pontosnews.gr
Σάββατο, 31/01/2026
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
pontosnews.gr
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων

Έγγραφα Έπστιν: Τα μηνύματα που «καίνε» Μπιλ Γκέιτς, Ρίτσαρντ Μπράνσον, Ίλον Μασκ – Η νέα επίμαχη φωτογραφία του πρώην πρίγκιπα Άντριου

Οι περισσότεροι που αναφέρονται στα έγγραφα έσπευσαν να δηλώσουν ότι δεν είχαν σχέση με τα σεξουαλικά εγκλήματα του Έπστιν, αν και δεν αντιμετωπίζουν κατηγορίες

31/01/2026 - 11:58μμ
Πελάτης βιβλιοπωλείου κρατά τα απομνημονεύματα της Βιρτζίνια Τζουφρέ, η οποία αυτοκτόνησε την άνοιξη του 2025, αφού είχε κατηγορήσει για χρόνια τον πρώην πρίγκιπα Άντριου και τον Τζέφρι Έπστιν ότι την είχαν κακοποιήσει σεξουαλικά (φωτ.: EPA/Andy Rain)

Πελάτης βιβλιοπωλείου κρατά τα απομνημονεύματα της Βιρτζίνια Τζουφρέ, η οποία αυτοκτόνησε την άνοιξη του 2025, αφού είχε κατηγορήσει για χρόνια τον πρώην πρίγκιπα Άντριου και τον Τζέφρι Έπστιν ότι την είχαν κακοποιήσει σεξουαλικά (φωτ.: EPA/Andy Rain)

Κοινοποίηση στο FacebookΜοιράσου το στο TwitterΜοιράσου το στο Whatsapp

Ορισμένα από τα νέα έγγραφα που δημοσιοποίησε χθες, Παρασκευή, το υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ σχετικά με την υπόθεση του Τζέφρι Έπστιν αναφέρονται στον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και σε άλλα πρόσωπα που βρίσκονται στο προσκήνιο, όπως ο Μπιλ Γκέιτς και ο Ίλον Μασκ.

Το Γαλλικό Πρακτορείο παρουσιάζει τι περιλαμβάνουν αυτά τα έγγραφα για τα πρόσωπα αυτά. Κανένα δεν βρίσκεται στο στόχαστρο της δικαιοσύνης για το θέμα αυτό.

Ντόναλντ Τραμπ

Τα έγγραφα που δημοσιοποιήθηκαν χθες περιλαμβάνουν έναν κατάλογο που κατήρτισε το FBI, η ομοσπονδιακή αστυνομία των ΗΠΑ, με ισχυρισμούς για σεξουαλικές επιθέσεις που συνδέονται με τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, πολλοί από τους οποίους προέρχονται από ανώνυμες κλήσεις και μη επιβεβαιωμένες πληροφορίες.

Οι ισχυρισμοί αυτοί, ορισμένοι από τους οποίους αποκτήθηκαν μέσω έμμεσων πηγών, διατυπώθηκαν μέσω τηλεφώνου ή ακόμη ηλεκτρονικά στο Εθνικό Κέντρο Διαχείρισης Απειλών του FBI.

Το έγγραφο αφήνει να εννοηθεί πως οι ερευνητές έδωσαν συνέχεια σε ορισμένες από αυτές τις πληροφορίες. Άλλες εκτιμήθηκε ότι είχαν μικρή αξιοπιστία.

Ο Ντόναλντ Τραμπ αρνείται επί μακρόν κάθε εμπλοκή σε συναλλαγές του σεξουαλικού εγκληματία Τζέφρι Έπστιν.

«Ορισμένα από τα έγγραφα περιλαμβάνουν ψευδείς και ‘κίτρινους’ ισχυρισμούς για τον πρόεδρο Τραμπ», γράφει το υπουργείο Δικαιοσύνης. «Αυτοί οι ισχυρισμοί είναι αβάσιμοι και ψευδείς».

Μπιλ Γκέιτς

Σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (μέιλ) που εμφανίζονται μεταξύ των εγγράφων που δημοσιοποιήθηκαν χθες, ο Τζέφρι Έπστιν λέει πως ο Μπιλ Γκέιτς, συνιδρυτής της Microsoft, διατηρούσε εξωσυζυγικές σχέσεις.

