«Προσευχές από την Πάτμο!» Μετά την επίσκεψη στη Μονή Βαρλαάμ στα Μετέωρα και το ξέφρενο πάρτι γενεθλίων στην Κέρκυρα, η Μαντόνα πέρασε στιγμές απόλυτης κατάνυξης στο Σπήλαιο της Αποκάλυψης, στην Πάτμο, όπου έφτασε τη Δευτέρα. Κατά τη διάρκεια της τριήμερης παραμονής της στο νησί, η 68χρονη τραγουδίστρια φωτογραφήθηκε στην εκκλησία του εμβληματικού μοναστηριού, έχοντας καλύψει τα μαλλιά της με μαντίλι.
Το γύρο του κόσμου κάνουν οι φωτογραφίες που ανάρτησε ανάβοντας κεριά, δίπλα στο ψαλτήρι, κρατώντας εκκλησιαστικό βιβλίο, και με τις εικόνες της Παναγίας να διακρίνονται στο βάθος.
Δηλώνοντας εντυπωσιασμένη από το νησί, έγραψε στο Instagram, όπου έχει πάνω από 20 εκατ. ακόλουθους: «Τι μαγικό νησί. Ένιωσα πραγματικά την παρουσία του Θεού εκεί. Την πρώτη φορά που πήγα στην Ελλάδα ήμουν επτά μηνών έγκυος στον Ρόκο. Ήταν σαν να κλείνει ένας κύκλος, καθώς τον έφερα ξανά εκεί, άντρα πια».
View this post on Instagram
Και η γενεθλιακή ανάρτηση από την Κέρκυρα, με την προτροπή (μεταξύ άλλων): «ταΐζετε τις γάτες»!
View this post on Instagram

















