pontosnews.gr
Πέμπτη, 2/04/2026
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
pontosnews.gr
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων

Στην ανακρίτρια η Πισπιρίγκου για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας

Ο συνήγορός της Αλέξης Κούγιας υποστηρίζει ότι πρόκειται για «τη δικαστική πλάνη του αιώνα»

21/12/2022 - 12:08μμ
Απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου στην ανακρίτρια για τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της, της Μαλένας και της Ίριδας, Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022. (Φωτ.: Eurokinissi/Τατιάνα Μπόλαρη)

Απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου στην ανακρίτρια για τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της, της Μαλένας και της Ίριδας, Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022. (Φωτ.: Eurokinissi/Τατιάνα Μπόλαρη)

Κοινοποίηση στο FacebookΜοιράσου το στο TwitterΜοιράσου το στο Whatsapp

Με τη θέση ότι πρόκειται για «τη δικαστική πλάνη του αιώνα» που έχει εκφράσει δημόσια ο συνήγορός της Αλέξης Κούγιας βρίσκεται από νωρίς το πρωί ενώπιον της ανακρίτριας που ερευνά τους θανάτους των δύο μικρότερων κοριτσιών της, η προσωρινά κρατούμενη για τον θάνατο της πρωτότοκης κόρης της Ρούλα Πισπιρίγκου.

Η 34χρονη γυναίκα, στην οποία οι δικαστικές Αρχές της καταλογίζουν ότι σκότωσε τα τρία παιδιά της, έχει κληθεί να απολογηθεί σήμερα για τη Μαλένα και την Ίριδα, ενώ για τις 9 Ιανουαρίου έχει προσδιοριστεί η δίκη της ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου για ανθρωποκτονία από πρόθεση αλλά και απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Μετά από τρεις προθεσμίες, που ήδη έχει λάβει για την απολογία της επί όσων της αποδίδονται στη δικογραφία που αφορά τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, η Ρούλα Πισπιρίγκου υπέβαλε χθες νέα αιτήματα εξέτασης μαρτύρων ειδικών γνώσεων με βασικό ισχυρισμό ότι σφάλλει η Δικαιοσύνη που αποδέχθηκε τα ευρήματα των ιατροδικαστών Νίκου Καρακούκη και Νίκου Καλόγρηα, οι οποίοι αποδίδουν σε μη παθολογικά αίτια τους δύο θανάτους. Η εκτίμησή τους είναι ότι προκλήθηκαν από εξωγενείς παράγοντες και πως δεν αποδίδονται σε προϋπάρχοντα παθολογικά αίτια.

Σύμφωνα με τον συνήγορο της 34χρονης, ο οποίος άφησε αιχμές για μεροληψία της ανακρίτριας σε βάρος της εντολέως του, μετά από αίτημα της κατηγορουμένης κατέθεσαν στην ανακρίτρια τρεις ιατροδικαστές, οι οποίοι «κονιορτοποίησαν την κωμικού ιατροδικαστικού περιεχομένου ιατροδικαστική γνωμοδότηση των αυτοδιορισθέντων ιατροδικαστών Αθηνών, Καρακούκη και Καλόγρηα».

Η Ρούλα Πισπιρίγκου κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συρροή για τους θανάτους της 3,5 ετών Μαλένας στις 13 Απριλίου 2019, ενώ το κοριτσάκι είχε κάνει επιτυχή θεραπεία για «λεμφαδενίτιδα τραχήλου δεξιάς γνάθου», και της μόλις έξι μηνών Ίριδας στις 21 Μαρτίου 2021.

Στη δικογραφία περιλαμβάνεται η πορισματική αναφορά των ιατροδικαστών Ν. Καρακούκη και Ν. Καλόγρηα αλλά και μαρτυρικές καταθέσεις γιατρών και νοσηλευτών.

ΚοινοποίησηTweetSend
google news

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Πειραιώς λόγω πτώσης δέντρου.  Τετάρτη 1 Απριλίου 2026 (φωτ.: EUROKINISSI / Γιάννης Παναγόπουλος)
ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία Erminio με προβλήματα σε όλη τη χώρα: Πτώσεις δέντρων, ζημιές και θυελλώδεις άνεμοι έως 115 km/h

1/04/2026 - 9:57μμ
(Φωτ.: Μαριάννα Κασσωτάκη)
ΕΛΛΑΔΑ

«Αφρικανικός» εφιάλτης σε Κρήτη και Κυκλάδες: Σε επιφυλακή η Πολιτική Προστασία για τη σκόνη από τη Σαχάρα

1/04/2026 - 8:04μμ
Το Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στη Λάρισα όπου διεξάγεται η δίκη για τα Τέμπη (φωτ.: Σωτήρης Δημητρόπουλος/EUROKINISSI)
ΕΛΛΑΔΑ

Δίκη Τεμπών: Συνεχίζεται τη Μεγάλη Δευτέρα η διαδικασία των νομιμοποιήσεων – Με εντάσεις και αιτήματα για ζωντανή μετάδοση η συνεδρίαση στη Λάρισα

