pontosnews.gr
Παρασκευή, 22/08/2025
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
pontosnews.gr
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων

Τα σενάρια πρόκρισης για Κροατία, Βέλγιο και Γερμανία

Ολοκληρώνονται ο 5ος και ο 6ος όμιλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου με 7 ομάδες να παλεύουν για 4 εισιτήρια

1/12/2022 - 11:22πμ
(Φωτ. αρχείου: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Παναγιώτης Μοσχανδρέου)

(Φωτ. αρχείου: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Παναγιώτης Μοσχανδρέου)

Κοινοποίηση στο FacebookΜοιράσου το στο TwitterΜοιράσου το στο Whatsapp

Τα 4 από τα 8 ζευγάρια της φάσης των «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου είναι ήδη γνωστά. Το Σάββατο διεξάγονται οι 2 πρώτοι νοκ άουτ αγώνες, Ολλανδία-ΗΠΑ (17:00) και Αργεντινή-Αυστραλία (21:00). Την Κυριακή ακολουθούν τα παιχνίδια Γαλλία–Πολωνία (17:00) και Αγγλία–Σενεγάλη (21:00).

Σήμερα, με την ολοκλήρωση του 5ου και του 6ου ομίλου, θα μάθουμε 2 ακόμα ζευγάρια. Επτά ομάδες διεκδικούν τα 4 εισιτήρια και μόνο ο Καναδάς έχει ήδη αποκλειστεί.

Στις 17:00 αρχίζουν οι αγώνες του 6ου ομίλου, Κροατία-Βέλγιο και Καναδάς-Μαρόκο. Στη βαθμολογία προηγούνται η Κροατία και το Μαρόκο με 4 βαθμούς, ακολουθεί το Βέλγιο με 3 και στην τελευταία θέση βρίσκεται ο Καναδάς χωρίς βαθμό.

Στο ντέρμπι του ομίλου η Κροατία προκρίνεται με νίκη ή ισοπαλία, ακόμα και με ήττα αν χάσει και το Μαρόκο και διατηρήσει την καλύτερη διαφορά τερμάτων (Κροατία +3, Μαρόκο +2).

Το Βέλγιο θέλει μόνο τη νίκη. Υπάρχει και σενάριο πρόκρισής του με ισοπαλία αλλά πρέπει το Μαρόκο να ηττηθεί με 4 γκολ διαφορά από τον Καναδά.

Ένας βαθμός είναι αρκετός για το Μαρόκο ώστε να πάρει το εισιτήριο για τους «16» του Μουντιάλ.

Αγκαλιά με το εισιτήριο της πρόκρισης στους «16» η Ισπανία

Στις 21:00 γίνεται η σέντρα στα ματς του 5ου ομίλου, Ιαπωνία-Ισπανία και Κόστα Ρίκα-Γερμανία.

Πρωτοπόρος είναι η Ισπανία με 4 βαθμούς. Στη 2η θέση ισοβαθμούν η Ιαπωνία και η Κόστα Ρίκα με 3 βαθμούς και τελευταία είναι η Γερμανία με 1.

Η Ισπανία χρειάζεται 1 βαθμό για να προκριθεί. Η Ιαπωνία θέλει τη νίκη ενώ ελπίζει και με την ισοπαλία.

Η Κόστα Ρόκα προκρίνεται με νίκη κατά της Γερμανίας, αλλά και με ισοπαλία αν η Ισπανία κερδίσει την Ιαπωνία.

Η Γερμανία περνάει στους «16» μόνο με νίκη κόντρα στην Κόστα Ρίκα. Θα χρειαστεί να κερδίσει με 2 γκολ διαφορά αν το ματς Ιαπωνία-Ισπανία λήξει ισόπαλο. Σε περίπτωση που η Ιαπωνία κερδίσει την Ισπανία τότε η Γερμανία πρέπει να καλύψει τη μεγάλη διαφορά τερμάτων που έχει με τους «φούριας ρόχας» (-1 η Γερμανία και +7 η Ισπανία).