Ο Νεοϋρκέζος χρηματιστής λέει εκεί πως η σχέση του με τον εν λόγω δισεκατομμυριούχο θα επέτρεπε να «βοηθήσει τον Μπιλ να βρει ναρκωτικά, για να αντιμετωπίσει τις συνέπειες του σεξ με κορίτσια από τη Ρωσία, να διευκολύνει παράνομα ραντεβού με παντρεμένες γυναίκες».

Το Ίδρυμα Γκέιτς διέψευσε σε ανακοίνωση προς τα ΜΜΕ τις «εντελώς παράλογες κατηγορίες που προέρχονται από έναν ειδικό στα ψέματα».

Ρίτσαρντ Μπράνσον

Τα έγγραφα αναφέρονται στη φιλική σχέση του Τζέφρι Έπστιν με τον Βρετανό δισεκατομμυριούχο Ρίτσαρντ Μπράνσον, συνιδρυτή του ομίλου Virgin Group.

Σε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον Έπστιν τον Σεπτέμβριο του 2013, έγραφε: «Ήταν πραγματικά ωραία που σε είδα χθες. Τα παιδιά της ομάδας ναυτικού αθλητισμού δεν σταματάνε να μιλάνε γι΄αυτό! Αν περάσεις από την περιοχή, θα ήμουν ευτυχής να σε ξαναδώ. Υπό τον όρο ότι θα φέρεις το χαρέμι σου!».

Εκπρόσωπος της εταιρίας του Ρίτσαρντ Μπράνσον δήλωσε την Παρασκευή πως όλες οι επαφές «που ο Ρίτσαρντ και η Τζόαν Μπράνσον (σύζυγος του Ρίτσαρντ, έχει πεθάνει) είχαν με τον Έπστιν έλαβαν χώρα μόνο σε μερικές περιπτώσεις, πριν από περισσότερα από 12 χρόνια” και περιορίζονταν σε ομαδικές συναντήσεις ή επαγγελματικές συναντήσεις, μετέδωσαν αμερικανικά ΜΜΕ.

«Ο Ρίτσαρντ θεωρεί πως οι πράξεις του Έπστιν ήταν απεχθείς και υποστηρίζει το δικαίωμα στη δικαιοσύνη για τα πολλά θύματά του», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος.

Ίλον Μασκ

Εμφανίζονται επίσης πολλές ανταλλαγές μέιλ ανάμεσα στον Τζέφρι Έπστιν και τον επιχειρηματία Ίλον Μασκ.

Τον Νοέμβριο του 2012, ο Τζέφρι Έπστιν του έστειλε μέιλ ρωτώντας «πόσοι θα είναι στο ελικόπτερο για να πάνε στο νησί». «Πιθανόν μόνο η Ταλούλα κι εγώ. Ποια μέρα/νύχτα θα γίνει η πιο τρελή γιορτή στο νησί σου;» ρώτησε ο δισεκατομμυριούχος.

Ο Τζέφρι Έπστιν είχε στην κατοχή του τρία νησιά στην Καραϊβική. Το ένα από αυτά ήταν, σύμφωνα με την κατηγορία, ο τόπος όπου επιτέθηκε σεξουαλικά σε πολλές γυναίκες και ανήλικα κορίτσια.

Ο Ίλον Μασκ αντέδρασε σήμερα στο X, λέγοντας πως «συνειδητοποιεί πλήρως ότι ορισμένες ανταλλαγές μέιλ (με τον Έπστιν) μπορεί να παρερμηνευθούν και να χρησιμοποιηθούν από επικριτές για να αμαυρώσουν το όνομά του».

«Αυτό λίγο με νοιάζει, αλλά αυτό που με νοιάζει, είναι να προσπαθήσουμε τουλάχιστον να ασκήσουμε δίωξη σε όσους διέπραξαν σοβαρά εγκλήματα με τον Έπστιν, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά την απεχθή εκμετάλλευση ανηλίκων», έγραψε.

Άντριου Μαουντμπάτεν-Ουίνδσορ

Ο πρώην πρίγκιπας Άντριου προσκάλεσε τον Τζέφρι Έπστιν να τον επισκεφθεί στα ανάκτορα του Μπάγκιγχαμ τον Σεπτέμβριο του 2010, ενώ ο χρηματιστής βρισκόταν σε ταξίδι στο Λονδίνο.

