Εθελοντική αιμοδοσία στη μνήμη των θυμάτων της Γενοκτονίας των Ποντίων πραγματοποίησε χθες ο Σύλλογος Ποντίων Φοιτητών και Σπουδαστών Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της πανελλαδικής αιμοδοσίας που διοργανώνει η Συντονιστική Επιτροπή Νεολαίας της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος, με τίτλο «Δίνω αίμα για το αίμα που χάθηκε».
Άνθρωποι όλων των ηλικιών, φοιτητές και μη, έδωσαν το παρών στη συμβολική αιμοδοσία.
Συγκινητική ήταν η προσέλευση του κόσμου που παρουσιάστηκε στο Κέντρο Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ προκειμένου να δώσει αίμα στη μνήμη των γενοκτονημένων Ελλήνων του Πόντου και παράλληλα να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο ένα δώρο ζωής.
Σήμερα το βράδυ τα μέλη του Συλλόγου Ποντίων Φοιτητών και Σπουδαστών Θεσσαλονίκης θα βρίσκονται στο ενημερωτικό περίπτερο της Συντονιστικής Επιτροπής Νεολαίας της ΠΟΕ στην πλατεία Αριστοτέλους Θεσσαλονίκης, και στην ολονυχτία που θα πραγματοποιηθεί στη μνήμη των θυμάτων.
- Διαβάστε για τη Γενοκτονία των Ποντίων και συγκλονιστικές Μαρτυρίες στις σχετικές ενότητες του pontos-news.gr.
















