pontosnews.gr
Σάββατο, 2/08/2025
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
pontosnews.gr
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων

Γκολ στον έρωτα: Οι επώνυμοι γάμοι που έγραψαν ιστορία στα ελληνικά γήπεδα – Και όχι μόνο

Από τη Βλαχοπούλου στη Φουρέιρα, και ενδιάμεσα Καραγιάννη, Ναθαναήλ, Βανδή. Γράφει ο Σπύρος Δευτεραίος

31/01/2025 - 9:40μμ
(Φωτ.: grace.gr)

(Φωτ.: grace.gr)

Κοινοποίηση στο FacebookΜοιράσου το στο TwitterΜοιράσου το στο Whatsapp

Ήταν το δυσάρεστο φευγιό του μεγάλου Μίμη Δομάζου που έφερε στο νου και στα ΜΜΕ μνήμες, όπως φυσικά το γάμο του με την αξέχαστη Βίκυ Μοσχολιού. Μνήμες που μας μετέφεραν σε άλλες εποχές αν και η ερωτική συνύπαρξη ποδοσφαιριστών με σταρ του θεάματος υφίσταται και σήμερα – σε άλλες βέβαια παραμέτρους.

Και η ιστορία μας αρχίζει πριν από την Κατοχή.

Ξεκινάμε προπολεμικά στο νησί των Φαιάκων, την πανέμορφη Κέρκυρα. Εκεί, σε ένα κεντρικό ζαχαροπλαστείο, κάνει τα πρώτα της βήματα ως τραγουδίστρια ένα ανήλικο κορίτσι που λες και στην πορεία το σύμπαν την έλουσε με τόσο ταλέντο: Η Ρένα Βλαχοπούλου. Η μικρή σκίζει, ενώ εκείνη την περίοδο παίζει στα ελληνικά γήπεδα ο Κώστας Βασιλείου – ο πρώτος Κύπριος ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε με τη φανέλα της ΑΕΚ, την οποία υπηρέτησε από το 1936 μέχρι το 1945.

Η νεαρότατη Ρένα στην Κέρκυρα (φωτ. από το βιβλίο του Μ. Δελαπόρτα «Βίβα Ρένα», εκδ. Άγκυρα, 2002)

Το καλοκαίρι του 1938 ο Βασιλείου, φωτογράφος στο επάγγελμα, επισκέφτηκε την Κέρκυρα, όπου συνάντησε τη νεαρή Βλαχοπούλου που ερωτεύτηκε με την πρώτη ματιά και την ζήτησε σε γάμο. Την επόμενη χρονιά ανέβηκαν –παρουσία λίγων καλών φίλων– τα σκαλιά της εκκλησίας.

Έναν χρόνο αργότερα άρχισε το καλλιτεχνικό ταξίδι της η Ρένα Βλαχοπούλου, αφού εγκατέλειψε το αγαπημένο της νησί για να κυνηγήσει στην Αθήνα το όνειρό της.

«Ο πρώτος της σύζυγος ήταν ο παίκτης της ΑΕΚ Κώστας Βασιλείου. Ένα εξαιρετικό παιδί και πολύ σπουδαίος ποδοσφαιριστής. Τον έλεγαν “μπαλαρίνα”, γιατί ήταν τόσο πολύστροφος, που δεν προλάβαιναν οι άλλοι ποδοσφαιριστές να τον μαρκάρουν», είχε δηλώσει σε συνέντευξή του ο αδερφός της Ρένας Βλαχοπούλου, Σπύρος.

(Κώστας Βασιλείου (Φωτ. paopantou.gr)

Με τον «δικέφαλο» ο Βασιλείου κατέκτησε δύο πρωταθλήματα τις σεζόν 1938/39 και 1939/40 και ένα Κύπελλο, ενώ κατά τη διάρκεια παραμονής του στην Ελλάδα συμμετείχε και σε τρεις φιλικούς αγώνες της Εθνικής Ελλάδας.

Μετά από μια προσωπική τραγωδία, καθώς το 1940 οι Ιταλοί βομβάρδισαν την Κέρκυρα και οι αγαπημένοι της γονείς σκοτώθηκαν ακαριαία, η Ρένα Βλαχοπούλου αποφασίζει το 1943 να αφήσει τον «κιτρινόμαυρο» Βασιλείου για χάρη του Γιάννη Κωστόπουλου που ήταν γιος μεγαλοτραπεζίτη και μεγάλος θαυμαστής της.

