- Βάζουμε το λάδι και το βούτυρο με τα κρεμμυδάκια και τα τσιγαρίζουμε μέχρι να καραμελώσουν.
 - Προσθέτουμε τα παϊδάκια και τα γυρίζουμε και από τις δύο πλευρές για να ροδίσουν.
 - Ρίχνουμε και το καρότο κομμένο σε μικρές ροδέλες για να ψηθεί γρήγορα.
 - Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και όταν αρχίσουν να ψήνονται, μετά από λίγο αφαιρούμε το ξύλο της κανέλλας για να μας μείνει μόνο η γεύση της.
 - Όταν αρχίσουν να ψήνονται λίγο παραπάνω, τα «σβήνουμε» με ένα ποτηράκι κόκκινο κρασί και κρατάμε ανοιχτή την κατσαρόλα μέχρι να εξατμιστεί το κρασί αφήνοντας τη γεύση του.
 
⇔
Το πολύ σε μισή ώρα είναι έτοιμο να το σερβίρουμε, συνοδεύοντάς το αν θέλουμε με πατάτες τηγανητές ή μακαρονάδα.
Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη!
			















