pontosnews.gr
Κυριακή, 27/07/2025
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
pontosnews.gr
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων

Τζανακόπουλος: Οι νεκροί ούτε κρύβονται ούτε εικάζονται

30/07/2018 - 6:45μμ
Τζανακόπουλος: Όποιος νιώθει δυσφορία, να φύγει
Κοινοποίηση στο FacebookΜοιράσου το στο TwitterΜοιράσου το στο Whatsapp

Ο Αλέξης Τσίπρας έδωσε εντολή οι διαδικασίες για την αποκατάσταση της περιοχής αλλά και για την ενίσχυση όσων επλήγησαν να ολοκληρωθούν ταχύτατα και να είναι απλές χωρίς γραφειοκρατικές επιβαρύνσεις, επεσήμανε κατά την σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Η ενημέρωση ξεκίνησε από την αναφορά στη σημερινή επίσκεψη του πρωθυπουργού στις πληγείσες περιοχές στο Μάτι. Ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος έκανε αναφορά στις κυβερνητικές δράσεις που είτε είναι σε εξέλιξη είτε θα υλοποιηθούν και υπογράμμισε πως «αυτή μπορεί να είναι και η μοναδική έμπρακτη συγγνώμη της Πολιτείας για τις διαχρονικές ευθύνες της».

Όταν ο Δ. Τζανακόπουλος κλήθηκε να απαντήσει αν η κυβέρνηση ήξερε –όπως γράφτηκε και ειπώθηκε από την αντιπολίτευση– για τους νεκρούς, στην πρώτη ενημέρωση που είχε γίνει από τον Αλ. Τσίπρα, τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης, είπε ότι «οι νεκροί ούτε κρύβονται, ούτε εικάζονται».

Σημείωσε ότι ο πρωθυπουργός επέστρεψε εκτάκτως από τη Βοσνία και βρέθηκε στις 23:30 στο κέντρο επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής. Την ώρα εκείνη δεν υπήρχαν επιβεβαιωμένοι νεκροί, τόνισε ο υπουργός Επικρατείας και ανέφερε ότι μόλις η κυβέρνηση διασταύρωσε τις πληροφορίες για νεκρούς, ο ίδιος, περίπου 2,5 ώρες μετά τα μεσάνυχτα, ενημέρωσε τους δημοσιογράφους και τους πολίτες. «Νομίζω ότι υπάρχει πολιτική σκοπιμότητα σε όσους λένε πως η κυβέρνηση επιχείρησε να κρύψει τους νεκρούς. Πρόκειται για επικοινωνιακή τυμβωρυχία», δήλωσε.

Δείτε ΕΔΩ τα κύρια σημεία της επίσημης ενημέρωσης από τον υπουργό Επικρατείας και κυβερνητικό εκπρόσωπο Δ. Τζανακόπουλο.

ΚοινοποίησηTweetSend
google news

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου στο Μέγαρο Μαξίμου, Παρασκευή 25 Ιουλίου 2025 (φωτ.: EUROKINISSI / Τατιάνα Μπόλαρη)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι 25 μεταρρυθμίσεις της κυβέρνησης: Μέτρα στήριξης, αλλαγές στις Πολεοδομίες, μείωση γραφειοκρατίας για τις επιχειρήσεις

25/07/2025 - 4:58μμ
Η γλώσσα του σώματος τα... λέει όλα. 
Δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο για την 51η επέτειο της αποκατάστασης της Δημοκρατία (φωτ.: EUROKINISSI / Τατιάνα Μπόλαρη)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η δεξίωση στο Προεδρικό ήταν… παγερή, παρά τις συνθήκες καύσωνα

24/07/2025 - 9:52μμ
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δίνει συνέντευξη στη Σία Κοσιώνη για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ (φωτ.: Γραφείο Τύπου Πρωθυπουργού / Δημήτρης Παπαμήτσος)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Μητσοτάκης απαντά στην Τουρκία και στους επικριτές της εξωτερικής πολιτικής – «Η Ελλάδα δεν συζητά ζητήματα κυριαρχίας»

23/07/2025 - 10:50μμ
Ο βουλευτής Νικόλαος Παπαδόπουλος ψηφίζει στη συζήτηση και λήψη απόφασης, σύμφωνα με το άρθρο  62 του Συντάγματος και τα άρθρα 43Α και 83 του Κανονισμού της Βουλής, για τη δική του αίτηση άρσης ασυλίας αλλά και για εκείνη του βουλευτή Λευτέρη Αυγενάκη (φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ/Αλέξανδρος Βλάχος)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άρση ασυλίας για Λευτέρη Αυγενάκη και Νίκο Παπαδόπουλο

