- Βράζουμε το ρύζι (τόσο ώστε να «κρατάει») και το αφήνουμε να κρυώσει.
 - Αναμιγνύουμε τον κιμά, το ολόκληρο αυγό και το ασπράδι, το ρύζι, το αλάτι, το πιπέρι και το δυόσμο και ζυμώνουμε.
 - Αφήνουμε το μίγμα στο ψυγείο για 1 ώρα.
 - Πλάθουμε μικρά πλατιά κεφτεδάκια.
 - Χτυπάμε τον κρόκο με λίγο νερό κι αλάτι και βουτάμε ένα-ένα τα κεφτεδάκια πρώτα στο μίγμα αυγού και μετά σε αλεύρι.
 - Τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά.
 
Καλή επιτυχία και καλή όρεξη!
			