Μια ανταλλαγή μέιλ δείχνει πως επικοινώνησε με τον Άντριου Μαουντμπάτεν-Ουίνδσορ για να τον ρωτήσει: «Ποια ώρα επιθυμείτε εγώ (…) εμείς ότι θα έχουμε επίσης ανάγκη (…) μια ιδιωτική στιγμή». Και ο Άντριου απάντησε: «Μπορούμε να δειπνήσουμε στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και να έχουμε αρκετή ιδιωτικότητα».

Η πρόσκληση αυτή γίνεται έναν μήνα αφότου ο Έπστιν πρότεινε να παρουσιάσει στον Άντριου μια Ρωσίδα ηλικίας 26 ετών, σύμφωνα με τα έγγραφα.

Ο πρώην πρίγκιπας δήλωσε ότι «θα ήταν ευτυχής να τον δει» αλλά τίποτε δεν δείχνει ότι τελικά έλαβε χώρα μία συνάντηση.

Χάουαρντ Λίτνικ

Μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δείχνουν πως ο Τζέφρι Έπστιν και ο επιχειρηματίας Χάουαρντ Λίτνικ, νυν υπουργός Εμπορίου του Ντόναλντ Τραμπ, είχαν κανονίσει τον Δεκέμβριο του 2012 να γευματίσουν στο νησί του χρηματιστή.

«Φθάνουμε προς εσάς από το Σεντ Τόμας», έγραψε η σύζυγος του Χάουαρντ Λούτνικ στη γραμματέα του Τζέφρι Έπστιν, ρωτώντας την πού έπρεπε να ρίξουν την άγκυρα.

Στιβ Τις

Πολλά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου υποδηλώνουν πως ο Τζέφρι Έπστιν έφερε σε επαφή τον παραγωγό του «Forrest Gump» και ιδιοκτήτη της ομάδας του αμερικανικού ποδοσφαίρου New York Giants, Στιβ Τις, με πολλές γυναίκες.

Σε ένα μήνυμα, ο σεξουαλικός εγκληματίας περιγράφει μία γυναίκα λέγοντας ότι είναι «Ρωσίδα, και σπάνια λέει αλήθεια αλλά είναι ευχάριστη στην παρέα».

ΚοινοποίησηTweetSend
google news

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

(Φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ/Αρχείο)
ΚΟΣΜΟΣ

Ρωσία – Ουκρανία – ΗΠΑ: «Εποικοδομητικές» συνομιλίες στη Φλόριντα για τον τερματισμό του πολέμου

31/01/2026 - 10:06μμ
Μέλη ΜΚΟ μπροστά στα φορτηγά με την ανθρωπιστική βοήθεια τα οποία ακινητοποίησαν οι τουρκικές αστυνομικές δυνάμεις (φωτ.: Χ/Diyarbakır Kent Koruma ve Dayanışma Platformu)
ΚΟΣΜΟΣ

Τουρκία: Μπλόκο σε αυτοκινητοπομπή που μεταφέρει βοήθεια στην κουρδική πόλη Κομπάνι στη Συρία

31/01/2026 - 7:46μμ
Διαδηλωτές κρατούν πανό που αναγράφουν «Δικαιοσύνη για τα θύματα του Έπσταϊν» και «Δώστε τα έγγραφα στη δημοσιότητα» έξω από το Καπιτώλιο, κατά την παρουσίαση των εγγράφων της υπόθεσης (φωτ.: EPA/Luke Johnson)
ΚΟΣΜΟΣ

Δημοσιοποιήθηκαν 3 εκατ. έγγραφα για τον Τζέφρι Έπστιν – Χιλιάδες βίντεο και φωτογραφίες κυρίως πορνογραφικού περιεχομένου

31/01/2026 - 11:23πμ
(Φωτ.: EPA / J.J. Guillen)
ΚΟΣΜΟΣ

Ισπανία: Μεγαλώνει ο απολογισμός των θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας

31/01/2026 - 9:04πμ
Η Κάθριν Ο’ Χάρα σε φωτογραφία του 2024 (φωτ.: EPA/Allison Dinner)
ΚΟΣΜΟΣ

Κάθριν Ο’Χάρα: «Έφυγε» στα 71 η μαμά του Κέβιν, που τον άφησε «Μόνο στο σπίτι»

30/01/2026 - 11:58μμ
Από αριστερά, ο Ιρανός υπουργός Εξωτερικών Αμπάς Αραγτσίμε τον τούρκο ομόλογό του Χακάν Φιντάν στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στην Κωνσταντινούπολη (φωτ.: EPA/Erdem Sahin)
ΚΟΣΜΟΣ

