«Κανείς δεν ξεχνά, τίποτα δεν ξεχνιέται. Ελάχιστο χρέος μας απέναντι σε όλα τα αθώα θύματα, να διατηρήσουμε ζωντανή την ιστορική και πολιτιστική τους κληρονομιά», δήλωσε ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης με αφορμή την ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων, ενώ με πρωτοβουλία του αναρτήθηκε και σχετικό πανό στο κτήριο της περιφέρειας, στη λεωφόρο Συγγρού.
Όπως εξήγησε, η συγκεκριμένη πρωτοβουλία «είναι η ελάχιστη ένδειξη τιμής στους Πόντιους μας. Καταθέτουμε το σεβασμό μας στη μνήμη των χιλιάδων θυμάτων και δίνουμε μια υπόσχεση να συμβάλλουμε με κάθε τρόπο στη διατήρηση της ιστορικής μας συνείδησης».
- Διαβάστε περισσότερα για τη Γενοκτονία των Ποντίων και συγκλονιστικές Μαρτυρίες στις σχετικές ενότητες του pontos-news.gr.
















