Τον βυζαντινό ύμνο της Μεγάλης Παρασκευής των Μαρωνιτών του Λιβάνου, τον «Μάνα μου, μάνα» ερμηνεύει ο αγαπημένος Πόντιος καλλιτέχνης Αλέξης Παρχαρίδης, στο πλαίσιο διαδικτυακού αφιερώματος του Δήμου Παύλου Μελά για την Ημέρα της Μητέρας 2021.
Η απόδοση στα ελληνικά έχει γίνει από τον Νίκο Γκάτσο. Τη διασκευή και την εναρμόνιση έχει κάνει ο αείμνηστος Χριστόδουλος Χάλαρης. Τον ήχο επεξεργάστηκε ο Πάρης Βασιλειάδης.

![(Πηγή: Βιβλιοθήκη Ιδρύματος Αικατερίνης Λασκαρίδη / el.travelogues.gr. Στην γκραβούρα [του 1853], η εσωτερική αυλή του Τεμένους του Σουλτάνου Μπεγιαζίτ Β’ στην Κωνσταντινούπολη)](https://www.pontosnews.gr/wp-content/uploads/2026/03/anaktoro-vayazit-360x180.jpg)










![(Πηγή: Βιβλιοθήκη Ιδρύματος Αικατερίνης Λασκαρίδη / el.travelogues.gr. Στην γκραβούρα [του 1853], η εσωτερική αυλή του Τεμένους του Σουλτάνου Μπεγιαζίτ Β’ στην Κωνσταντινούπολη)](https://www.pontosnews.gr/wp-content/uploads/2026/03/anaktoro-vayazit-120x86.jpg)