Ντ. Τραμπ: Το Ιράν θέλει να συνάψει συμφωνία – Η Τεχεράνη απαντά ότι δεν έχει προγραμματιστεί κάποια συνάντηση

30/01/2026 - 11:25μμ
Ο Ντόναλντ Τραμπ στο Οβάλ Γραφείο, Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2026 (φωτ.: EPA / Francis Chung / POOL)
ΚΟΣΜΟΣ

Τραμπ προς Ιράν: Στρατιωτική πίεση και «παράθυρο» συμφωνίας για τα πυρηνικά

30/01/2026 - 8:50μμ
(Φωτ.: nobetcigazete.com)
ΚΟΣΜΟΣ

Ισχυρή έκρηξη σε διυλιστήριο στη Νικομήδεια της Τουρκίας

29/01/2026 - 9:53μμ
Ο Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο (φωτ.: EPA / Aaron Schwartz / Pool)
ΚΟΣΜΟΣ

Τραμπ: «Ο Πούτιν δεσμεύτηκε να παγώσει τους βομβαρδισμούς στο Κίεβο για μία εβδομάδα»

29/01/2026 - 9:25μμ
(Φωτ.: EPA / Olivier Matthys)
ΚΟΣΜΟΣ

ΕΕ: Τρομοκρατική οργάνωση χαρακτηρίστηκαν οι Φρουροί της Επανάστασης από το Συμβούλιο Υπουργών Εξωτερικών

29/01/2026 - 7:58μμ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πελάτης βιβλιοπωλείου κρατά τα απομνημονεύματα της Βιρτζίνια Τζουφρέ, η οποία αυτοκτόνησε την άνοιξη του 2025, αφού είχε κατηγορήσει για χρόνια τον πρώην πρίγκιπα Άντριου και τον Τζέφρι Έπστιν ότι την είχαν κακοποιήσει σεξουαλικά (φωτ.: EPA/Andy Rain)

Έγγραφα Έπστιν: Τα μηνύματα που «καίνε» Μπιλ Γκέιτς, Ρίτσαρντ Μπράνσον, Ίλον Μασκ – Η νέα επίμαχη φωτογραφία του πρώην πρίγκιπα Άντριου

31 δευτερόλεπτα πριν
(Φωτ.: Facebook/Ένωση Ποντίων Πιερίας)

Η Ένωση Ποντίων Πιερίας αποχαιρετά τον Νίκο Ακριτίδη

29 λεπτά πριν
Πλημμυρισμένοι δρόμοι στην Αθήνα (φωτ. αρχείου: EUROKINISSI/Μιχάλης Καραγιάννης)

Κόκκινος συναγερμός σε Μακεδονία, Θεσσαλία, Κρήτη και Πελοπόννησο για την αυριανή κακοκαιρία – Ήχησε το 112 σε Ζάκυνθο-Κεφαλονιά

56 λεπτά πριν
(Φωτ.: EUROKINISSI / Γιάννης Δερβίσης)

Super League: Επιτέλους νίκη ο Άρης – Σπουδαία «διπλά» ΟΦΗ και ΑΕΛ

1 ώρα πριν
(Φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ/Αρχείο)

Ρωσία – Ουκρανία – ΗΠΑ: «Εποικοδομητικές» συνομιλίες στη Φλόριντα για τον τερματισμό του πολέμου

2 ώρες πριν
(Φωτ.: Facebook/Σύλλογος Ποντίων Αγίας Βαρβάρας «Ο Φάρος»)

Με ενότητα και σύμπνοια η εκλογοαπολογιστική συνέλευση του συλλόγου Ποντίων Αγίας Βαρβάρας «Ο Φάρος» 

2 ώρες πριν
pontosnews.gr

Ειδήσεις και άρθρα για τον Πόντο και τη Μ. Ασία, αλλά και την επικαιρότητα στην Ελλάδα, τον Κόσμο και την Ομογένεια. Πλούσια θεματολογία ποικίλης ύλης με έμφαση σε πολιτιστικά δρώμενα.

Copyright © 2025 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

  • TAYTOTHTA
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • VIDEOS
  • ΚΥΠΡΟΣ
  • ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΠΙΣΤΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • PONTOS BLOG

Copyright © 2024 pontosnews.gr
Made by minoanDesign