pontosnews.gr
Σάββατο, 6/12/2025
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
pontosnews.gr
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων

Κυριάκος Μητσοτάκης: Γιατί τρίτο lockdown, πότε θα βγούμε από την κρίση, τι θα γίνει με την Τουρκία, όλα όσα έγιναν στην Ικαρία (video)

Επίθεση από την αντιπολίτευση για τις εξηγήσεις που έδωσε για το «κορονοπάρτι» και τις αυτοαναιρούμενες δηλώσεις υπουργών

10/02/2021 - 11:48μμ
Ο πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στον ΣΚΑΪ και στον δημοσιογράφο Αλέξη Παπαχελά (φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Γρ. Τύπου Πρωθυπουργού/ Δημήτρης Παπαμήτσος)

Ο πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στον ΣΚΑΪ και στον δημοσιογράφο Αλέξη Παπαχελά (φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Γρ. Τύπου Πρωθυπουργού/ Δημήτρης Παπαμήτσος)

Κοινοποίηση στο FacebookΜοιράσου το στο TwitterΜοιράσου το στο Whatsapp

Αισιόδοξος για το μέλλον της ανθρωπότητας έναντι του νέου κορονοϊού εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός στη συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης που παραχώρησε στον δημοσιογράφο Αλέξη Παπαχελά, ενώ εξήγησε τους λόγους του νέου σκληρού lockdown στην Αττική, της επιστροφής των παιδιών στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση αλλά και για τα λάθη στις αυτοαναιρέσεις των υπουργών.

Σχολιάζοντας όσα είπε νωρίτερα ο Ερντογάν, έστειλε μήνυμα στον Τούρκο πρόεδρο ότι η Ελλάδα δεν δέχεται απειλές και δεν εκβιάζεται από κανέναν.

«Τους τρελούς Τούρκους τους ανέφερε και χθες. Μιλώντας για τον πρόεδρο Μακρόν. Τα έχουμε ξαναδεί αυτά. Η τρέλα δεν μας οδηγεί πουθενά. Η Ελλάδα δεν δέχεται απειλές, δεν απειλείται, δεν εκβιάζεται από κανέναν. Θεωρώ ότι ήταν μία ρητορική έξαρση της στιγμής, εξάλλου τα έχω ξανακούσει αυτά, τα “Δεν θα μιλήσουμε” και μετά, “Θα μιλήσουμε» και μετά “Μπορεί να μιλήσουμε” και κάποια στιγμή θα μιλήσουμε, δεν έχω καμία αμφιβολία γι’ αυτό. Αλλά αμφιβάλλω ότι αυτή τη στιγμή οι συνθήκες είναι ακόμα ώριμες για μια τέτοια συνάντηση», είπε ο πρωθυπουργός.

Παράλληλα επιβεβαίωσε ότι Ελλάδα και Τουρκία είχαν στιγμές μεγάλης έντασης αλλά δεν δέχθηκε ότι έφτασαν κοντά στην πολεμική σύγκρουση.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αφού διευκρίνισε πως δεν υπάρχει «μαγική λύση» στο πρόβλημα της πανδημίας, επανέλαβε αυτό που έχουν πει πολλοί ειδικοί ότι δηλαδή «θα ανοίγουμε και θα κλείνουμε το επόμενο διάστημα εάν χρειαστεί». Αναφερόμενος στη χρήση μάσκας, εκτίμησε ότι μετά από όλα αυτά που ζούμε, στο μέλλον «δεν νομίζω ότι θα μπορούσαμε να ξαναμπούμε σε νοσοκομείο χωρίς μάσκας».

Σε ερώτηση του Αλέξη Παπαχελά για το αλαλούμ με δηλώσεις υπουργών, διεμήνυσε πως «οι υπουργοί είναι υποχρεωμένοι να ακολουθούν την κεντρική γραμμή της κυβέρνησης» και πως «η ευθύνη είναι συλλογή». Μάλιστα άφησε να εννοηθεί ότι θα υπάρχει περιορισμός των εμφανίσεων των κυβερνητικών στελεχών στην τηλεόραση αφού «καλό είναι να βγαίνουμε στην τηλεόραση όποτε έχουμε κάτι να πούμε».

Προς το Πάσχα βλέπει να έχει αλλάξει κάπως η καθημερινότητά μας, καθώς ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού θα έχει εμβολιαστεί, γεγονός που το σύνδεσε με την αύξηση του τουρισμού συγκριτικά με πέρυσι. Μιλώντας για το σάλο που προκάλεσε η παρουσία του σε τραπέζι με δεκάδες ανθρώπους, στο σπίτι του βουλευτή Χριστόδουλου Στεφανάδη στην Ικαρία, παραδέχθηκε πως επρόκειτο για λάθος και πως δεν θα επαναληφθεί. Όπως εξήγησε η εικόνα αυτή, πλήγωσε τους πολίτες και αδίκησε τις προθέσεις του.