23/07/2025 - 6:41μμ
Βουλευτές που έχουν ορισθεί από το προεδρείο ετοιμάζονται για την καταμέτρηση των ψήφων στην Ολομέλεια της Βουλής, μετά τη συζήτηση επί του διανεμηθέντος πορίσματος της «Ειδικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής προς διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, σχετικά με το «τραγικό δυστύχημα, που έλαβε χώρα στις 28/02/2023 στην περιοχή Ευαγγελισμός Τεμπών Λάρισας» για την ενδεχόμενη τέλεση από τον Καραμανλή Κωνσταντίνο του Αχιλλέως, πρώην υπουργό Υποδομών και Μεταφορών του αδικήματος «της παράβασης καθήκοντος (φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ/Γιάννης Κολεσίδης)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κώστας Καραμανλής: Παραπέμπεται στο Δικαστικό Συμβούλιο για την υπόθεση των Τεμπών

22/07/2025 - 9:02μμ
Παραλία όπως διακρίνεται μέσα από τη θάλασσα στην Αλόνησσο (φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Ευάγγελος Μπουγιώτης)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θαλάσσια πάρκα με άρωμα εξωτερικής πολιτικής – Γιατί τώρα, τι μήνυμα στέλνει η Αθήνα

22/07/2025 - 11:00πμ
Το κτήριο του υπουργείου Εξωτερικών (φωτ. αρχείου: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Ορέστης Παναγιώτου)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εθνικά Θαλάσσια Πάρκα σε Ιόνιο και Αιγαίο: «Η ελληνική κυριαρχία δεν είναι αντικείμενο διαπραγμάτευσης» απαντά το ΥΠΕΞ στην Τουρκία

21/07/2025 - 5:32μμ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τη δημιουργία δύο θαλάσσιων πάρκων σε Ιόνιο και νότιο Αιγαίο ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

21/07/2025 - 11:27πμ
Ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης (φωτ.: EPA/ Olivier Hoslet)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γιώργος Γεραπετρίτης: Πρώτη εθνική προτεραιότητα για την ελληνική κυβέρνηση το Κυπριακό

19/07/2025 - 11:05μμ
(Φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Ορέστης Παναγιώτου)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βουλή: Ολοκληρώθηκε η προκαταρκτική για τον Κώστα Αχ. Καραμανλή – Εγκρίθηκε το πόρισμα της ΝΔ

17/07/2025 - 11:44πμ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ταξί στο κέντρο της Αθήνας (φωτ. αρχείου: EUROKINISSI/Τατιάνα Μπόλαρη)

Αθήνα: Ταξί χωρίς άδεια χρέωσε 310 ευρώ για τη διαδρομή Αεροδρόμιο-Σύνταγμα

28 λεπτά πριν
(Φωτ.: EUROKINISSI / Μικαέλα Τσορμπατζίδου)

Βαλκανικό πρωτάθλημα στίβου: Χρυσό μετάλλιο ο Τεντόγλου και η Τζένγκο

58 λεπτά πριν
(Φωτ.: EUROKINISSI / Αντώνης Νικολόπουλος)

Βαλκανικό πρωτάθλημα στίβου: Στο ψηλότερο σκαλί Σπανουδάκη και Αναστασάκης

1 ώρα πριν
Πυροσβεστικό ελικόπτερο επιχειρεί στιγμές πριν από τη δύση του ηλίου στη Δροσοπηγή (φωτ.: EUROKINISSI/Τατιάνα Μπόλαρη)

Ολονύχτια μάχη για τις επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις σε Κρήτη, Εύβοια, Αττική, Κύθηρα, Μεσσηνία

2 ώρες πριν
(Φωτ.: EUROKINISSI / Μικαέλα Τσορμπατζίδου)

Βαλκανικό πρωτάθλημα στίβου: Στο βάθρο Δεσπολλάρη και Κορένεβα

2 ώρες πριν
Συνεργείο του δήμου Καλαμαριάς περισυλλέγει τη νεκρή χελώνα από την παραλία (φωτ.: facebook/Αράπογλου Χρύσα - Καλαμαριά Μητέρα Πόλη)

Νεκρή θαλάσσια χελώνα στην Καλαμαριά – Η δεύτερη μέσα σε δυο μήνες

3 ώρες πριν

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

pontosnews.gr

Ειδήσεις και άρθρα για τον Πόντο και τη Μ. Ασία, αλλά και την επικαιρότητα στην Ελλάδα, τον Κόσμο και την Ομογένεια. Πλούσια θεματολογία ποικίλης ύλης με έμφαση σε πολιτιστικά δρώμενα.

Copyright © 2025 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

  • TAYTOTHTA
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΥΠΡΟΣ
  • ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΠΙΣΤΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • PONTOS BLOG

Copyright © 2024 pontosnews.gr
Made by minoanDesign