Με τον δεύτερο σύζυγό της (φωτ.: paopantou)

Επρόκειτο για τον γενικό αρχηγό του Παναθηναϊκού, έναν γοητευτικό άνδρα και bon viveur εκείνης της εποχής. Η συγκεκριμένη κίνηση αποτέλεσε σκάνδαλο για την κατεχόμενη Αθήνα, αφού ο Κύπριος άσος έκανε μήνυση κατηγορώντας την για μοιχεία και τα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για «εκούσια απαγωγή»!

Ωστόσο, ούτε αυτός ο γάμος κράτησε πολύ και μετά από τρία χρόνια η Ρένα Βλαχοπούλου αποφασίζει κατά τη διάρκεια περιοδείας της στη Μέση Ανατολή να χωρίσει το στέλεχος του «τριφυλλιού».

Τελικά η μεγάλη Ρένα βρήκε την ευτυχία στο πρόσωπο του τρίτου της συζύγου, Γιώργου Λαφαζάνη που δεν είχε σχέση με το ποδόσφαιρο

Ο Ωραίος και η Ωραία

Μια Δευτέρα απόγευμα, που είχαν ρεπό τα θέατρα, Οκτώβριος του 1960, παντρεύτηκαν στον Αϊ-Γιώργη στην Κυψέλη η Μάρθα Καραγιάννη και ο άσος του Ολυμπιακού Μίμης Στεφανάκος, δύο πανέμορφα παιδιά στην αρχή της καριέρας τους.

Ένα χρόνο μετά, ένα χαρμόσυνο γεγονός θα ολοκλήρωνε την ωραία οικογένεια. Ο ερχομός ενός μωρού ήταν κάτι σαν θαύμα, που όμως δεν είχε ευτυχισμένη κατάληξη. Το μωρό έζησε μόνο τρεις μέρες, η Μάρθα ήθελε να μείνει μόνη της μετά, και αυτός ήταν ο λόγος που χώρισε από τον Στεφανάκο.

(Φωτ.: iefimerida.gr)

Η Μάρθα Καραγιάννη δεν απέκτησε ποτέ παιδιά. Το 1973 γνωρίστηκε με τον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού Βασίλη Κωνσταντίνου – μια σχέση που κράτησε 12 έτη. Χώρισαν το 1985, λίγους μήνες πριν παντρευτούν. Η ίδια είχε πει σε συνέντευξή της πως δεν ήθελε να παντρευτεί, αλλά αγάπησε πολύ τον Κωνσταντίνου, γι’ αυτό και παρέμειναν φίλοι και μετά το χωρισμό τους.

Το ελληνικό Χόλιγουντ

Μοσχολιού και Δομάζος ήταν λαϊκά ινδάλματα. Ο ποδοσφαιριστής και η τραγουδίστρια, όπως Χόλιγουντ. Μόνο που εδώ είναι Ελλάδα και μιλάμε για δυο παιδιά της λαϊκής τάξης που έγιναν ινδάλματα με την αξία τους. To 1966 αποφάσισαν να παντρευτούν και η είδηση έγινε πρώτο θέμα στις κοσμικές στήλες εφημερίδων και περιοδικών. Και ξαφνικά, ενώ ο γάμος είχε προγραμματιστεί για τον Μάιο του 1967, έγινε το πραξικόπημα της 21ης Απριλίου.

Το κλίμα ήταν βαρύ για τη χώρα, παρόλα αυτά ο πιο κοσμικός γάμος της χρονιάς έγινε την Πρωτομαγιά, στη Μητρόπολη Αθηνών.

Κουμπάρος τους ήταν ο Τάκης Λαμπρόπουλος, το μεγάλο «αφεντικό» της Columbia. Ώρες πριν ξεκινήσει το μυστήριο, πάνω από 30.000 άνθρωποι –επώνυμοι και μη– κατέκλυσαν την περιοχή, από το Σύνταγμα ως τη Μητρόπολη.

