- Ανακατεύουμε σε ένα μπολ όλα τα υλικά.
- Στρώνουμε ένα-ένα τα φύλλα κρούστας στον πάγκο εργασίας και απλώνουμε γέμιση σε όλη την επιφάνεια του φύλλου, 2 εκ. πιο μέσα από τις άκρες.
- Τυλίγουμε τα φύλλα σε ρολό με τη βοήθεια μιας βέργαw. Τραβάμε σιγά σιγά τη βέργα σουρώνοντας το ρολό και το τοποθετούμε σε σκεύος για το φούρνο. Βουτυρώνουμε και χαράζουμε σε κομμάτια.
- Ψήνουμε στους 180° σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα, για περίπου 50΄, ώσπου να ροδίσουν καλά τα φύλλα.
- Ετοιμάζουμε το σιρόπι βράζοντας τα υλικά για 5′ σε κατσαρολάκι. Περιχύνουμε με αυτό το ζεστό σαραγλί και αφήνουμε να πιει το σιρόπι για 10΄ πριν σερβίρουμε.
Τμήμα σύνταξης pontos-news.gr