pontosnews.gr
Κυριακή, 12/04/2026
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
pontosnews.gr
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων

Καιρός: συνεχίζεται ο καύσωνας, δροσίζει από την Κυριακή

16/08/2014 - 10:05πμ
Καιρός: συνεχίζεται ο καύσωνας, δροσίζει από την Κυριακή
Κοινοποίηση στο FacebookΜοιράσου το στο TwitterΜοιράσου το στο Whatsapp

Αναλυτική πρόγνωση για το σαββατοκύριακο. 

Μόνο τα δυτικά και βόρεια της χώρας θα πάρουν σήμερα μια ανάσα δροσιάς αφού η μέγιστη θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 36 με 37 βαθμούς. Στις υπόλοιπες περιοχές ο υδράργυρος θα διατηρηθεί σε υψηλά επίπεδα φτάνοντας, κατά τόπους, ακόμα και τους 40 βαθμούς. Την Κυριακή αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας αλλά και ενίσχυση των ανέμων. 

Αναλυτικά η πρόγνωση:

Στην Αττική ο καιρός προβλέπεται αίθριος. Άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 και στο Σαρωνικό δυτικοί βορειοδυτικοί 5 και πρόσκαιρα πιθανώς 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 24 έως 38 και πιθανόν κατά τόπους 39 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη, 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι ασθενείς, τις πρωινές και βραδινές ώρες από βόρειες διευθύνσεις 4 μποφόρ με τάση ενίσχυσης από τη νύχτα. Η θερμοκρασία από 23 έως 36 βαθμούς Κελσίου. 

Σε Μακεδονία και Θράκη τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανό να σημειωθούν πρόσκαιροι όμβροι στα ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 και από το βράδυ από βόρειες διευθύνσεις 4 μποφόρ ενισχυόμενοι από τη νύχτα. Η θερμοκρασία από 21 έως 36 και κατά τόπους 37 βαθμούς. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη. 

Στα νησιά του Ιονίου, στην Ήπειρο, στη δυτική Στερεά και στην Πελοπόννησο προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και βαθμιαία στο νότιο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 23 έως 36 και κατά τόπους 37 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο αίθριος καιρός με ανέμους δυτικούς βορειοδυτικούς 3 με 5 και στα νότια 6 και πιθανώς τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 22 έως 39 και πιθανόν κατά τόπους 40 βαθμούς Κελσίου. 

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες προβλέπεται αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 24 έως 35 βαθμούς Κελσίου. Στην Κρήτη η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς υψηλότερη. 

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίο και στα Δωδεκάνησα αίθριος καιρός με ανέμους δυτικούς βορειοδυτικούς 4 με 5 και στα νότια τοπικά μέχρι 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 24 έως 37 και πιθανόν κατά τόπους 38 βαθμούς Κελσίου. 

Την Κυριακή στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρους όμβρους ή καταιγίδες κυρίως στα βόρεια. Τα φαινόμενα κατά τόπους πιθανόν να είναι έντονα αλλά μικρής διάρκειας. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος καιρός και από το απόγευμα τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6, και στα πελάγη τοπικά 7 και πιθανώς πρόσκαιρα 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε πτώση.

Πηγή: Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία 

ΚοινοποίησηTweetSend
google news

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ (φωτ. αρχείου: EUROKINISSI /Βασίλης Παπαδόπουλος)
ΕΛΛΑΔΑ

Κορινθία: Σοβαροί τραυματισμοί από «σαΐτα» – Ακρωτηριασμός και βαρύ τραύμα στο μάτι

12/04/2026 - 5:30μμ
(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI / Κώστας Τζούμας)
ΕΛΛΑΔΑ

Νέα Ευκαρπία: Εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία του 64χρονου – Συνελήφθη 42χρονος

12/04/2026 - 1:32μμ
(Φωτ. αρχείου:  EUROKINISSI / Ραφαήλ Γεωργιάδης)
ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη στη Χαριλάου ένας ακόμα Τούρκος με Ερυθρά Αγγελία της Interpol

12/04/2026 - 12:37μμ
(Φωτ.: Σ. Μπαλάσκας/ΑΠΕ-ΜΠΕ)
ΕΛΛΑΔΑ

Χίος: Όταν ο κάμπος «κοκκινίζει» από τους μαγικούς λαλάδες της Λαμπρής

12/04/2026 - 10:49πμ
Ανθισμένη πασχαλιά (φωτ.: EUROKINISSI / Βασίλης Παπαδόπουλος)
ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός: Πώς θα κυλήσει η Κυριακή του Πάσχα – Πού θα σημειωθούν βροχές

