Λουλούδια αφήνουν από το πρωί δεκάδες συγγενείς, φίλοι αλλά και απλοί πολίτες στο μνημείο που έχει στηθεί έξω από το κτήριο όπου στις 5 Μαΐου του 2010 τρεις εργαζόμενοι της τράπεζας «Marfin» αλλά και ένα παιδί που δεν πρόλαβε να γεννηθεί, έχασαν τη ζωή τους έπειτα από εμπρηστική επίθεση κουκουλοφόρων.
Πλήθος κόσμου συρρέει από το πρωί στην οδό Σταδίου για να τιμήσει τη μνήμη της Αγγελικής Παπαθανασοπούλου και του αγέννητου παιδιού της, της Παρασκευής Ζούλια και του Επαμεινώνδα Τσάκαλη.
Οι τρεις εργαζόμενοι της τράπεζας εγκλωβίστηκαν στον πρώτο όροφο και δεν είχαν την τύχη των άλλων 11 εργαζομένων και πολιτών που πρόλαβαν και γλίτωσαν κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, προτού οι φλόγες ζώσουν από άκρη σε άκρη το κτήριο.
Οι δράστες, 16 χρόνια μετά την πολύνεκρη επίθεση, παραμένουν ασύλληπτοι.
















