pontosnews.gr
Παρασκευή, 4/09/2026
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
pontosnews.gr
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων

Την έναρξη της προεκλογικής περιόδου κήρυξε άτυπα από την Καλλιθέα ο πρωθυπουργός

Ο πρωθυπουργός συνομίλησε με κατοίκους και καταστηματάρχες της περιοχής και δήλωσε ότι το κλίμα ήδη μυρίζει εκλογές και ότι η ΝΔ θα είναι πρώτη και αυτοδύναμη το 2023

26/11/2022 - 2:24μμ
Επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Καλλιθέα,Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022 (Φωτ.: Eurokinissi/Βασίλης Ρεμπάπης)

Επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Καλλιθέα,Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022 (Φωτ.: Eurokinissi/Βασίλης Ρεμπάπης)

Κοινοποίηση στο FacebookΜοιράσου το στο TwitterΜοιράσου το στο Whatsapp
Στηρίξτε το Pontos News Επιλέξτε μας ως προτιμώμενη πηγή στην Αναζήτηση Google
Προσθήκη πηγής

Στους κεντρικούς δρόμους της Καλλιθέας περιηγήθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μετά την επίσκεψή του στο Αστυνομικό Τμήμα της πόλης και συνομίλησε με κατοίκους και καταστηματάρχες. Σε χαιρετισμό που απηύθυνε σε πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί επεσήμανε ότι στην Καλλιθέα είχε την πρώτη του προεκλογική παρουσία ως υποψήφιος βουλευτής, πίσω στο 2003.

Υπογράμμισε ότι σήμερα η Ελλάδα είναι πολύ πιο ισχυρή απ’ ό,τι πριν από τέσσερα χρόνια, αναφέρθηκε στις μεγάλες δυσκολίες λόγω των αλλεπάλληλων κρίσεων αλλά και στην στήριξη της κοινωνίας, η οποία κατέστη δυνατή ακριβώς «διότι σήμερα η Ελλάδα αναπτύσσεται πολύ πιο γρήγορα από τις πιο πολλές ευρωπαϊκές οικονομίες. Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να δημιουργούμε ένα πλεόνασμα, το οποίο μπορούμε να επιστρέψουμε στην κοινωνία μέσα από στοχευμένα μέτρα στήριξης».

Όπως είπε ο πρωθυπουργός, «ο προοδευτισμός και η κοινωνική ευαισθησία πρέπει να αποδεικνύονται στην πράξη και όχι στα λόγια». Με τη δέσμευση ότι η κυβέρνηση θα συνεχίσει στην πορεία που μέχρι τώρα ακολουθεί, πρόσθεσε:

«Το κλίμα ήδη μυρίζει εκλογές. Και δικαιολογημένα, θα έλεγα, καθώς μπαίνουμε πια στην τελική ευθεία για τις εκλογές του 2023, που θα φέρουν και πάλι τη Νέα Δημοκρατία πρώτη και αυτοδύναμη. Και καθώς πια οδεύουμε προς το τέλος της θητείας μας, μπορούμε με αυτοπεποίθηση να κοιτάξουμε τους πολίτες στα μάτια και να τους πούμε: ναι, σε αντίθεση με αυτά τα οποία έκαναν οι προηγούμενοι, εμείς ήμασταν συνεπείς στις δεσμεύσεις μας. Και διεκδικούμε το δικαίωμα να κυβερνήσουμε τον τόπο για ακόμη μία τετραετία για να συνεχίσουμε αυτή την πορεία την οποία έχουμε χαράξει».

Επανέλαβε το δίλημμα των εκλογών, λέγοντας: «Η πορεία την οποία έχουμε χαράξει, με μια λάθος επιλογή στην κάλπη μπορεί να αντιστραφεί και όλα όσα έχουμε χτίσει να γκρεμιστούν. Το είδαμε, εξάλλου, την προηγούμενη τετραετία. Αλλά, φίλες και φίλοι, τα διλήμματα των εκλογών πια είναι πάρα πολύ ξεκάθαρα: θα συνεχίσουμε να πηγαίνουμε μπροστά και ψηλά ή θα γυρίσουμε πίσω σε ένα παρελθόν που έχουμε ξεχάσει;».

Αντέτεινε ότι «αυτοί οι οποίοι καταφεύγουν στην πόλωση, στον λαϊκισμό, στις ακρότητες, στις θεωρίες συνωμοσίας είναι κατά κανόνα αυτοί που δεν έχουν να μιλήσουν καθόλου και να πουν τίποτα στους πολίτες για τα πραγματικά τους προβλήματα.

Αυτό δεν είναι το γήπεδο το δικό μας. Το δικό μας γήπεδο είναι το γήπεδο της επίλυσης των πραγματικών προβλημάτων της κοινωνίας και για αυτά ενδιαφέρονται οι πολίτες τελικά. Και με βάση αυτό το κριτήριο θα κρίνουν και θα κάνουν τις επιλογές τους», είπε χαρακτηριστικά.

Τον πρωθυπουργό προλόγισε ο δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος. «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν πάντα δίπλα στην πόλη μας, από εδώ ξεκίνησε και έχει πάντα τη διάθεση να συνεισφέρει στα μεγάλα, να ασχολείται ακόμα και με τα μικρότερα», σημείωσε ο κ. Κάρναβος.