(Φωτ.: news247.gr)

Λέγεται ότι ανήσυχος ο παπάς τηλεφώνησε στη Βίκυ και στον Μίμη και τους παρακάλεσε να κάνουν το μυστήριο νωρίτερα – στις 18:00 αντί για τις 20:00 όπως ήταν προγραμματισμένο. Τελικά, ο γάμος δεν έγινε ούτε στις 20:00, αφού η Μοσχολιού δεν μπόρεσε να βγει από το αυτοκίνητο, το οποίο είχε περικυκλώσει τόσος κόσμος που παραλίγο να χάσει και τον γαμπρό. Ο κόσμος στριμωχνόταν, ανέβαινε σε καρέκλες προκειμένου να δει τη νύφη. Λέγεται ότι κατόπιν κλήθηκε το ζεύγος να πληρώσει πάνω από 15.000 δραχμές, ώστε να αποκατασταθούν οι ζημιές που έγιναν στο ναό.

Από την πολυκοσμία στη διάρκεια του μυστηρίου, η Βίκυ Μοσχολιού έχασε τη βέρα της. Ευτυχώς, την επόμενη μέρα, κάποιος την βρήκε και της την επέστρεψε.

Οι 7.000 μπομπονιέρες δεν έφταναν για όλους, και στο τέλος τα κορίτσια που τις μοίραζαν, αναγκάστηκαν να αρχίσουν να τις πετάνε στον αέρα. Μάλιστα λέγεται ότι την επομένη κάποιες πουλιούνταν πανάκριβα στο Μοναστηράκι, στη μαύρη αγορά. Το γλέντι του γάμου έγινε στα «Δειλινά», το νυχτερινό κέντρο στο οποίο τραγουδούσε η Μοσχολιού.

Ένας μεγάλος έρωτας

Εδώ δεν είχαμε γάμο, αφού το ζευγάρι δεν παντρεύτηκε ποτέ. Όμως έζησαν σχεδόν τρεις δεκαετίες μαζί, μέχρι το χαμό εκείνης. Λέγεται ότι το ειδύλλιο Έλενας Ναθαναήλ & Τάσου Μητρόπουλου το «έδωσε» ο Διονύσης Σαββόπουλος στο «Ας κρατήσουν οι χοροί», με το στίχο:

Τότε η Έλενα η χορεύτρια σκύβει στη μεριά του Τάσου
και με μάτια κλειστά τραγουδούν αγκαλιά «Εθνική Ελλάδος γεια σου»

(Φωτ.: iefimerida.gr)

Το ζευγάρι μοιραζόταν το χρόνο τους μεταξύ Νέας Ερυθραίας, όπου έμεναν, και Εύβοιας όπου είχαν ένα κτήμα. Οι κάτοικοι των δύο περιοχών τους θυμούνται ακόμα να κυκλοφορούν στις τοπικές αγορές, απλοί και ανθρώπινοι.

Μην σας πω ότι περισσότερο τους θυμούνται οι γείτονες παρά τα ΜΜΕ, γιατί απέφευγαν τις κοσμικές εμφανίσεις.

Δυστυχώς οι τίτλοι τέλους έπεσαν στις 4 Μαρτίου 2008 με τον χαμό της Έλενας Ναθαναήλ, σε ηλικία μόλις 61 ετών.

Ο μικρός παντρεύτηκε

Να ήταν που μπήκε από νωρίς στα γήπεδα; Τα παιδικά χαρακτηριστικά του προσώπου του; Όποια και αν ήταν η αιτία, το παρατσούκλι «ο μικρός» ακολουθούσε μια ζωή τον Δημήτρη Σαραβάκο. Ακόμα και το 1991 που παντρεύτηκε την Βίκυ Γεροθόδωρου, αρκετά έντυπα έγραψαν «Ο μικρός παντρεύτηκε».

Η Γεροθόδωρου ξεκίνησε ως μοντέλο και μάλιστα με διεθνή τίτλο, αλλά στην πορεία ανακάλυψε την τάση της στη στιχουργική. Έκτοτε έχει γράψει πολλές επιτυχίες, και συνεχίζει μέχρι σήμερα.

(Φωτ.: instagram)

Το 1996 απέκτησαν την κόρη τους Νικόλ που σήμερα ασχολείται με το χώρο του τραγουδιού. Σε κάποια εμφάνισή της μπορείτε να πετύχετε και τους περήφανους γονείς της, που πλέον ελάχιστη σχέση έχουν με κοσμικές εμφανίσεις

Στην αυλή του παραδείσου

Έζησαν έναν μυθικό έρωτα και έναν κοσμοπολίτικο γάμο. Η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης ήταν από τα πιο αγαπημένα παιδιά της mediaκής υπερβολής της δεκαετίας του 2000, χωρίς οι ίδιοι να το επιδιώξουν.

