Η επέτειος της Μάχης του Στεβενίκου γιορτάστηκε πανηγυρικά την Κυριακή 5 Νοεμβρίου στο χωριό Αγία Τριάδα Λιβαδειάς. Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν με τη φροντίδα του Μορφωτικού και Εκπολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Τριάδας «Οι Εννέα Μούσες», παρουσία Ποντίων από το Σύλλογο Ποντίων Βοιωτίας «Ο Ευκλείδης».
Κεντρικός ομιλητής ήταν ο πρόεδρος του Συλλόγου και μέλος του ΔΣ του ΣΠΟΣ Νοτίου Ελλάδος και Νήσων Τριαντάφυλλος Υφαντίδης.
Μετά τη λειτουργία ο Τρ. Υφαντίδης αναφέρθηκε στη ζωή και τη δράση του Δημήτριου Υψηλάντη και τον σημαντικό ρόλο που έπαιξε στην κρίσιμη μάχη, όπως και γενικότερα σε όλη τη Στερεά Ελλάδα. Ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση για τους πεσόντες, κατάθεση στεφάνων και παραδοσιακοί χοροί από τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου Αγίας Τριάδας.
- Φωτογραφίες: Χρήστος Χάνιος.
