«Να πούμε πως είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και περήφανοι που επί διακυβέρνησής σας ανακοινώθηκε η έλευση του Μετρό στην Καλλιθέα, είναι ένα έργο που σας ζητήσαμε και το δρομολογήσατε», πρόσθεσε.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΚοινοποίησηTweetSend
google news

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

O Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Αντόνιο Κόστα κάνουν δηλώσεις στον Τύπο μετά τη συνάντηση τους στο Μέγαρο Μαξίμου. Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2026 (φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Ορέστης Παναγιώτου)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης προς Τουρκία: Η Ελλάδα δεν δέχεται υποδείξεις για την άμυνά της

3/09/2026 - 9:21μμ
(Φωτ.: EPA)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ελληνικό διάβημα στην Άγκυρα για τα θαλάσσια πάρκα και τις τουρκικές αιτιάσεις

3/09/2026 - 5:17μμ
Ο πρόεδρος της Ελληνικής 
Αριστερής Συμπαράταξης Αλέξης Τσίπρας στην παρουσίαση του οικονομικού προγράμματος του κόμματος σε ειδική εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη (φωτ.: Βασίλης Βερβερίδης/ MOTION TEAM)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αλέξης Τσίπρας: Παρουσίασε το οικονομικό πρόγραμμα της ΕΛΑΣ στη Θεσσαλονίκη

3/09/2026 - 12:20πμ
Εικόνα από την εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ στη Θεσσαλονίκη με θέμα «Η Θεσσαλονίκη κινείται», όπου ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρίστος Δήμας μίλησε για τα έργα του Μετρό και τον Flyοver (φωτ.: Νάσος Σιμόπουλος/Eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μετρό Θεσσαλονίκης: Στο τραπέζι η 24ωρη λειτουργία τα σαββατοκύριακα

2/09/2026 - 10:44μμ
Ρένα Δούρου και Έλενα Ακρίτα στα βουλευτικά έδρανα. Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2026   (φωτ.: EUROKINISSI / Γιώργος Κονταρίνης)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βουλή: Δεν εξελέγη αντιπρόεδρος η Έλενα Ακρίτα

2/09/2026 - 3:36μμ
Η σημαίες της Ελλάδας και της Τουρκίας κατά τη διάρκεια σύσκεψης σε υπουργικό επίπεδο (φωτ.: EUROKINISSI / Γιάννης Παναγόπουλος)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνεχίζει τις προκλήσεις η Άγκυρα: Διακοίνωση με απειλές για το Αιγαίο

2/09/2026 - 3:12μμ
Συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Ζοζέφ Αούν, στο Μέγαρο Μαξίμου.  Δευτέρα 31 Αυγούστου 2026   (φωτ.: EUROKINISSI / Γιώργος Κονταρίνης)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ελλάδα-Λίβανος: Στρατηγική σχέση με φόντο το Ισραήλ – Το μήνυμα προς τη Χεζμπολάχ

31/08/2026 - 3:16μμ
(Φωτ.: EUROKINISSI / Σωτήρης Δημητρόπουλος)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΥΠΕΞ προς Άγκυρα: Η κυριαρχία στο Αιγαίο δεν επιδέχεται σχολιασμό

29/08/2026 - 6:19μμ
(Φωτ. αρχείου: Twitter / T.C. Millî Savunma Bakanlığı)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρέμβαση Γιάννη Μανιάτη στην Κομισιόν για τις τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο

29/08/2026 - 11:54πμ
Εναέρια λήψη των εγκαταστάσεων της ΔΕΘ ενόψει της 90ής Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, Πέμπτη 13 Αυγούστου 2026 (φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Γιάννης Παπανίκος)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επτά «ναι» στη Θεσσαλονίκη, αλλά κενό 2,5 δισ. στους δήμους – Η ατζέντα πριν από τη ΔΕΘ

27/08/2026 - 10:28μμ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ναυτεμπορική TV

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Εικόνα από την έρημο Τανζρούφτ, έναν από τους πιο αφιλόξενους τόπους του πλανήτη (πηγή: creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/)

Αλγερία: Στρατώνας στην έρημο Τανζρούφτ μετατρέπεται σε φυλακή για βαρόνους ναρκωτικών

27 λεπτά πριν
(Φωτ.: Σύλλογος Ποντίων Μακροχωρίου/Facebook)

Μακροχώρι: Δύο βραδιές με ποντιακή λύρα, χορό και παράδοση στο πανηγύρι του Τιμίου Προδρόμου

51 λεπτά πριν
(Φωτ.: EUROKINISSI / Δημήτρης Μπίρνταχας)

Κύπελλο Ελλάδας: Πρώτο τρίποντο με Ταμπόρδα ο Παναθηναϊκός

1 ώρα πριν
(Φωτ.: pixabay.com/Alexa_Fotos)

Συντάξεις: Ποιοι μπορούν να φύγουν πριν από τα 62 – Τι αλλάζει με το επίδομα των 300 ευρώ

1 ώρα πριν
Το μπαλκόνι του διαμερίσματος στην οδό Θάσου στην Κυψέλη. Δευτέρα 31 Αυγούστου 2026 (φωτ.: EUROKINISSI / Γιάννης Παναγόπουλος)

Κυψέλη: Το DNA κατέρριψε τον ισχυρισμό για το «λάθος μωρό» – Τι έδειξε για τα τέσσερα παιδιά

2 ώρες πριν

Εύξεινος Λέσχη Θεσσαλονίκης & Σοφία Αμπερίδου ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα βιωματικό ταξίδι στην καρδιά του ποντιακού πολιτισμού

2 ώρες πριν
pontosnews.gr

Ειδήσεις και άρθρα για τον Πόντο και τη Μ. Ασία, αλλά και την επικαιρότητα στην Ελλάδα, τον Κόσμο και την Ομογένεια. Πλούσια θεματολογία ποικίλης ύλης με έμφαση σε πολιτιστικά δρώμενα.

Copyright © 2025 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

  • TAYTOTHTA
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • VIDEOS
  • ΚΥΠΡΟΣ
  • ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΠΙΣΤΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • PONTOS BLOG

Copyright © 2024 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

Ναυτεμπορική TV
Ναυτεμπορική TV