- Κόβουμε το κρέας σε κύβους 3 εκ. (βάζουμε και κομμάτια με κόκαλο για περισσότερη γεύση).
- Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε κατσαρόλα και σοτάρουμε πολύ καλά το κρέας (να ροδίσει πολύ). Ρίχνουμε και τα κρεμμύδια να ροδίσουν κι αυτά, και προσθέτουμε τα καρότα και τα μυρωδικά.
- Ρίχνουμε το ρύζι και ανακατεύουμε. Αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε το νερό και τα δύο κεφάλια σκόρδο, σκεπάζουμε την κατσαρόλα και αφήνουμε το φαγητό σε χαμηλή φωτιά να ψηθεί, προσθέτοντας νερό αν χρειαστεί.
Καλή σας όρεξη!
Μοιραζόμαστε μαζί σας τις καλύτερες συνταγές από το προσωπικό μας συνταγολόγιο.
Η αναδημοσίευση επιτρέπεται μόνο με τοποθέτηση ενεργού link.