«Την είδα για πρώτη φορά σε αφίσα και μετά από κοντά να τραγουδάει. Την πήρα τηλέφωνο και συναντηθήκαμε έπειτα από τρεις μήνες. Μου άρεσε, ήμουν νέος, κατάλαβα πολύ γρήγορα ότι μάλλον δεν θα είναι κάτι περαστικό και πέρασαν 21 χρόνια από τότε» είχε πει σε συνέντευξη του πριν από κάποια χρόνια ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής.

(Φωτ.: in.gr)

Παντρεύονται τελικά το 2003 σε πολύ κλειστό κύκλο, παρουσία μόνο 80 καλεσμένων, συγγενών και φίλων, και με κουμπάρους την Κική Χολέβα και τον Γιάννη Λεονάκη. Το ζευγάρι ήθελε τόσο ο γάμος όσο και η δεξίωση που θα ακολουθούσε –στο Island, στη Βάρκιζα–, να γίνουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, και για το λόγο αυτόν η ασφάλεια και στους δύο χώρους ήταν δρακόντεια.

Βέβαια οι δημοσιογράφοι και τα κανάλια είχαν στήσει καραούλι έξω από τους χώρους, με κωμικοτραγικά αποτελέσματα.

Λίγο αργότερα μετακόμισαν στην Ισπανία εξαιτίας μεταγραφής εκείνου. Δύο παιδιά συμπλήρωσαν την ευτυχία τους, ωστόσο ο χωρισμός τους έγινε τρελό θέμα, και ειδικά ύστερα από 21 χρόνια κοινής πορείας.

Global σχέση

Ελένη Φουρέιρα και Αλμπέρτο Μποτία. Ή αλλιώς, η ποπ σταρ της εποχής με τον Ισπανό ποδοσφαιριστή. Η σχέση τους μετράει από το 2017 και έχει στο ενεργητικό της πολλές πτήσεις – αλλά και τον Ερμή, τον γιο τους που γεννήθηκε στις 7 Φεβρουαρίου 2023. «Όταν γίνεσαι για πρώτη φορά μαμά και δεν ξέρεις τίποτα, όπως και ο μπαμπάς, είναι αλήθεια ότι αφοσιώνεσαι πάρα πολύ και σχεδόν αποκλειστικά στο παιδί σου. Στη συνέχεια, όμως, επέρχεται μια ισορροπία και επιστρέφεις σε όλους τους ρόλους της ζωής σου», είχε δηλώσει η τραγουδίστρια σε συνέντευξή της.

(Φωτ.: instagram)

Όσον αφορά τον πιθανό γάμο, δεν δίστασε να πει πως «Ο πατέρας του παιδιού μου είναι ο σύντροφός μου, ο άνθρωπος της ζωής μου, με γάμο ή χωρίς γάμο. Αν γίνει όμως, εντάξει, θα είναι πολύ ωραίο. Στην τελική, να κάνουμε και κάποιο πάρτι μετά από οκτώ χρόνια σχέσης».

Σπύρος Δευτεραίος

ΚοινοποίησηTweetSend
google news

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Στο λιμάνι του Πειραιά, εκεί από όπου οι πρώτοι αδειούχοι του Αυγούστου θα φύγουν για νέες περιπέτειες στα ελληνικά νησιά (φωτ.: Μιχάλης Καραγιάννης/ EUROKINISSI)
ΕΛΛΑΔΑ

Σε εξέλιξη η έξοδος των πρώτων αδειούχων του Αυγούστου

2/08/2025 - 11:35πμ
Εικόνα από τη μεταφορά στο Λιμεναρχείο Φλοίσβου, της γυναίκας που συνελήφθη για την υπόθεση με το κορίτσι που βρέθηκε νεκρό σε παραλία στο Π. Φάληρο (φωτ.: 
Κώστας Τζούμας/ EUROKINISSI)
ΕΛΛΑΔΑ

Νεκρό κοριτσάκι στο Παλαιό Φάληρο: Στον εισαγγελέα η μητέρα του άτυχου παιδιού

2/08/2025 - 10:00πμ
Ο Απόστολος Διανέλλος, φωτογραφίζεται σε δάσος στα Γρεβενά  (φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ/Δημήτρης Στραβού)
ΕΛΛΑΔΑ

Ο φύλακας της φύσης των Γρεβενών: Ο Απόστολος Διανέλλος στο φυσικό του περιβάλλον