1/04/2026 - 7:13μμ
(Φωτ.: pixabay.com)
ΕΛΛΑΔΑ

Υπουργείο Παιδείας: Στις 15 Μαΐου τελειώνουν τα μαθήματα στα Λύκεια της χώρας

1/04/2026 - 6:23μμ
(Φωτ.: Δανάη Δαυλοπούλου/ EUROKINISSI)
ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία «Erminio»: Μπαράζ μηνυμάτων από το 112 για περιορισμό των μετακινήσεων λόγω έντονων καιρικών φαινομένων

1/04/2026 - 4:29μμ
Εικόνα από την Αθήνα, νωρίτερα σήμερα Τετάρτη 1 Απριλίου 2026 (φωτ.: Γιάννης Παναγόπουλος/EUROKINISSI)
ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία «Erminio»: Στο «κόκκινο» η Αττική και άλλες πέντε περιοχές – Ισχυρές καταιγίδες, χιονοπτώσεις και θυελλώδεις άνεμοι

1/04/2026 - 1:35μμ
Πασχαλινές λαμπάδες σε κατάστημα στην Αθήνα (φωτ: Κώστας Τζούμας/ EUROKINISSI)
ΕΛΛΑΔΑ

Πάσχα 2026: Αρχίζει το εορταστικό ωράριο – Πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα

1/04/2026 - 12:43μμ
(Φωτ.: Τατιάνα Μπόλαρη/EUROKINISSI)
ΕΛΛΑΔΑ

Μειώσεις στα καύσιμα από σήμερα – Έκπτωση στο diesel και νέο Fuel Pass για τους οδηγούς

1/04/2026 - 11:52πμ
(Φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ/Αρχείο)
ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία «Erminio»: Κλειστά σχολεία σε Καρδίτσα, Λάρισα και Ρόδο

1/04/2026 - 10:56πμ
(Φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ/Αρχείο)
ΕΛΛΑΔΑ

Κιλκίς: Πολυετείς ποινές σε τρεις αστυνομικούς για παράνομες ανασκαφές, λαθρεμπόριο και παράνομη παραμονή αλλοδαπών

1/04/2026 - 9:32πμ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τελετή αφής του Αγίου Φωτός από τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεόφιλο στον Πανάγιο Τάφο. 4 Μαΐου 2024 (φωτ.: EUROKINISSI / Χρήστος Μπόνης)

Άγιο Φως: Χωρίς πιστούς η αφή στον Πανάγιο Τάφο – Αυστηρά μέτρα και περιορισμοί στην Ιερουσαλήμ

8 ώρες πριν
Ο Γιάννης-Βασίλης Γιαϊλαλί με τον δικηγόρο του, Τρίτη 1 Απριλίου 2026 (φωτ.: Facebook / Eleftheros Parharadis)

Γιαϊλαλί: «Δεν πήγε καλά η ακρόαση για το άσυλο» – Καταγγέλλει «παραλογισμό» μετά τη διαδικασία

8 ώρες πριν
Ο Ντόναλντ Τραμπ αποχωρώντας μετά την ομιλία του στο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός, την Πέμπτη 22 Ιανουαρίου (φωτ.: EPA / Gian Ehrenzeller)

Μπορεί ο Τραμπ να αποσύρει τις ΗΠΑ από το ΝΑΤΟ; Τα σενάρια και τα νομικά εμπόδια

9 ώρες πριν
(Φωτ.: EUROKINISSI / Ραφαήλ Γεωργιάδης)

EBNL: Αποκλείστηκε ο Ηρακλής με δεύτερη ήττα από την Ντζίκι

9 ώρες πριν
Η Ένωση Ποντίων Ζωγράφου στο Πασαλιμάνι, Κυριακή 29 Μαρτίου 2026 (φωτ.: Facebook / Κρήτη Η Μεγάλη Συνάντηση)

Η Ένωση Ποντίων Ζωγράφου στο Φεστιβάλ «Κρήτη: Η Μεγάλη Συνάντηση» – Δυναμική παρουσία στο Πασαλιμάνι

9 ώρες πριν
(Φωτ.: EUROKINISSI / Μάρκος Χουζούρης)

Basketball Champions League: Προβάδισμα για Final 4 η ΑΕΚ

10 ώρες πριν
pontosnews.gr

Ειδήσεις και άρθρα για τον Πόντο και τη Μ. Ασία, αλλά και την επικαιρότητα στην Ελλάδα, τον Κόσμο και την Ομογένεια. Πλούσια θεματολογία ποικίλης ύλης με έμφαση σε πολιτιστικά δρώμενα.

Copyright © 2025 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

  • TAYTOTHTA
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • VIDEOS
  • ΚΥΠΡΟΣ
  • ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΠΙΣΤΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • PONTOS BLOG

Copyright © 2024 pontosnews.gr
Made by minoanDesign