομα φαιδρά και παντελώς ακατάλληλα να παράγουν κυβερνητικό έργο, τα οποία υποβιβάζουν το κύρος του κοινοβουλίου και διασύρουν τη χώρα διεθνώς όταν καλούνται να την εκπροσωπήσουν, και το χειρότερο, βλάπτουν τα εθνικά της συμφέροντα, είτε οικονομικά είναι αυτά είτε άλλου είδους. Αυτοί έχουν μάθει να ζητούν ξανά και ξανά την ψήφο του ελληνικού λαού χωρίς να σκέπτονται ούτε τις οικονομικές αλλά ούτε και τις ευρύτερες αρνητικές συνέπειες που προκύπτουν όταν μια χώρα, στο όνομα δήθεν της δημοκρατίας, πηγαίνει κάθε δεύτερη Κυριακή στις κάλπες, επειδή κάποιοι ανώριμοι κατάφεραν με ψέματα να εξαπατήσουν τον λαό και να πάρουν το πηδάλιο στα χέρια τους.

Πεπειραμένοι κλεπτοκράτες και αμόρφωτοι πειραματιζόμενοι μάγοι ζητούν πάλι την ψήφο του ελληνικού λαού. Η ελληνική κοινωνία δεν αντέχει άλλο, ούτε την οικονομική εξαθλίωση, ούτε την καταρράκωση της εθνικής της αξιοπρέπειας, ούτε τον εξευτελισμό που υφίσταται ο κάθε πολίτης, ως πολίτης μιας υπερήφανης για τον πολιτισμό της χώρας. Δεν αξίζει στους Έλληνες η κατάντια του συσσιτίου και της ουράς για εξήντα ευρώ.

Με τα σημερινά δεδομένα το πιο ηχηρό μήνυμα στους επαγγελματίες πολιτικούς της διαφθοράς, της διαπλοκής και της καταστροφής είναι η αποχή από την φαρσοκωμωδία, αλλά και συγχρόνως τραγωδία, της πολιτικής απάτης.

Οι Έλληνες πρέπει αυτή τη φορά, με καθαρή συνείδηση να επιστρατεύσουμε ψυχικό σθένος και αξιοπρέπεια και να πούμε μαζικά όχι στη βαρβαρότητα του βιασμού της δημοκρατίας.

ΚοινοποίησηTweetSend
google news

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

(Φωτ.: Pixabay / www_slon_pics)
ΓΝΩΜΕΣ

Γιατί ανησυχεί το βαθύ κράτος της Τουρκίας;

14/09/2025 - 4:02μμ
Εικόνα από το πολωνικό χωριό Wohyn όπου έπεσε ρωσικό drone στις 10 Σεπτεμβρίου (φωτ.: EPA/ Wojtek Jargilo)
ΓΝΩΜΕΣ

Φθηνή πρόβα πολέμου;

13/09/2025 - 12:55μμ
Τραμπ και Ερντογάν στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ. 25 Ιουνίου 2025 (φωτ.: EPA / Sem van der Wal)
ΓΝΩΜΕΣ

Ναρκοθετημένο το τρίγωνο ΗΠΑ-Ισραήλ-Τουρκίας

12/09/2025 - 3:58μμ
Ψηφιδωτό από τη Μαονή της Χώρας (φωτ.: Dick Osseman / pbase.com)
ΓΝΩΜΕΣ

Στη γέννηση της Υπεραγίας Θεοτόκου (Μέρος Β’)

9/09/2025 - 9:38πμ
(Φωτ.: EPA / Khaled Elfiqi
ΓΝΩΜΕΣ

Μονή Σινά: Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα

6/09/2025 - 9:36πμ
(Φωτ.: admie.gr)
ΓΝΩΜΕΣ

Περί καλωδίου και Τουρκίας

5/09/2025 - 3:43μμ
Η προσευχή της Αγίας Άννας και ο Ευαγγελισμός του Ιωακείμ. Ψηφιδωτό από το νάρθηκα του Καθολικού της Μονής Δαφνίου (πηγή: Εφορεία Αρχαιοτήτων Δυτικής Αττικής – efada.gr)
ΓΝΩΜΕΣ

Στη γέννηση της Υπεραγίας Θεοτόκου (Μέρος Α’)

2/09/2025 - 9:45πμ
Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Χακάν Φιντάν κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου (φωτ.: EPA / Sergey Dolzhenko)
ΓΝΩΜΕΣ

Προς τι ο εκνευρισμός του Φιντάν;

31/08/2025 - 3:48μμ
Άγιον Όρος, Μονή Αγίου Παντελεήμονος (φωτ.: MOTIONTEAM / Βασίλης Βερβερίδης)
ΓΝΩΜΕΣ

Το Άγιον Όρος σε μετάλλαξη και το παρασκήνιο του Σινά

30/08/2025 - 8:58πμ
(Φωτ. αρχείου: EPA / Vyacheslav Prokofyev / Kremlin  / Sputnik Pool)
ΓΝΩΜΕΣ

Για την Τουρκία όλα θα κριθούν στη Συρία

29/08/2025 - 3:38μμ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος με τον Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο (φωτ.: Οικουμενικό Πατριαρχείο/John Mindala /Archons/Orthodox Observer)

Σε εγκάρδιο κλίμα η συνάντηση του Οικουμενικού Πατριάρχη με τον Ντόναλντ Τραμπ

2 ώρες πριν
Παλαιστίνιοι ερευνούν ανάμεσα στα ερείπια συγκροτήματος κατοικιών μετά από ισραηλινό πλήγμα στην πόλη της Γάζας (φωτ.: EPA/Haitham Imad)

Το Συμβούλιο Συνεργασίας του Κόλπου καλεί τις ΗΠΑ να «φρενάρουν» το Ισραήλ

2 ώρες πριν
Η παλιά παραλία της Θεσσαλονίκης (φωτ.: 'Ελλη Τσολάκη)

Θεσσαλονίκη: Δύο νεκροί στα νερά του Θερμαϊκού

3 ώρες πριν
«Χορεύουμε για τον Ηλία» ο τίτλος της εκδήλωσης που ήταν αφιερωμένη στον Ηλία Ιορδανίδη (φωτ.: Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης)

Για τον Ηλία – Η μνήμη του Ιορδανίδη στην Αργυρούπολη, στο δημαρχείο αλλά και παντού

3 ώρες πριν
(Φωτ.: ΕΛΟΠ)

Παγκόσμιος πρωταθλητής πάλης ο Κουγιουμτσίδης!

4 ώρες πριν
Πλακάτ έξω από τον Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό Θεσσαλονίκης (φωτ.: EUROKINISSI)

Τέμπη: Να μην κλείσει η υπόθεση ζητούν οι συγγενείς των θυμάτων – Καταγγέλλουν κενά και παραλείψεις

4 ώρες πριν
pontosnews.gr

Ειδήσεις και άρθρα για τον Πόντο και τη Μ. Ασία, αλλά και την επικαιρότητα στην Ελλάδα, τον Κόσμο και την Ομογένεια. Πλούσια θεματολογία ποικίλης ύλης με έμφαση σε πολιτιστικά δρώμενα.

Copyright © 2025 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

  • TAYTOTHTA
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • VIDEOS
  • ΚΥΠΡΟΣ
  • ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΠΙΣΤΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • PONTOS BLOG

Copyright © 2024 pontosnews.gr
Made by minoanDesign