Το Pamestoixima.gr προσφέρει στα 4 σημερινά παιχνίδια του Παγκοσμίου Κυπέλλου αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές, την αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα-Ενισχυμένες Αποδόσεις» έως την έναρξή τους και την προωθητική ενέργεια «Money Back»*.

Ένα ξεχωριστό δώρο* κάθε μέρα στο Pamestoixima.gr με το World Challenge

Σε αυτό το Παγκόσμιο σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* με το World Challenge το νέο παιχνίδι του Pamestoixima.gr. Δώρα παγκοσμίου επιπέδου.

Παίζεις καθημερινά στο Παγκόσμιο, μαζεύεις βαθμούς και κερδίζεις σούπερ δώρα. Με το Wolld Challenge μπορείς να γίνεις εσύ ο μεγάλος νικητής του Παγκοσμίου με καθημερινές προσφορές και μεγάλα έπαθλα.

Και σήμερα μια μοναδική προσφορά* σε περιμένει στο World Challenge του Pamestoixima.gr.

Ειδικά στοιχήματα με ενισχυμένες αποδόσεις για το Παγκόσμιο Κύπελλο

Καθημερινά το Pamestoixima.gr προσφέρει και ειδικά στοιχήματα με ενισχυμένες αποδόσεις για τους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Δείτε τις προσφορές για τα 4 σημερινά παιχνίδια:

Καναδάς-Μαρόκο: Να σκοράρει ο Τζόναθαν Ντέιβιντ – Να σημειωθεί γκολ πριν από το 20′ – Σκορ 2-1 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα – Τρόπος επίτευξης 1ου γκολ με σουτ.
Κροατία-Βέλγιο: Να σκοράρει το πρώτο γκολ ο Μισί Μπατσουαγί – Να σημειωθεί γκολ πριν από το 40′ – Σκορ 1-2 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα–Τρόπος επίτευξης 1ου γκολ με φάουλ  – Ημίχρονο Βέλγιο/Τελικό Βέλγιο & Goal/Goal.
Κόστα Ρίκα-Γερμανία: Να σκοράρει 2+ γκολ ο Λιρόι Σανέ – Να σημειωθεί γκολ πριν από το 20′ – Σκορ 1-1 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα– Τρόπος επίτευξης 1ου γκολ με πέναλτι – Ημίχρονο Γερμανία/Τελικό Γερμανία & Over 2,5.
Ιαπωνία-Ισπανία: Να σκοράρει ο Άλβαρο Μοράτα – Να σημειωθεί γκολ πριν από το 40′ – Σκορ 0-2 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα – Τρόπος επίτευξης 1ου γκολ με σουτ.

ΚοινοποίησηTweetSend
google news

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

(Φωτ.: EUROKINISSI / Νάσος Σιμόπουλος)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Europa League: Ήττα στην Κροατία για τον ΠΑΟΚ και υποχρέωση ανατροπής στην Τούμπα

22/08/2025 - 12:00πμ
(Φωτ.: EUROKINISSI / Αργυρώ Αναστασίου)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Europa League: Σπουδαία ανατροπή… πρόκρισης ο Παναθηναϊκός – «Κλειδώνει» το εισιτήριο στη Σαμψούντα

21/08/2025 - 11:45μμ
(Φωτ.: EUROKINISSI)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Conference League: Πήρε την ισοπαλία στις Βρυξέλλες η ΑΕΚ

21/08/2025 - 11:26μμ
(Φωτ.: ΚΟΕ)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πόλο Κ18: Στα προημητελικά η Εθνική εφήβων

21/08/2025 - 8:20μμ
(Φωτ.: EUROKINISSI / Μάρκος Χουζούρης)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τουρνουά Ακρόπολις: Άνετα η Εθνική τη Λετονία με σούπερ Αντετοκούνμπο