ΚοινοποίησηTweetSend
google news

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στην παρουσίαση του βιβλίου του με τίτλο «ΙΘΑΚΗ», στο θέατρο «Παλλάς» στην Αθήνα (φωτ.: Γιώργος Κονταρίνης/ EUROKINISSI)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αλέξης Τσίπρας: Η πατρίδα μας χρειάζεται άμεσα ένα σοκ εντιμότητας, δικαιοσύνης και δημοκρατίας

3/12/2025 - 10:40μμ
(Φωτ. αρχείου: Ελληνική Αστυνομία)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βουλή: Εγκρίθηκαν οι αυστηρότερες διατάξεις για οπλοκατοχή και οπλοχρησία

2/12/2025 - 11:54μμ
Στιγμιότυπο από τις εργασίες της Εξεταστικής Επιτροπής για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, 2 Δεκεμβρίου 2025 (φωτ.: EUROKINISSI / Γιάννης Παναγόπουλος)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εξεταστική: Στη Δικαιοσύνη οι «υπερτυχεροί» του ΟΠΕΚΕΠΕ

2/12/2025 - 7:55μμ
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης (φωτ.: EUROKINISSI/Τατιάνα Μπόλαρη)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας και ενίσχυση των αγροτών στο κυριακάτικο μήνυμα Μητσοτάκη

30/11/2025 - 1:13μμ
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μέσα από τη φωτογραφική μηχανή, κατά τη διάρκεια υπουργικού συμβουλίου (φωτ.: EUROKINISSI / Γιώργος Κονταρίνης)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Αύριο η πρόσθετη ενίσχυση των 250 ευρώ στους χαμηλοσυνταξιούχους

23/11/2025 - 10:58πμ
Ο Αλέξης Τσίπρας εκφωνεί επικήδειο για τον Αλέκο Φλαμπουράρη (φωτ.: EUROKINISSI / Τατιάνα Μπόλαρη)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Αλέκο, είμαστε όλοι εδώ» – Η υπόσχεση Τσίπρα στην πολιτική κηδεία του Φλαμπουράρη

20/11/2025 - 5:08μμ
Τα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ (φωτ.: EUROKINISSI / Τατιάνα Μπόλαρη)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πικρός «Φραπές» στην Εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ – Άφαντος ο Ξυλούρης, έστειλε υπόμνημα

20/11/2025 - 12:46μμ
(Φωτ.: EUROKINISSI / Γιώργος Κονταρίνης)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Financial Times: Ο Κυριάκος Πιερρακάκης από τους βασικούς διεκδικητές της ηγεσίας του Eurogroup

19/11/2025 - 5:40μμ
Ο μέχρι σήμερα βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας Διαμαντής Καραναστάσης (φωτ.: Γιάννης Παναγόπουλος/EUROKINISSI)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πλεύση Ελευθερίας: Παραιτήθηκε ο βουλευτής Α’ Αθηνών Διαμαντής Καραναστάσης

19/11/2025 - 12:54μμ
(Φωτ.: EUROKINISSI / Τατιάνα Μπόλαρη)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στον απόηχο της επίσκεψης Ζελένσκι: Το ενεργειακό deal, τα μηνύματα, τα «ευχαριστώ» και το παρασκήνιο

16/11/2025 - 11:45μμ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

(Φωτ.: EUROKINISSI / Αργυρώ Αναστασίου)

Euroleague: Η Βαλένθια έριξε τον Παναθηναϊκό από την κορυφή

3 ώρες πριν
Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ (κέντρο) με το προσωπικό του γενικού προξενείου των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη (φωτ.: facebook/Kimberly Guilfoyle)

Κ. Γκιλφόιλ από τη Θεσσαλονίκη: Η Βόρεια Ελλάδα είναι η κινητήρια δύναμη της οικονομικής ανάπτυξης – Τι είπε για το προξενείο

3 ώρες πριν
Ο Νίκος Χριστοδουλίδης (φωτ.: Γραφείο Τύπου Προεδρίας Κυπριακής Δημοκρατίας)

Κύπρος: Ανασχηματισμό έκανε ο Νίκος Χριστοδουλίδης – Αλλαγές σε πέντε υπουργεία

4 ώρες πριν
Διάλειμμα για τα κάλαντα από τους μικρούς ομογενείς (φωτ.: facebook/Syndesmos Connecting People and Their Stories/Βασίλης Βασίλας)

Ομογένεια: Το Σίδνεϊ μοσχοβόλησε μελομακάρονα και κουραμπιέδες

4 ώρες πριν
(Φωτ.: facebook/Σύλλογος Ελλήνων Ποντίων Griesheim Και Περιχωρων)

Ο «Ελλήσποντος» του Griesheim θα γλεντήσει ποντιακά και λαϊκά

5 ώρες πριν
(Φωτ.: EUROKINISSI / Στέλιος Στεφάνου)

EuroCup: Νέα ήττα για τον Πανιώνιο στην Τουρκία

5 ώρες πριν
pontosnews.gr

Ειδήσεις και άρθρα για τον Πόντο και τη Μ. Ασία, αλλά και την επικαιρότητα στην Ελλάδα, τον Κόσμο και την Ομογένεια. Πλούσια θεματολογία ποικίλης ύλης με έμφαση σε πολιτιστικά δρώμενα.

Copyright © 2025 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

  • TAYTOTHTA
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • VIDEOS
  • ΚΥΠΡΟΣ
  • ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΠΙΣΤΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • PONTOS BLOG

Copyright © 2024 pontosnews.gr
Made by minoanDesign