2/08/2025 - 9:00πμ
(Φωτ.: EUROKINISSI/Μιχάλης Παπανικολάου)
ΕΛΛΑΔΑ

Ευχάριστος ο σημερινός καιρός με λίγες τοπικές βροχές

2/08/2025 - 8:09πμ
(Φωτ.: EUROKINISSI / Βασίλης Παπαδόπουλος)
ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Γλύτωσε τη φυλακή ο 20χρονος μοτοσικλετιστής που έκανε ελιγμούς διαφυγής στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας

1/08/2025 - 11:58μμ
(Φωτ.: αρχείο ΑΠΕ-ΜΠΕ)
ΕΛΛΑΔΑ

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς αύριο σε Αττική, Εύβοια, Ηράκλειο και Λασίθι

1/08/2025 - 10:50μμ
Σκάφος του Λιμενικού Σώματος (φωτ. αρχείου: EUROKINISSI/Βασίλης Παπαδόπουλος)
ΕΛΛΑΔΑ

Ίμερος Ροδόπης: Νεκρό ανασύρθηκε από τη θάλασσα 12χρονο κορίτσι

1/08/2025 - 9:43μμ
(Φωτ.: EUROKINISSI / Τατιάνα Μπόλαρη)
ΕΛΛΑΔΑ

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Δεσμεύτηκαν όλα τα περιουσιακά στοιχεία δύο αγροκτηνοτρόφων της Θεσσαλίας

1/08/2025 - 7:34μμ
(Φωτ.: EPA / Christophe Petit Tesson)
ΕΛΛΑΔΑ

Χρηματιστήριο Αθηνών: Βασικό κέντρο για τη νοτιοανατολική Ευρώπη σκοπεύει να το καταστήσει η Euronext – Τα οφέλη από την εξαγορά

1/08/2025 - 3:30μμ
(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI / Γιάννης Παναγόπουλος)
ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ στο Παλαιό Φάληρο: Τι ομολόγησε η μητέρα του νεκρού κοριτσιού – Εξαφανισμένος ο πατέρας

1/08/2025 - 1:08μμ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

(Πηγή: armenpress.am/en)

Eagle Partner 2025: Αρμενία και ΗΠΑ σε κοινές στρατιωτικές ασκήσεις

22 λεπτά πριν
Καταναλωτής ψωνίζει βιολογικά οπωροκηπευτικά σε σουπερμάρκετ (φωτ. αρχείου: EUROKINISSI/Τατιάνα Μπόλαρη)

Έρχονται οι πρώτες «καμπάνες» για παρατυπίες σε πιστοποίηση βιολογικών προϊόντων

56 λεπτά πριν
(Φωτ. αρχείου: facebook.com/spontiwnarnissas)

Η Άρνισσα μετρά αντίστροφα για το γλέντι των «Αργοναυτών»

2 ώρες πριν
Στο λιμάνι του Πειραιά, εκεί από όπου οι πρώτοι αδειούχοι του Αυγούστου θα φύγουν για νέες περιπέτειες στα ελληνικά νησιά (φωτ.: Μιχάλης Καραγιάννης/ EUROKINISSI)

Σε εξέλιξη η έξοδος των πρώτων αδειούχων του Αυγούστου

2 ώρες πριν
Δύο εκατομμύρια ευρώ θα μοιραστούν σε 2.600 μητέρες για επιδοτούμενη άδεια μητρότητας (φωτ.: EUROKINISSI/Βασίλης Παπαδόπουλος)

Πάνω από 77 εκατ. ευρώ θα μοιράσουν e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ έως τις 8 Αυγούστου

2 ώρες πριν
(Φωτ.: EUROKINISSI / Γιάννης Παναγόπουλος)

Οι καμπάνες ηχούν επικίνδυνα

3 ώρες πριν

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

pontosnews.gr

Ειδήσεις και άρθρα για τον Πόντο και τη Μ. Ασία, αλλά και την επικαιρότητα στην Ελλάδα, τον Κόσμο και την Ομογένεια. Πλούσια θεματολογία ποικίλης ύλης με έμφαση σε πολιτιστικά δρώμενα.

Copyright © 2025 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

  • TAYTOTHTA
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΥΠΡΟΣ
  • ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΠΙΣΤΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • PONTOS BLOG

Copyright © 2024 pontosnews.gr
Made by minoanDesign