Τον απολογισμό της δράσης του για τη χρονιά που πέρασε παρουσίασε ο Σύνδεσμος Ποντιακών Σωματείων Νομού Θεσσαλονίκης της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος, στη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε χθες.
Τη συνέλευση φιλοξένησε ο Σύλλογος Ποντίων Σταυρούπολης «Ακρίτες του Πόντου», στα γραφεία του.
Τη διοίκηση της ΠΟΕ εκπροσώπησαν ο αντιπρόεδρος Νίκος Κοέντας και το μέλος Γιώργος Αλεξανδρίδης. Παρόντες ήταν επίσης εκπρόσωποι των πρωτοβάθμιων σωματείων, μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής Νεολαίας του ΣΠΟΣ Θεσσαλονίκης και χοροδιδάσκαλοι.
Οι εργασίες άρχισαν με την εκλογή του προεδρείου της γενικής συνέλευσης. Πρόεδρος εξελέγη ο στρατηγός Χρήστος Πετανίδης, πρόεδρος του Συλλόγου Καυκασίων Καλαμαριάς «Προμηθέας», και γραμματέας η Μαρία Ασλανίδου, από την Ένωση Ποντίων Πολίχνης.
Στη συνέχεια, ο πρόεδρος του ΣΠοΣ Θεσσαλονίκης Παύλος Γαλεγαλίδης παρουσίασε τον απολογισμό των δράσεων της προηγούμενης χρονιάς. Οι εργασίες ολοκληρώθηκαν με τοποθετήσεις εκπροσώπων των σωματείων.

