12/04/2026 - 8:08πμ
ΕΛΛΑΔΑ

Ανάσταση με το φως που ενώνει ζωντανούς και νεκρούς – Οι ευχές του PontosNews

12/04/2026 - 12:01πμ
Η τετραμελής οικογένεια επέβαινε στο κόκκινο αυτοκίνητο (φωτ.: proininews.gr)
ΕΛΛΑΔΑ

Καβάλα: Νεκρή 3χρονη σε τροχαίο – Στο μπροστινό κάθισμα, στην αγκαλιά της μητέρας του

11/04/2026 - 9:15μμ
Διαμαρτυρία κτηνοτρόφων της Λέσβου έξω από τη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, Παρασκευή 27 Μαρτίου 2026 (φωτ.: EUROKINISSI / Παναγιώτης Μπαλάσκας)
ΕΛΛΑΔΑ

Λέσβος: Σε απόγνωση οι κτηνοτρόφοι – Νέο συλλαλητήριο

11/04/2026 - 5:25μμ
(Φωτ. αρχείου: Χριστίνα Κωνσταντάκη)
ΕΛΛΑΔΑ

Ευκαρπία Θεσσαλονίκης: Άντρας βρέθηκε νεκρός σε ρέμα

11/04/2026 - 4:10μμ
(Φωτ.: EUROKINISSI / Τατιάνα Μπόλαρη)
ΕΛΛΑΔΑ

Συννεφιασμένο το Μεγάλο Σάββατο – Τοπικές βροχές αναμένονται σε πολλές περιοχές

11/04/2026 - 8:08πμ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ (φωτ. αρχείου: EUROKINISSI /Βασίλης Παπαδόπουλος)

Κορινθία: Σοβαροί τραυματισμοί από «σαΐτα» – Ακρωτηριασμός και βαρύ τραύμα στο μάτι

21 λεπτά πριν
Η εικόνα της Παναγίας Σουμελά στο μοναστήρι στο Βέρμιο (φωτ.: Φίλιππος Φασούλας)

Καβάλα: Στο «πόδι» για την υποδοχή της Παναγίας Σουμελά – Πότε φτάνει και πώς θα γίνει η πομπή

46 λεπτά πριν
Ο Ντόναλντ Τραμπ μιλά σε δημοσιογράφους πριν αναχωρήσει από τον Λευκό Οίκο με προορισμό το Μαϊάμι, 11 Απριλίου 2026 (φωτ.: EPA / Bonnie Cash / POOL)

ΗΠΑ-Ιράν: Αδιέξοδο μετά από 21 ώρες συνομιλιών – Ο Τραμπ επαναφέρει την απειλή ναυτικού αποκλεισμού

1 ώρα πριν
(Φωτ.: x.com / Προεδρία της Τουρκικής Δημοκρατίας)

Απειλές Ερντογάν: «Όπως μπήκαμε στη Λιβύη και το Καραμπάχ, μπορούμε να μπούμε στο Ισραήλ – Δεν υπάρχει λόγος να μην το κάνουμε»

2 ώρες πριν
(Φωτ.: pixabay.com/AI Generated)

Κερδισμένοι και χαμένοι

2 ώρες πριν
Φωτογραφία εορτασμού του Πάσχα στο μικρασιατικό μέτωπο, Γ΄ Μοίρα Αεροπλάνων. Από το αρχείο του Κωνσταντίνου Ποιμενίδη (πηγή: ΕΛΙΑ-ΜΙΕΤ / Θεσσαλονίκη)

Μια φωτογραφία, μια ιστορία: Προύσα, Πάσχα του 1921 και η Γ’ Μοίρα Αεροπλάνων

3 ώρες πριν
pontosnews.gr

Ειδήσεις και άρθρα για τον Πόντο και τη Μ. Ασία, αλλά και την επικαιρότητα στην Ελλάδα, τον Κόσμο και την Ομογένεια. Πλούσια θεματολογία ποικίλης ύλης με έμφαση σε πολιτιστικά δρώμενα.

Copyright © 2025 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

  • TAYTOTHTA
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • VIDEOS
  • ΚΥΠΡΟΣ
  • ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΠΙΣΤΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • PONTOS BLOG

Copyright © 2024 pontosnews.gr
Made by minoanDesign