20/08/2025 - 10:49μμ
(Φωτ.: glomex / ΕΡΤ3)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Diamond League: Χάλκινο η Τζένγκο στη Λοζάνη

20/08/2025 - 10:19μμ
(Φωτ.: EUROKINISSI / Στέλιος Στεφάνου)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Κύπελλο Ελλάδας: Στα πέναλτι ο Ηρακλής, πέρασε και η Καλλιθέα

20/08/2025 - 8:08μμ
(Φωτ.: glomex / ΕΡΤ3)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Diamond League: Πρώτη νίκη για τον Καραλή στη Λοζάνη με νέα πτήση στα 6,02μ.

19/08/2025 - 9:19μμ
(Φωτ.: EUROKINISSI / Λάσκαρης Τσούτσας)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Κύπελλο Ελλάδας: Η Καβάλα την πρώτη έκπληξη

19/08/2025 - 8:15μμ
(Φωτ.: EUROKINISSI - MOTION TEAM / Βασίλης Βερβερίδης)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Κύπελλο Ελλάδας: Λεβαδειακός και Παναιτωλικός τα πρώτα εισιτήρια

18/08/2025 - 8:05μμ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Άνδρες με παραδοσιακή ποντιακή ζίπκα εκπροσωπούν τον ελληνικό πολιτισμό στο Διεθνές Φεστιβάλ του Ρίμινι στην Ιταλία. Η ενδυματολογική επιμέλεια είναι από το   Ραφείον Καλαμαρινού (πηγή: facebook.com/ ArgonautesKilkis)

«Οι Αργοναύτες» του Κιλκίς στο Διεθνές Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών στο Ρίμινι της Ιταλίας

23 λεπτά πριν
(Φωτ.: MOTIONTEAM / Φανή Τρυψάνη)

e-ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Πότε θα πληρωθούν συντάξεις και επιδόματα

56 λεπτά πριν
Άποψη της γειτονιάς Alzaim στην Ανατολική Ιερουσαλήμ   και του ισραηλινού οικισμού Ma'ale Adumim στη Δυτική Όχθη, το 2016. Ο οικισμός έχει αναπτυχθεί ακόμα περισσότερο (φωτ.: EPA/ATEF SAFADI)

Φρένο στον σχεδιασμό των εποικισμών του Ισραήλ ζητούν 25 ΥΠΕΞ

2 ώρες πριν
Χαρακτηριστικό στιγμιότυπο καππαδοκικού χορού από παλαιότερο Γαβούστημα (φωτ.: facebook)

Γαβούστημα 2025: Ανοίγει αυλαία απόψε το 25ο πανελλήνιο αντάμωμα των Καππαδοκών – Στο πόδι η Ανάβυσσος για τη μεγάλη γιορτή

2 ώρες πριν
Η αίθουσα της Γενικής Συνέλευσης κατά τη διάρκεια εκδήλωσης το 2016, για τον εορτασμό της πρώτης επετείου από την υιοθέτηση της Ατζέντας του 2030 και των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης (φωτ. αρχείου: UN Photo/Cia Pak)

Ο φόβος φυλάει τα έρημα

3 ώρες πριν
(Φωτ. αρχείου: facebook / Πολιτιστικός Σύλλογος Διαβατού)

Τα ροδάκινα στον Διαβατό Ημαθίας έχουν γεύση… ποντιακή και βλάχικη

3 ώρες πριν
pontosnews.gr

Ειδήσεις και άρθρα για τον Πόντο και τη Μ. Ασία, αλλά και την επικαιρότητα στην Ελλάδα, τον Κόσμο και την Ομογένεια. Πλούσια θεματολογία ποικίλης ύλης με έμφαση σε πολιτιστικά δρώμενα.

Copyright © 2025 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

  • TAYTOTHTA
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΥΠΡΟΣ
  • ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΠΙΣΤΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • PONTOS BLOG

Copyright © 2024 pontosnews.gr
Made by minoanDesign