- Ανακατεύουμε σε μπολ το αλεύρι με χλιαρό νερό και φτιάχνουμε χυλό.
 - Κόβουμε σε ροδέλες το πράσο και τα κρεμμυδάκια.
 - Τα ρίχνουμε μαζί με το γαύρο μέσα στο χυλό.
 - Τα ανακατεύουμε προσεκτικά για να μην διαλυθούν τα ψάρια και τα βάζουμε σε λαδωμένο ταψί.
 - Ψήνουμε σε μέτριο προθερμασμένο φούρνο μέχρι να ροδίσει.
 - Σερβίρουμε γαρνίροντας με ψιλοκομμένο μαϊντανό.
 
Καλή σας όρεξη!
Μοιραζόμαστε μαζί σας τις καλύτερες συνταγές από το προσωπικό μας συνταγολόγιο.
Η αναδημοσίευση επιτρέπεται μόνο με τοποθέτηση ενεργού link.
Τμήμα σύνταξης pontos-news.gr
			















